ISP’Niz Geldi, Kaçmayın
-
Şirketimizce, BTK lisansı yeni alınmış olup kurumsal tarafta Metro Ethernet / internet hizmeti verilmeye başlanmıştır.
Özellikle İstanbul ve çevresinde aktif olarak yeni müşteriler arıyoruz. Mevcut operatöründen memnun olmayan, fiyat/performans problemi yaşayan ya da alternatif arayan firmalarla görüşmek isteriz.
Müşteri temsilcinize ulaşamadığınızda sıkılmadınız mı?
Bizde direkt muhatap, hızlı geri dönüş ve çözüm odaklı destek var.Al-sat modelinde ilerliyoruz, uygun fiyat ve hızlı kurulum tarafında iddialıyız.
Talep olması halinde yerinde keşif ve net fiyat çalışması da yapabiliriz.Ayrıca fikir ve önerilerinize de açığız, geri dönüşleriniz bizim için değerli
İlgilenenler DM atabilir ya da buradan yazabilir
-
hayırlı olsun
-
istanbul uzak ilçelerinden bir tanesinde
alt yapı olmayan yerde
metro internet aldık
1 Gbit interneti 3 lokasyon için sağladı.
şuan için bir sıkıntımız yokGece gündüz ulaşabiliyoruz.
-
Hayırlı olsun hocam.
Siz kimsiniz
-
Castaway bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam.
Siz kimsiniz
+1
-
Castaway bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam.
Siz kimsiniz
sağolun hocam teşekkürler
Enertelco Telekom
https://enertelco.com.tr/
-
Hocam başarılarınzın devamını dilerim.
Fikirler önemli dediğin için bir kaç gözüme çarpan detaylardan, daha iyi olabilmeniz için bahsetmek istiyorum. Heves kırıcı olmak istemiyorum fakat bunlar benim gördüklerim ve hissettiklerim.
Sitenizin tasarımı girer girmez bir template havası hissettirdi, öyle mi bilmiyorum bakmadım. Ama bu bende direk koca bir eksi puan.
Sitenizde legal sayfalar çalışmıyor
Faviconunuz yok
Tasarım kötü
Kurumsal gözükmüyor
menüde olan ama karşılığı olmayan sayfalar var. Bunların karşılığı yoksa, menüde hiç yer almamalı
Yani yeni müşteri aramadan ve piyasaya tam pazarlama faaliyeti yapmadan önce bence bunlara bir el atmalısınız.
Çok dürüst ve güvenilir bir insan olabilirsin fakat şu anda ön yüzünüz güven vermiyor maalesef.
Footer a bir yere btk izninizi koyabilirsiniz mesela
firma vergi levhanızı, ito kaydınızı felan.
Biraz doldurmanız lazım gibi bence.
Konu gizli değil, bu yorumumdan rahatsız olursan söylersen editlerim. Kötü bir algı oluşturmak istemem.
-
Castaway bunu yazdı
Hocam başarılarınzın devamını dilerim.
Fikirler önemli dediğin için bir kaç gözüme çarpan detaylardan, daha iyi olabilmeniz için bahsetmek istiyorum. Heves kırıcı olmak istemiyorum fakat bunlar benim gördüklerim ve hissettiklerim.
Sitenizin tasarımı girer girmez bir template havası hissettirdi, öyle mi bilmiyorum bakmadım. Ama bu bende direk koca bir eksi puan.
Sitenizde legal sayfalar çalışmıyor
Faviconunuz yok
Tasarım kötü
Kurumsal gözükmüyor
menüde olan ama karşılığı olmayan sayfalar var. Bunların karşılığı yoksa, menüde hiç yer almamalı
Yani yeni müşteri aramadan ve piyasaya tam pazarlama faaliyeti yapmadan önce bence bunlara bir el atmalısınız.
Çok dürüst ve güvenilir bir insan olabilirsin fakat şu anda ön yüzünüz güven vermiyor maalesef.
Footer a bir yere btk izninizi koyabilirsiniz mesela
firma vergi levhanızı, ito kaydınızı felan.
Biraz doldurmanız lazım gibi bence.
Konu gizli değil, bu yorumumdan rahatsız olursan söylersen editlerim. Kötü bir algı oluşturmak istemem.
teşekkürler hocam eksiklerimi söyleyebilirsiniz sıkıntı yok dediklerini yapacağım aslında lisansımı yeni almadım bi kaç ay oluyor türkiyenin önde gelen enerji ve inşaat firmaları ile çalışıyorum onlarla birebir muhabbettim olduğu için çok fazla siteye önem vermedim açıkçası yapay zeka ile yapabildiğim kadar yaptım ama dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler
-
Fiyatlar yazmıyor mu, ben mi göremedim?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Metro olduğu için hocam fiyatlar keşif sonrası paylaşılıyor
-
maniacrelax bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Metro olduğu için hocam fiyatlar keşif sonrası paylaşılıyor
keşif ücretsiz mi?