Israil Web Sitelerine Darbeler Vuruluyor..
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
Büyük önder Adolf Hitler'i saygıyla anıyorum.. Ruhun şad olsun büyük önder. Dünya senin gibi bir lidere muhtaç durumda..
-----------------------------kesinlikle
-
irwa bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
Büyük önder Adolf Hitler'i saygıyla anıyorum.. Ruhun şad olsun büyük önder. Dünya senin gibi bir lidere muhtaç durumda..
-----------------------------Bi saçmalamayın ya
-
JPriest bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
-----------------------------Bi saçmalamayın ya
-----------------------------herkesin sewdiği insanlara saygı duyarsan ortada saçmalama kalmaz
-
tövbe tövbeee
-
ya hocam kafanız iyi mi?son günlerde bi hitler tutkusudur gidiyor hitler denilen adam aşağılık bir adamdır,insanlık suçu işlemiştir.soykırım yapan bir adamın savunulacak bir tarafı yoktur.
Ne saygısından bahsediyosunuz anlamak mümkün değil.
-
mywts bunu yazdı:
ya hocam kafanız iyi mi?son günlerde bi hitler tutkusudur gidiyor hitler denilen adam aşağılık bir adamdır,insanlık suçu işlemiştir.soykırım yapan bir adamın savunulacak bir tarafı yoktur.
Ne saygısından bahsediyosunuz anlamak mümkün değil.
-----------------------------Zamanında Adolf Yahudilerin soyunu kazıyordu izin Vermediler.. simdi yahudiler AYnısını yapıyor..
-
Hitler ölmedi ki ak. adami dunya disina kacirildi :D
-
Eğer bunun yüzünden int yavaşsa aq hepsinin.Adamlar gemi basıyor biz site hackleyerek kendimizi tatmin ediyoruz.
-
-
saçmalık !