İsrailli Yetkilinin Zor Anları
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Arap basınında çıkan karikatür :)
Demin feyste bayzin paylaşmıştı;

-----------------------------Süper Olmuş...
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:

-----------------------------Süper Olmuş...
-----------------------------sağ üst köşede "vadiyü'l-zennab" yazıyor
-
zaytaz6161
sağ üst köşede "vadiyü'l-zennab" yazıyor
Türkçesi kurtlar vadisimi oluyo:)
-
Hocam En Çok Dikkatimi Çeken Bi Spiker Bakanın Söylediklerinin Yalan Oldugunu Söyleyebiliyor Bu Olay Türkiyede Olsa Spiker İşten Atılır Televizyonada Vergi Cezası cart curt Gelir
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
Hocam En Çok Dikkatimi Çeken Bi Spiker Bakanın Söylediklerinin Yalan Oldugunu Söyleyebiliyor Bu Olay Türkiyede Olsa Spiker İşten Atılır Televizyonada Vergi Cezası cart curt Gelir
Direk yalan olduğunu söylemiyor; üstü kapalı bir şekilde geçmişi hatırlatıyor.Suriye-İsrail arasına Türkiye'nin girdiği olayı.
-
HaYVaN bunu yazdı:

iyi oturmuşEdit: Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!
-
bakıyorumda bazı arkdaslar hitlere teşekkür edip duruyor ama bilmiyolarki hitlerin yaptıgı bır canılıktır ve yaptıgı sey tamamen yahudilerin işine gelmiştir ve bu şekilde vadedilmiş topraklara daha hızlı göç sağlanmıstır
yahudiler 2.dünya soykırımını duygusal sömürü yapa yapa dünya ekonomisinin göbeğine oturdular
bence bugun türkiyenin gösterdiği tavır hala net değldir yaşadıgımız şu zamanda islamiyeti en güzel taşıyan ülke türkiyedir ve en sert tepkiyi islamın düşmanı olan yahudilere türklerin göstermesi gerekmektedir
-
Adam güzel takmış lafı,bu arada hayırlı olsun İsrailden yeni uçaklar alıyormuşuz :)
-
HolyReform bunu yazdı:
Adam güzel takmış lafı,bu arada hayırlı olsun İsrailden yeni uçaklar alıyormuşuz :)
-----------------------------bunun en büyük sebebi bizim istihbarat birimlerimiz dostum aselsanın en zeki 4-5 mühendisi kısa süre içerisinde intihar sürü verilerek öldürüldü bunu gören diğer mühendisler maalesef korkudan ne icat yapabiliyorlar nede arge'ye motivasyon sağlayabiliyorlar bizim istihbarat teşkilatı adam akıllı onları koruyabilse kimlerin yaptığını tespit edip kuyruğunu kıstırsa bu gün o uçakları belkide almak zorunda kalmıyacaktık. bak irana 2 sene önce kendi karasularını ihlal etti diye 7 ingiliz askeri rehin aldı maalesef bizde sadece laf var icraat yok...
-
Asosyal bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------bunun en büyük sebebi bizim istihbarat birimlerimiz dostum aselsanın en zeki 4-5 mühendisi kısa süre içerisinde intihar sürü verilerek öldürüldü bunu gören diğer mühendisler maalesef korkudan ne icat yapabiliyorlar nede arge'ye motivasyon sağlayabiliyorlar bizim istihbarat teşkilatı adam akıllı onları koruyabilse kimlerin yaptığını tespit edip kuyruğunu kıstırsa bu gün o uçakları belkide almak zorunda kalmıyacaktık. bak irana 2 sene önce kendi karasularını ihlal etti diye 7 ingiliz askeri rehin aldı maalesef bizde sadece laf var icraat yok...
Biz savaş uçağı mı ürettik şimdiye kadar?benim haberim yoktu kusura bakma.Benim bildiğim dışını biz yapıyoruz sağolsun içini Amerika,İsrail dolduruveriyor :)O nu "İsraili kuşatıyoruz yakında görecekler,korkudan altlarına ettiler" gibisinden yazılar yazanlara ithafen söyledim.Yoksa istihbaratında,mühendislerinde yapacağı pek bişey yok...
İki de birde kıçı kırık iranla Türkiyeyi karşılaştırıp durmayın,her okuduğumda korku filmi izlemiş gibi oluyorum.Konuyla iranın rehin aldığı askerin ne alakası var arkadaşım?Senin benim başıma bela olan adamlar o sofuların bastıkları elçilikten kimsenin ruhu duymadan adam kaçıranlar,Dünyanın en büyük suikast timine sahip olanlar,bırak 7 askeri rehin almayı bölgede vuracak asker militan kalmayınca halka saldıran şerefsizler.Zamanın Irağına sadece silah,cephane vererek o ülkenin anasını ağlatanlar.Yani geçin şu İranı övmeyi artık..