İst. Anadolu Yakası Sevgili İle Gidilebilecek "Tenha" Yerler
-
SpectatorX bunu yazdıtagext bunu yazdı
Arkadaşın kızın tekini düzmek istiyor. Sen de onu nerde düzebilir diye bize mi soruyorsun. Yanlış mı anladım?
yanlış anlamışsın hoca. Mevzu dusuzmek değil :) bakir zevki diyelim :D
valla el birliği ile bile çalışsak en fazla zeytinburnu masajı yaptırır.
-
arabanın camlarda 2 numara film varsa cadde sokak istediği her yerde yapabilir yoksada gitsin 50 lira verip çektirsin olmadı kendi başına çeksin
-
tenha yer bulacam diye 40 km yol gittim en son camurun gözüne soktum arabayı sonuc oto yıkamacıda aldım sabah solugu ama o gecenin degeri paha bicilemez
-
-
Maltepede sahile yeni bir yer yapıldı böyle kocaman park gibi birşey... Akşam o tarz münasebetler için arabalar geliyor ama mekan çok geniş olduğu için tenha oluyor akşam 10 dan sonra sıkıntı olmuyor.
-
aqua florya'nın otoparkını tavsiye edebilirim en alt kat ve kapıya en uzak bölgeye park ederse sıkıntı çıkmayacağını umuyorum.
-
Madem heyecan arıyorlar Hacı Hüsrev mahallesine gitsinler aga. Yalnız sağlam çıkamayabilirler. muahhaha.
-
hacım yıl olmuş 2014, tenha yerde araba ile gidilecek yer yazıp konu açıyorsun :) e pes
-
tagext bunu yazdı
Arkadaşın kızın tekini düzmek istiyor. Sen de onu nerde düzebilir diye bize mi soruyorsun. Yanlış mı anladım?
zenginin malı züürdün çenesinimi yorarmış diyorsun :D
detCode tarafından 05/May/14 03:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Geceyse yol üstü mutlaka bulunuyor hocam ben kız arkadaşımlayken çok rahat doğaçlama bulurdum.