folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İşlemcinin Pini Kırıldı

İşlemcinin Pini Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler geçen eve geldigimde pcnin açılmadııgını gördüm kısacası power tuşuna bastıgım zaman pc ateşliyor ama ekrana görüntü gelmiyordu tozlanmıstır dedim söktüm tek tek temizledim işlemciyi sökerken elimden düştü ve 4 tane pini yamuldu 3ünü düzelttim fakat tekini düzeltrken koptu işlemciyi yerleştirdigimde  pc yine aynı sorunu yaşadı bildigime göre işlemcinin üzerindeki pinlerde motherleg(anabacak)lar varmıs çogu güvenlik içinmiş çalışma durumu nedir acaba???

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bende bir bacağı düzeltirken kırmıştım.Lehim attırmak için gitmediğim yer kalmadı.Bana kuyumcuları önerdiler onlarda ince lehim varmış.Ama onlarda yapmak istedi.Bende açılıyordu ama bir müddet sonra donuyordu.Bacak önemli (: Kuyumculara git derim ben.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bende bir bacağı düzeltirken kırmıştım.Lehim attırmak için gitmediğim yer kalmadı.Bana kuyumcuları önerdiler onlarda ince lehim varmış.Ama onlarda yapmak istedi.Bende açılıyordu ama bir müddet sonra donuyordu.Bacak önemli (: Kuyumculara git derim ben.

hoca çok doğru söylemişsin. bende aynı durumu yaşadım bizim burada ki tv tamircisine yaptirmıştım.

büyüteçle filan lehimledi. ama dediğin gibi donmalar başladı.

Yakarız Bu Gezegeni...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

reneden bir cevap bekliyorum :)

edit : şeyhimizi unutmuşum :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

hocam at o işlemciyi iş yapmaz artık.

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

benim P3 800 luk islemcininde kirilmisti :)

kirilan teli soketteki yerine koymustum , sonra islemciyide yerlestirmistim . hic proplem olmamisti :)

ama bir risk olabilir ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Şimdi tam olarak nerde okudum emin degilimde, soket işlemcilerde, kırık ayaga gelen yere ayak boyuyla orantili yarım esneklikde kısaca toplu igne kesip koyarak gerşekleştirebiliyorlardı, şayet kırılan ayak yoksa. 

not: tabi telin temas noktasindaki incelik kalinlik bir direc noktasi olusturup siyalda bir kusur yaratabilir. direncin, telin kesitiyle ilgili bir formulu vardi ama hatırlıyamadim simdi. boyuyla dogru kesitiyle tersmiydi neydi. Pffff

ah ulan nerede su bil iq seti. elektirik konuları :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

işlemcin neydi yazık olmuş :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

işlemcin neydi yazık olmuş :S

amd 5200 am2

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam :S geçmiş olsun , işlemciyi imha etmişsin .

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bazı Bilgisayar tamircileri tamir ediyordu ( izmirde ) yapanlar vardır merak etme...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2418 Toplam Mesaj: 15