folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İşlemci Isısı Oldu 102 Derece

İşlemci Isısı Oldu 102 Derece

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    arkadaşalr p4 3.0 ht işlemcim war 3 aydır tüm parçaları ayrık bi şekilde duruyodu sabah tekrar topladım ama 1 uzun 2 kısa bip verdi uraştım biraz ram yerini falan değiştirdim ama fayda etmedi bi süre sonra tekrar kitlendi biostan healte girdim işlemci ısısı kırmızı yazıyla 102 dereceydi ve yükseliyordu direk kapattım şimdi termal macunda sürücem ama boru değil 102 derece bu zannetmem hemen fayda etsin bu sorunun asıl nedeni nedir...

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    102 hayırdır inşallah iletkenlerin bazılarının kokması lazımdı şimdiye...

benim kasada bağırsakları dışardaydı düzgün dursun diye topladım zaten kapalı alanda 60dereceyi buldu çözüm aradım bulamadım en sonunda kasanın yandaki fanlarını çevirdimiçerden dışarıya sıcak hava vermesi lazımken dışardan içeriye hava akımını sağladım şimdi maşallah bıostan bakıyom 47nin üzerine kolay kolay çıkmıyo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    benim işlemci 45 47 arasında çalışırdı şimdi yanarsa evlat acısı ibin koyar

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

vay anasını :| onun üstüne ne çay demlenir ama haberin varmı :)

suyla soğutuyorlar işlemcileri sende öle bi teknoloji yap kendine belki ateşi düşer aletin 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    hocam intel i$lemciler max.90dereceye kadar yolu war diye biliyorum ins tekrar calisir..İslemci ile aliminyum demir arasina termik macun sür ßirde oyle dene belki fan'ı tam takamadin belki ondan ısı yükselmis olur.termik macun sürüp fan'ı iyi tak bakalim olcakmi tabi islemci saglamsa ins saglamdir :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    bu ıste bır terlık var senın bırak o ıslemcının sıcaklıgına bakmak acamaman lazım genelde p4lerın ana kartlarında kapnma sıcaklıgı 70-80 derece arsındadır. fanı tam oturtmamıs olabılırsın yafa fan yeterlı rpm de donmuyor olabılır. P4 2,66 64 bıt kullanıyorum acılıs ısı 47-51 derece arsında ıslemcıyı oyun vs oynamay baslayınca 60-65 arasında degısıyor uztelık uzerınde ıntelın kendı fanı degıl amd lerın sempron ıslemcılerı sogutmak ıcın kullandıgı fan var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    evet allah şu termal macunmudur termik macunmudur işte onu yapandan allah razı olsun düzeldi ama bunu termal macun kaynaklı olduğunu sanmıyorum yaa ne olabilir soğutucuda iice oturmuştu ki oturmasa bile başlancıçta 100 dereceye ulaşaabilirmi şu an 33 derece

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

yeni fan al kendine fan yetersiz olabilir

güçlü bişey olsun:D  

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    dai anakartın cd sinde fan control programı vardır onu kur ac.. fanları en yuksek hıza getır:D :D bıraz ses cıkarır ama atesı dşer.D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

abi bi ara (2 hafta önce)  pc  biraz çalışıp kendiliğinden kapanıorud bi 10-15 dkka falan sonra..  neyse  int. biraz araştırdım işlmeci ısı yükselmesinden  falan olabilir türünden yazılar buldum.  açtım bende  işlemci çıkardım  headsinki falan ii ce temizledim (head sink te  ii ce kirlenmiş 2  yıl oldu  herhalde)    bi  fanı  yağladım.   işte  ondan  sonra  daha da  bişe olmadı  macun elimde olmadıı  içiçn  eski macun  la  devam  edıor şu an arkdş.

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Dothan işlemcilerde 90 dereceye kadar yolu var ama seninki biraz coşmuş. İyi kavrulmamış çekirdek:) Termik macunu çok ince bi tabaka halinde sür yoksa ters etki yapıyor...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 2710 Toplam Mesaj: 16