İspanyolca Kur'an-I Nasıl Temin Edebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

biliyorum hocam burayı da kitap lazım.. internet her zaman olmayabiliyor.. Ayrıca ingilizce kaynaklar da sıkıntı olabiliyor, yani öyle terimler var ki, anlayamayabiliyorsun.. mesela hiç islam ile uzaktan yakından ilgisi olmayan kişinin fasting (oruç tutmak),  wudu (abdest almak, zaten abdest de farsça kökenli kelime ab-ı dast (el suyu)) gibi kelimeleri bilmesi mümkün değil .. bir amerikalı eleman var, ona sorayım deneme amaçlı :) 

yani demek istediğim anadilinde olması bile bazen yetmeyebiliyor.. kaldı ki ingilizce üzerinden anlamak daha da zor olabilir.. (o sitenin ispanyolca islam'ı anlatan kaynakları varsa link verebilirsen sevinirim)

unbalanced tarafından 06/Ağu/15 23:09 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

adres bilgilerini ver alıcı ödemeli vs göndereyim hocam hemen yarın.. hangi kargo ile göndereyim ? ister alman ister ispanyol

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

dostum yeni müslüman olmuşsa mealle geri tepmesin o dikkat et :) kuranın dillere mealinden önce tefsirlerinin üzerine çalışılması gerek, heleki hristiyanlıktan yeni müslümanlığa geçmiş kişilerde hala kitab-ı mukaddes kültürü olduğu için giriş gelişme sonuç ve bölüm bölüm olaylar silsilesi zannederek okumaya başlıyorlar,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

adres bilgilerini ver alıcı ödemeli vs göndereyim hocam hemen yarın.. hangi kargo ile göndereyim ? ister alman ister ispanyol

hocam arkadaşa bir şey ödettirmek istemiyorum, benim hesabımda da tl yok, ancak paypal a bankadan atmam gerekiyor, sonra paypal üzeri yollayabilirim. O yüzden dedim ya online alışveriş iyi olur diye. Ayrıca bi arkadaş amerikadan göndertecek, salı günü kuzeni gelecekmiş, sanırım bir kaç kitap daha yollayacaklar, bu daha mantıklı geldi. Ama olmazsa tekrar bakarız.

@zodiac, yok hocam bir çok şeyi biliyor, ben çok detaylı anlattım yıllar önce, ve hala da islam'ın doğru olduğunu düşünüyor ama çevresindekiler soğutmuş sadece... Bu hadisler konusuna v.s. dikkat ediyorum, yığınla saçmalık dolu (karşı çıkacak olan varsa araştırıp baksınlar, sahih kabul edinlerde çok var.. neyse başka bi konu bu) o yüzden elimden geldiğince detaylı ve aklında soru kalmayacak şekilde açıklamıştım. Meal için de söyledim zaten, sıkıntılar olabilir o yüzden bana sorabilir ben de bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

amerika üzerinden ucuz oluyorsa benim de orada arkadaş var onun aracılığı ile de bi naneler yiyebiliriz..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sanırım bir vakıf var hocam, onlar gönderecek.. arkadaş daha detaylı yazabilir aslında :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Tebrik ederim seni Hocam. Bizim diğer Müslüman tayfaya da teessüf ederim. Nasıl yardım etmezler. Ne günlere kaldık.. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Diyanetin böyle bir projesi var. Sanırım daha dağıtıma başlamadılar.  http://www.hediyemkuranolsun.com

Eğer türkiyede ispanyolca Kur'an varsa alıp postalayabilirim. Alıcıyı, adresi ver ben masrafını da karşışayıp yollayabilirim. İspanyolca başka dini yayınlar da varsa onları da yollarım. Yeterki bulabileyim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Bu da var.

http://www.hepsiburada.com/kur-an-i-kerim-hatim-seti-ispanyolca-p-KATLAS13094

Kur'an değilde hatim seti. İspanyolcası da varmış.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Buldum.

Alıcı,adres ver kargo yapayım.

Toplam Hit: 4667 Toplam Mesaj: 49
ispanyolca kuran