folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "İsrail, İran"A Operasyon Konusunda Ciddi""

"İsrail, İran"A Operasyon Konusunda Ciddi""

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    Avira bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:

İran ortada ne amerika nede israil bırakırmış şuana kadar gördüğüm en komik yorumdur bu :) o iki ülkeyi bir anda hiçbir güç bitiremez.Şuanda dünyada onlara tek kafa tutucak Rusyadır.Ayrıca İran,Türkiyeden güçlü dedinya ben sana başka bişey demiyorum kutluyorum yani başarılarının devamını dilerim :) git bi araştır bakalım askeri techizat olarak hangisi güçlüymüş.Onu bırak Türk askeri birçok ülkenin askeriyesini eğitmekte bunun dışında özel kuvvetleri dünyanın en iyi kuvvetlerinden.İranın şuan özel kuvvetlerinin kullandığı silah hala daha ak-47,bu silahı dağdaki teroristte kullanıyo.e ben ne anladım bu özel kuvvetten ? bide Türk özel kuvvetlerine bak elinde dünyada eşi benzeri olmayan özel bir sniper var.Gerek teknoloji gerekse askeri olarak Türkiye,İrandan bin kat güçlüdür.Özellikle İranın hava kuvvetlerine baktığınızda gülüceksinizdir.Birçok eski uçağı alıp modifiye edip ben yeni uçak yaptım diyen bir ülkedir.Yani tamamen bişi yaptığını zanneden aksine doğru dürüst bişeysi olmayan bir ülkedir.

Ben öle bilmiyorum askeri donanma olarak en fazla donanması olan america ve iran ilk sırada geliyordu bundan 4 sene önce bir dergide görmüştüm ... yada bunların yanlış olduğunu düşünsek americaya ve israil'in çok düşmanı var ama gözükmüyor ... düşünsene iran'nın yanında el kaidi,rusya,çin,japonya var bu ülkeler basitde alıncak ülkeler deyil bence...

o dergiyi çıkarana altın plaket vermek gerek :) trmilitary adlı forum sitesini öneririm gir bi bak araştır.Ayrıca o dergiyi nasıl çıkarıyolar böyle saçma sapan bilgilerle anlamadım.Dergi editörlerinide kutlamak lazım.Şuanda askeri techizat bakımından en çok Amerika,Rusya,İsrail gelmektedir.Yani İran ilk önce bizi bi geçsinde sonra dediğim ülkeleri geçsin :) El kaidi değil hocam o ayrıca.hadi onuda geçtim dediğin örgütün bişeysimi kaldıki hala o örgütten bahsediyosunuz.Sonuçta afganistanda dediğin örgütün 4/3 lük bir bölümü yok edildi.Yani savaşlar elinde ak-47 li adamlarla kafalarında bandaj takan adamlarla kazanılmaz hala anlamadınızmı ben bunu anlatmaya çalışıyorum ? Çin bikere ekonomik bakımdan çöküntü içinde bi ülke hesapta diyolarki ilerideki süper güç çin bunu diyenleri ben anlamıyorum.Sanki ekonomisi çok gelişiyoda Çinin örnek gösteriyolar.İşte diyolarki x.xxx.xxx  değerinde ihracat yapmış diyolar millette ouvvv ne manyak diyo ama bilmiyoki o rakam o nüfustaki ülkeye yaramadığını.Ayrıca Japonyanın Amerikaya karşı tutum izlemesi imkansız.

Sonuçta afganistanda dediğin örgütün 4/3 lük bir bölümü yok edildi diyorsun  El kaidi'nin 8 bin tana özel gerilla eğitimi almış askerleri var en son hatırlarsan İsrail'e cihat çağrısı yaptı bundn 1 ay önce....

Hocam yapsa ne olur allahın aşkına ? sen onların verdiği her rakama inanırsan onlardan güçlü adam yok zaten dünyada.Sonuçta düzenli bir ordu olmadan hiçbirşey mümkün değil.İstediği kadar örgüt cihat çağrısı yapsın istediği kadar el yapımı bomba yapıp başka ülkelere atsın bunlar birşey değiştirmez.Sonuçta onların elinde ak-47,rpg var yani bunlarla sen koskoca dünyanın süper gücü sayılacak ordulara karşı ne yapabilirsinki ? sen 1 vurursun onlar 1000 vurur.

Ladin bir videosunda şöyle diyor hani dünyanın tek gücü sayılan america birleşik devletleri varya hani uydudan bilmem kaç yeri ve santim görüyormuş ya beni neden bulamıyor diyordu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:
    Avira bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:

İran ortada ne amerika nede israil bırakırmış şuana kadar gördüğüm en komik yorumdur bu :) o iki ülkeyi bir anda hiçbir güç bitiremez.Şuanda dünyada onlara tek kafa tutucak Rusyadır.Ayrıca İran,Türkiyeden güçlü dedinya ben sana başka bişey demiyorum kutluyorum yani başarılarının devamını dilerim :) git bi araştır bakalım askeri techizat olarak hangisi güçlüymüş.Onu bırak Türk askeri birçok ülkenin askeriyesini eğitmekte bunun dışında özel kuvvetleri dünyanın en iyi kuvvetlerinden.İranın şuan özel kuvvetlerinin kullandığı silah hala daha ak-47,bu silahı dağdaki teroristte kullanıyo.e ben ne anladım bu özel kuvvetten ? bide Türk özel kuvvetlerine bak elinde dünyada eşi benzeri olmayan özel bir sniper var.Gerek teknoloji gerekse askeri olarak Türkiye,İrandan bin kat güçlüdür.Özellikle İranın hava kuvvetlerine baktığınızda gülüceksinizdir.Birçok eski uçağı alıp modifiye edip ben yeni uçak yaptım diyen bir ülkedir.Yani tamamen bişi yaptığını zanneden aksine doğru dürüst bişeysi olmayan bir ülkedir.

Ben öle bilmiyorum askeri donanma olarak en fazla donanması olan america ve iran ilk sırada geliyordu bundan 4 sene önce bir dergide görmüştüm ... yada bunların yanlış olduğunu düşünsek americaya ve israil'in çok düşmanı var ama gözükmüyor ... düşünsene iran'nın yanında el kaidi,rusya,çin,japonya var bu ülkeler basitde alıncak ülkeler deyil bence...

o dergiyi çıkarana altın plaket vermek gerek :) trmilitary adlı forum sitesini öneririm gir bi bak araştır.Ayrıca o dergiyi nasıl çıkarıyolar böyle saçma sapan bilgilerle anlamadım.Dergi editörlerinide kutlamak lazım.Şuanda askeri techizat bakımından en çok Amerika,Rusya,İsrail gelmektedir.Yani İran ilk önce bizi bi geçsinde sonra dediğim ülkeleri geçsin :) El kaidi değil hocam o ayrıca.hadi onuda geçtim dediğin örgütün bişeysimi kaldıki hala o örgütten bahsediyosunuz.Sonuçta afganistanda dediğin örgütün 4/3 lük bir bölümü yok edildi.Yani savaşlar elinde ak-47 li adamlarla kafalarında bandaj takan adamlarla kazanılmaz hala anlamadınızmı ben bunu anlatmaya çalışıyorum ? Çin bikere ekonomik bakımdan çöküntü içinde bi ülke hesapta diyolarki ilerideki süper güç çin bunu diyenleri ben anlamıyorum.Sanki ekonomisi çok gelişiyoda Çinin örnek gösteriyolar.İşte diyolarki x.xxx.xxx  değerinde ihracat yapmış diyolar millette ouvvv ne manyak diyo ama bilmiyoki o rakam o nüfustaki ülkeye yaramadığını.Ayrıca Japonyanın Amerikaya karşı tutum izlemesi imkansız.

Sonuçta afganistanda dediğin örgütün 4/3 lük bir bölümü yok edildi diyorsun  El kaidi'nin 8 bin tana özel gerilla eğitimi almış askerleri var en son hatırlarsan İsrail'e cihat çağrısı yaptı bundn 1 ay önce....

Hocam yapsa ne olur allahın aşkına ? sen onların verdiği her rakama inanırsan onlardan güçlü adam yok zaten dünyada.Sonuçta düzenli bir ordu olmadan hiçbirşey mümkün değil.İstediği kadar örgüt cihat çağrısı yapsın istediği kadar el yapımı bomba yapıp başka ülkelere atsın bunlar birşey değiştirmez.Sonuçta onların elinde ak-47,rpg var yani bunlarla sen koskoca dünyanın süper gücü sayılacak ordulara karşı ne yapabilirsinki ? sen 1 vurursun onlar 1000 vurur.

Ladin bir videosunda şöyle diyor hani dünyanın tek gücü sayılan america birleşik devletleri varya hani uydudan bilmem kaç yeri ve santim görüyormuş ya beni neden bulamıyor diyordu...

Hocam o örgütü araştırırsan amerika tarafından yönetildiğini anlarsın.Hatta ikiz kuleler senaryosu tamamen amerikanın kendi isteğidir.Kendileri planladıkları orta doğu projesini hayata geçirmek için.Bir müslüman örgüte kendilerini vurdurtarak (kendi isteğiyle) teröristler bana saldırdı bende bunu temizlemek istiyorum diyip ortadoğuya girdi.Yoksa Amerikanın herşeyden haberi var kimse bunu merak etmesin.Özelliklede İsrail gibi bir ülkenin.O dediğin adam zaten Amerika tarafından özel yetiştirildi.Hatta o örgütü kuranda kendileri.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

savaşlarda ne olacağı hiç belli olmaz tarihe bakarsanız sayıca ve mühimmatca 2 hatta 3 kat olan kişiler bile savaş kaybedebilmiştir.

iranında götü yemese kafa tutmaz.

israil ve abd de iran tehlikeli olmasa bu kadar çaba harcamaz...

olaya şöyle bakarsan israil abd nin eli
                                    iranda rusyanın eli

yani savaş bir nevi abd rusya savaşı gibi bişey.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    anca havadan iranı vurur daha da göt yok gelip iranı alamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Hocam o örgütü araştırırsan amerika tarafından yönetildiğini anlarsın.Hatta ikiz kuleler senaryosu tamamen amerikanın kendi isteğidir.Kendileri planladıkları orta doğu projesini hayata geçirmek için.Bir müslüman örgüte kendilerini vurdurtarak (kendi isteğiyle) teröristler bana saldırdı bende bunu temizlemek istiyorum diyip ortadoğuya girdi.Yoksa Amerikanın herşeyden haberi var kimse bunu merak etmesin.Özelliklede İsrail gibi bir ülkenin.O dediğin adam zaten Amerika tarafından özel yetiştirildi.Hatta o örgütü kuranda kendileri.

Bu dediğini duymuştum ama ben pek inanmadım america tarafında yetiştiriyor o kesin sonra ipinin çekildiğini sonrada ladinin americaya kafa tutduğunu biliyorum ama senin dediğin de doğru olabilir hatta video izledim http://www.youtube.com/watch?v=pgKdXYD9VBI  çok ilgi çekici ama ladin o mu deyilmi düşündürücü bakmanı isterim:) ondan sonra buna bak http://www.youtube.com/watch?v=8n2Qp20In0M hangisine inancam...?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Baska ülkerin içine bile ajan sokabilcek kadar güçlü bir gizli servis olan mossad saysesinde israil iranı irandan daha iyi biliyor.Birde israili filistine olası bir saldırıda haritdan silecegini söyleyen iran hem dış siyasette ki maneresını hemde mossadın iranın saldırı gücü hakkında ki raporlarınından saglamasını yapmıstır.Ancak bunların hiçbiri bir operasyonun olabilcegini göstermez.Nabız yoklamak ve ardından nabza göre şerbet siyaseti kesin.Dökülen kanların kurumadıgı cografyada ard arda savasmak politik olarak dogru degildir.Bu yüzden kesin olucak demek gibi atılan baslıkların ince bir diplomasi ürünü oldugunu gözden kacırmamak gerek.Birde artık tek kişinin kazandıgı,bir avuç insanın binlere onbinlere direndigi romantik savaslar dönemi çok gerilerde kaldı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    İyi saldırsın israilde dötü yiyosa bakalım madem mossad her boku biliyor bilginin bittiği yerde sayı üstünlüğü başlar aga bunu unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İsrail Helakmı oluyor :p
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    mossad ve cia sayesinde her türlü hamleden kayıpsız dönebilir israil..ona göre unutmayın..ayrıca iran da bir iç karışıklıkta çıkarabilirler.. :) bu sayede herşey kolaylaşır..

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:

İran ortada ne amerika nede israil bırakırmış şuana kadar gördüğüm en komik yorumdur bu :) o iki ülkeyi bir anda hiçbir güç bitiremez.Şuanda dünyada onlara tek kafa tutucak Rusyadır.Ayrıca İran,Türkiyeden güçlü dedinya ben sana başka bişey demiyorum kutluyorum yani başarılarının devamını dilerim :) git bi araştır bakalım askeri techizat olarak hangisi güçlüymüş.Onu bırak Türk askeri birçok ülkenin askeriyesini eğitmekte bunun dışında özel kuvvetleri dünyanın en iyi kuvvetlerinden.İranın şuan özel kuvvetlerinin kullandığı silah hala daha ak-47,bu silahı dağdaki teroristte kullanıyo.e ben ne anladım bu özel kuvvetten ? bide Türk özel kuvvetlerine bak elinde dünyada eşi benzeri olmayan özel bir sniper var.Gerek teknoloji gerekse askeri olarak Türkiye,İrandan bin kat güçlüdür.Özellikle İranın hava kuvvetlerine baktığınızda gülüceksinizdir.Birçok eski uçağı alıp modifiye edip ben yeni uçak yaptım diyen bir ülkedir.Yani tamamen bişi yaptığını zanneden aksine doğru dürüst bişeysi olmayan bir ülkedir.Zamanında Afganistanı alamaz dediler oraya girdiler daha sonra Irak a saldırdılar Irak Afganistana benzemez dediler Irak birsürü askerini teknolojik mazemesini sergiledi onlarda fos çıktı.Şimdi İranada aynı şey olucak o zaman bu İran güçlü diyenleri görücem.Sonuçta İran-Irak kaç yıl birbirinle savaştı ve sonuç alamadılar.Durum ortadadır.Yani bu Müslüman bizim saftan bu yener demeyin biraz gerçekleri görün.

1-İran teknoloji ve silah annamında Türkiyeden çok çok güçlü.
    2-Askeri teknoloji annamında iran özel kuvvetlerinin silahi ak47 demişsin,teröristte kullanıyo demişsin.Rusyanında özel kuvvetleri ak47 kullanıyo senin özel harekat birimlerinde ak47u kullanıyor.Yani kısa namnulu versiyonunu.tıpkı m16nın m4 versiyonu gibi.Bu arada ak47yi küçümsiceğine git terörü bitir 30 yıldır ak47 kullanıyolar.Gayet tabiki m16da kullanıyolar Abd amcaları sağolsun.Bu arada ak47 m16dan katkatdaha üstün bi saldırı tüfeği oda ayrı konu.
    3-Hava kuvvetleri demişsin.İranda f16da var mig29da.ama hiçbirisinin yazılımı israilden değil.Kendinden yani.Üstelik senin ülkendeki uçak sayısından çok daha fazla.Senin uçaklarının ekranlarını karartırlarken,onlar takır takır kaldırır ayık ol sen.
    4-İsrail nükleer tesislerine bomba atçakmış.Ama önce millerce mesafe havasahası ihlal etçek İran armut toplucak öyle mi?
    5-Bugun nato saçmalığı senin topuna tankına karışıyosa,silahlarına limit belirliyosa ve kafana göre nükleer bomba yapamıyosan,güçsüz ve bağımlı ülkesin.
    6-Zamanında Almanlarada adolf amcaları siz mükemmelsiniz bilmemnesiniz diye gaza getirdi.30 nisan 1945te memleketleri sovyetler tarafından çelik paletlerce ezildi.Aşırı milliyetçi kör gözlerin hediyesi halka enkaz bir ülke olarak hediye edilir.Tarih yalan söylemez.

Toplam Hit: 8366 Toplam Mesaj: 73