İspanyolca Öğrenmek İçin Türkçe Kaynak.
-
selam müridler,
üniversite sınavına hazırlanıyordum. bitti o süreç sonuçlar tercihler bekleniyor şuan.
neyse, ramazanda çalışacağım ama akşam 10 arası gibi ufak bir süre. kendi kendime ispanyolcayı biraz da olsa öğrenebileceğim kaynaklar arıyorum. başlıktada belirttiğim gibi türkçe olması gerekiyor.
üniversite durumuna göre ingilizce için ya kurs ayarlayacağım yada kazandığım üniversitede hazırlık okuyacağım, kısacası dilin önemine de vurgu yapayım buradan müridler. :P
-
Ispanyolca icin takip.
Duolingo ile biraz calistim ama turkce olarak degil anlatimlar ingilizce uzerinden hep, o yuzden birakmistim.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Ispanyolca icin takip.
Duolingo ile biraz calistim ama turkce olarak degil anlatimlar ingilizce uzerinden hep, o yuzden birakmistim.
hocam hiç bir türkçe kaynak yok mu yani?
-
umbatu bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Ispanyolca icin takip.
Hocam illa vardir da ben rast gelmedim, duolingo ile calistim bi sure sadece. Sonra is guc girdi araya ustunde duramadim.
Simdi konuyu gorunce bakayim dedim. Varsa kaynak iyi olur.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıumbatu bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Ispanyolca icin takip.
Hocam illa vardir da ben rast gelmedim, duolingo ile calistim bi sure sadece. Sonra is guc girdi araya ustunde duramadim.
Simdi konuyu gorunce bakayim dedim. Varsa kaynak iyi olur.
bakalım müridlerden ne çıkacak.
-
Onun için ingilizcenin çok iyi olması lazım ve ingilizce kaynak üzerinden gitmen gerek. Türkçede hiç bir kaynak yeterli değilki
-
-
Bandito bunu yazdı
Onun için ingilizcenin çok iyi olması lazım ve ingilizce kaynak üzerinden gitmen gerek. Türkçede hiç bir kaynak yeterli değilki
hocam akademik duzeyde ispanyolca istemiyorum ki derdimi anlatabileyim milletle konuşabileyim yeter. pratik yapabileceğim çevremde çok adam var.
-
konuyla alakası yok ama bence başka dil öğren öylesine öğreneceksen. okul falan yazmışsın tam anlamadım okuyacağın okul için lazımsa bilemiyorumda
birine şöyle sormuştum: bütün dünya ingilizce öğreniyor. peki ingilizler ve amerikalılar yabancı dil ne öğreniyor?
işte cevap ispanyolca öğreniyorlarmış amerikalılar.
yani bütün ispanyollar ingilizce
bütün ingilizce konuşanlarda ispanyolca biliyormuş
böylelikle 2 dili öğreneceğine ingilizce öğren sadece
-
Bandito bunu yazdı
Niye yeterli olmicak ki, ingilizce ogrenirken ingilizce mi anlatiliyo hersey ?
Olayin mantigini kapip biraz ustune dusersen yapilmicak bisey degil.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıBandito bunu yazdı
Niye yeterli olmicak ki, ingilizce ogrenirken ingilizce mi anlatiliyo hersey ?
Olayin mantigini kapip biraz ustune dusersen yapilmicak bisey degil.
öyle birşey demedimki ben yani şuınu demedim ispanyolca dinliyeceksin yada onlarlın ülkeye gideceksin
Sadece dediğim her hangi bir konuda çok fazla yaygında değilse türkçe olarak konu bulmak sıkıntı olacaktır ve bilen kişi sayısıda az olduğu için sorularına cevap ya bulamıyacaksın yada çok geç bulacaksın. Eğerki ingilizce biliyorsan giriceksin çatır çatır ingilizce üzerinden öğreniceksin sorularıda ingilizce olarak soracaksın yahoo dan felan. Buydu yani demek istediğim yoksa o her dil öğrenme konusu açılınca dil dile değecek başka türlü öğrenilmez felan yazmadım ve yazanlarıda sevmiyom :D