İsrail İran‘I Bombalayacak!‘ Mı?
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------
Conquer bunu yazdı:
israil denilen kendini bi bok sanan ülke kirintisi,eger iran a saldiri düzenlerse,bilirimki yagli kaziga oturmak üzeredir.ki cok sevinirim.
amk israillileri.bak hele bide 100 tane f 16yla yapacakmis :D
irani bombalamak okadar kolay olsaydi,amerikan picleri 50 kere yapmisti..adina'da global savunma derlerdi.
kendini bi bok sanan ülke dediğin adamlar dünyayı yönetiyor :)
-----------------------------şimdilik öyle
-
Fatih bunu yazdı:
Bulgar kahin VANGA 2010 sonunda 3. dünya savaşı var demiş, doğru mu çıkacak ne? Ya da zorla doğru çıkartmaya mı çalışıyorlar?
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=358893
-----------------------------vanga abartılıyor 3 tane kitap okudum vanga ile alakalı öve öve öküz ediyorlar bir bok yok.
-
Evet Yapar..Yapacak Gücüde Var Ve Kimse Durduramaz..ABD nin 1 Nolu Müttefiki Ve ABD parlemantosunun %80 nini Olusturan Yahudilerin Ülkesi Yapar..
Verilen Sözler var..( Her Ne Olursa Olsun, Dünya Döndüğü Sürece İsrail ABD nin Dostu Müttefiki ve Kardeşidir.)
-
yemez bence
-
Hoca bu habere anca:
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
-
ABD kuklası israil iran a mi saldiricakmış.. :)) Gülerim buna ABD bile Geri Adim atarken Kaldiki Soytarisi mi kafa tutucak Komik bir haber ..
Tabi birde bu yonden Bakmak lazım ABD iran a kafa tutamadi İsrail i yem olarak kullanabilir.. vs vsvs .
-
sniperscope bunu yazdı:
Iran tek bir ulustur.
Her nekadar iclerinde degisik etnik guruptan insan olsada bizdeki serefsiz kurtler gibi degildirler. Tam rakami bilmiyorum ama yaklasik 20 milyon azeri iranda yasiyor. Ve hepside kendilerini iranli olarak goruyorlar. Mezhep muhabbeti bos. Ne ab(d) nin nede itrail in gotu yemez saldirmaya.
Burunlarinin dibinde, hamas var, el-fetih var, urdun var, suriye var, filistin var.... var oglu var. itrail o halti yediginde karsisinda sedece iran olmayacak. Bir noktayi atlamadan belirteyim, bu pis ve kalles suudileri hesaba katmadim, her an itrail tarafinda bitiverme ihtimali hayli yuksek. Nede olsa arap(pislik).
senin bu ırklara karşı olan kinin ne anlamadım :| -
İsrail bunu yaparsa kendi kendini dünya haritasından silmiş olur.İran onu haritadan siler.Tabi iran bunu yaptıktan sonra amerika istediği tepkiyi göstersin.Hiç birşey yapamazlar !
-
savaş çıkmaz, çıksa bile o israil den kalkan 100 f16 inmeye yer bulamaz
-
bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın