folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İspanyolca Öğrenmek İçin Türkçe Kaynak.

İspanyolca Öğrenmek İçin Türkçe Kaynak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

selam müridler,

üniversite sınavına hazırlanıyordum. bitti o süreç sonuçlar tercihler bekleniyor şuan.

neyse, ramazanda çalışacağım ama akşam  10 arası gibi ufak bir süre. kendi kendime ispanyolcayı biraz da olsa öğrenebileceğim kaynaklar arıyorum. başlıktada belirttiğim gibi türkçe olması gerekiyor.

üniversite durumuna göre ingilizce için ya kurs ayarlayacağım yada kazandığım üniversitede hazırlık okuyacağım, kısacası dilin önemine de vurgu yapayım buradan müridler. :P

dokunmak sanattır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ispanyolca icin takip.

Duolingo ile biraz calistim ama turkce olarak degil anlatimlar ingilizce uzerinden hep, o yuzden birakmistim.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Ispanyolca icin takip.

Duolingo ile biraz calistim ama turkce olarak degil anlatimlar ingilizce uzerinden hep, o yuzden birakmistim.

hocam  hiç bir türkçe kaynak yok mu yani?

dokunmak sanattır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    umbatu bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Ispanyolca icin takip.

Hocam illa vardir da ben rast gelmedim, duolingo ile calistim bi sure sadece. Sonra is guc girdi araya ustunde duramadim.

Simdi konuyu gorunce bakayim dedim. Varsa kaynak iyi olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    umbatu bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Ispanyolca icin takip.

Hocam illa vardir da ben rast gelmedim, duolingo ile calistim bi sure sadece. Sonra is guc girdi araya ustunde duramadim.

Simdi konuyu gorunce bakayim dedim. Varsa kaynak iyi olur.

bakalım müridlerden ne çıkacak.

dokunmak sanattır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

Onun için ingilizcenin çok iyi olması lazım ve ingilizce kaynak üzerinden gitmen gerek. Türkçede hiç bir kaynak yeterli değilki

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Direk-Linkten-Cesitli-Paylasimlar-2-195420/

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

Onun için ingilizcenin çok iyi olması lazım ve ingilizce kaynak üzerinden gitmen gerek. Türkçede hiç bir kaynak yeterli değilki

hocam akademik duzeyde ispanyolca istemiyorum ki derdimi anlatabileyim milletle konuşabileyim yeter. pratik yapabileceğim çevremde çok adam  var. 

dokunmak sanattır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

konuyla alakası yok ama bence başka dil öğren öylesine öğreneceksen. okul falan yazmışsın tam anlamadım okuyacağın okul için lazımsa bilemiyorumda

birine şöyle sormuştum: bütün dünya ingilizce öğreniyor. peki ingilizler ve amerikalılar yabancı dil ne öğreniyor?

işte cevap ispanyolca öğreniyorlarmış amerikalılar.

yani bütün ispanyollar ingilizce

bütün ingilizce konuşanlarda ispanyolca biliyormuş

böylelikle 2 dili öğreneceğine ingilizce öğren sadece

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

Niye yeterli olmicak ki, ingilizce ogrenirken ingilizce mi anlatiliyo hersey ? 

Olayin mantigini kapip biraz ustune dusersen yapilmicak bisey degil.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

Niye yeterli olmicak ki, ingilizce ogrenirken ingilizce mi anlatiliyo hersey ? 

Olayin mantigini kapip biraz ustune dusersen yapilmicak bisey degil.

öyle birşey demedimki ben yani şuınu demedim ispanyolca dinliyeceksin yada onlarlın ülkeye gideceksin

Sadece dediğim her hangi bir konuda çok fazla yaygında değilse türkçe olarak konu bulmak sıkıntı olacaktır ve bilen kişi sayısıda az olduğu için sorularına cevap ya bulamıyacaksın yada çok geç bulacaksın. Eğerki ingilizce biliyorsan giriceksin çatır çatır ingilizce üzerinden öğreniceksin sorularıda ingilizce olarak soracaksın yahoo dan felan. Buydu yani demek istediğim yoksa o her dil öğrenme konusu açılınca dil dile değecek başka türlü öğrenilmez felan yazmadım ve yazanlarıda sevmiyom :D

Toplam Hit: 1973 Toplam Mesaj: 15