folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Volaris bunu yazdı:
    -----------------------------

Sizdeki nasıl bir zeka seviyesidir anlayabilmiş değilim.İsrail açık açık gelmeyin çağrısına karşılık hadi yaptınız bir delikanlılık yola çıktınız.Ne sanıyordunuz o çağırıyı çocuk oyunumu.Siz herkesi Türkiye kadar siyaseti güçsüz ve acizmi sanıyorsunuz.One minute ile gaza gelen aciz toplumdan ancak bu kadar saf ve salakca bir yardım beklenebilirdi.

Sonuna kadar israilin arkasında olduğumu bilmenizi isterim.Uluslar arası ilişkilerde duygusallığa yer olmaz.İsrail gibi güçlü akıllı ve sadık bir dost yerine geride kalmış,cahil bir halk tercih ettik.

Adamın gece gündüz saldırdığı,savaş halinde olduğu HAMASA yardım götüreceksiniz,adamlarda tabi kardeşim buyrun gelinmi diyecekti.

Araplar için ağladınız yeter.

Ne araplara nede o gemideki türbanlı kadınlara çember sakallı hizbullah komandosu tipli çember sakallılara acımıyorum.Ve hatta öldükleri için seviniyorum.Umarım daha çok insan ölür o gemiden.

Filistin benim devlet meselem değildir.
    Müslümanlıkta umrumda değil.
    Çapulcu arap filistin halkı içinde israili karşımıza alıp savaşmayı düşünen "one minute" zekasına esefle kınıyorum.

Kendinize gelin gençler.

bu noktada da volaris son derece haklı :)) olayın ne oldugunu bilmiyorum yeni yeni okuyrum..savaş gerektiren bir durumdur ayrıca..adamlarda haklıdır...

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ajanslardan topladığım bilgiler şunlardır;

israilde ki büyükelçimizi geri çağırdık

milli takım geri çağırıldı maçlar iptal, 

türkiye'de onlarca israilli sporcular vs tartaklanıyor,

taksimde ses sistemleri vs kuruldu protestolar aşırılaştı,

muhtemelen türkiye israilin türkiyede ki elçisini vs bürokratlarını sınır dışına gönderecek

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Onları oraya götüren toplayan birlik yapan hükümet değildir. Veya hiç bir ülke değildir. Gönüllüler cıkmıştır ve herşeye rağmen ilerlemişlerdir.

Saldırıda uluslar arası sularda olduğu için israil suçludur.

Cagito ergo sum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://im.haberturk.com/2010/05/31/519186_htmansetyeni.jpg?1275303574

kONVOYUN HÜKÜMETLE İLGİSİ YOK

yazısına iyi bakın :) diyoz size bunlar bizlik bişi yok diyecek çünkü onlarlık bişi yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ahaha bana faşist diyenlerin yahudi kızgınlığını gördükçe hayat diyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ahaha bana faşist diyenlerin yahudi kızgınlığını gördükçe hayat diyorum :)

bende şaşarım ne zaman israillik bişi olsun o zaman hatırlanır yüce şahıs hitler :D

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

bende şaşarım ne zaman israillik bişi olsun o zaman hatırlanır yüce şahıs hitler :D

:D auhauha sorma, bi hitler sözü paylaştım facebookta, herkes abanmış :D:D bu değilmiydi, paso küfür ettiğiniz adam diyesim geldi millete auıdsfhuıahdsı :D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dukewipen
    dukewipen's avatar
    Erkek

Günün özeti yaptığın işi sağlam yapıcaksın abicim, sonra sorarım insanlık tarihi boyunca bu kadar çok katledilmeye çalışan bir millet var ortada, bence kesinlikle bir bildikleri vardı ki yahudileri oldurmek istediler.

Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana küfredeceksiniz.

(Adolf Hitler)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Gemide bulunan birinin karısı habertürke açıklama yaptı. haber alamamış halen kocasından.. yola cıkmadan önce ne konuştuklarını söylüyor. gemideki adamın karısı adama Bak israil vuracakmış gemileri öyle diyorlar demiş. Adamda sen merak etme birsey olmaz "Hem bizim istediğimizde bu değilmi" demiş... Kadın aynen böyle söyledi... Bile bile ölüme gitmek bu olsa gerek...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Diğer konuda yazdım burayada koyuyorum

Beyler herkesin ağzında bir PKK dır gidiyor aq

Pkk bu kadar saaldırıyı kendi imkanlarıyla mı gerçekleştiriyor arkasında birsürü deskteçisi var bunalrdan biride israil sen pkk ya gelen desteği kesmessen istediğin kadar teröristi öldür yine  bölünerek çoğalıcaktır şerefsizler

umarım Tayyip de böyle düşünüyordur ve bilerek o gemiler gönderilmiştir oraya ve benim gibi düşünüyorsada uamrım uyguladığı bu politika başarılı olur.

ayrıyetten israil konularından birinde çoğu arkadaş küçücük ülke dünyaya meydan okuyor kimse birşey diyemiyor demişler.Dünya'nın finansal kaynağı yahudilerken kimse yahudilere ses çıkaramaz.Hangi konuda olduğunu hatırlamıyorum biriside İsrail sadık dostumuzken arapları tercih ettik demiş İsrail mi dostumuz adamların tek amacı vadedilmiş topraklarken onlarla ne kadar dost olabilirsinizki.Bir an önce İsrail'i sakatlayamasakta ayağını sendeletmeyiz yoksa bizim için ielride çok büyük bir sorun olucaktır.

size kalsa hiçbişey yapmıyalım pkk ya odaklanalım onlar desteklenmeye devam etsin biz mal gibi şehit verelim içerden Kürtler ayaklandırılsın ülke bölünsün İsrail amacına ulaşsın Abd mutlu olsun biz amele gibi başka ülkelerin egemenlikleri altında kalım bunu istiyorsunuz sanırım bugunu düşünüyor herkes gelecek şu anda çok daha önemli fakat sanmıyorumki Tayyip benim gibi düşünsün yine herzamanki gibi olayın üstü örtülecektir.Bizde sinir krizleri geçiricez haklı olduğumuz halde birşey yapamadığımız ve dünyanın bize yapılan haksızlıklara göz yumduğu için:(

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 20620 Toplam Mesaj: 147