folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "İstanbul " Yaşanacak Yermiş ..... Vah Vah Vah

"İstanbul " Yaşanacak Yermiş ..... Vah Vah Vah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

kışın bir kar yağar yollar kapanır okullar tatil olur trafik felç olur.

bir yağmur yağdı sel oldu. taa bir hafta önceden meteoroloji basbas bağırıyordu SEL var dikkat dedi. 30 dan fazla ölü var.şu an Atv yi seyrediyorum.

maddi hasar rakamlarla ölçülemez. O TIR ların hali ... anlatacak birşey yok. Sözün bittiği yer. o selin önüne katıp götürdüğü insanlar. 

herkesin gözü önünde ama kimse ona müdahale edemiyor. Çok meraklıyız. ne oluyor diye bakmaya gidiyoruz bizde sele.elektriğe,yangına kapılıyoruz.

hiçbir şekilde tedbir almıyoruz.

İstanbul .... eğer yaşanacak yer Megakent  istanbul ise. yok arkadaş ben almayayım. Benim İZMİR'im  gerçek yaşanacak yer.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek
    yaşanacak diye 15 milyon kişi rastgele oraya giderse öyle olur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

caldii10 bunu yazdı:
    -----------------------------

kışın bir kar yağar yollar kapanır okullar tatil olur trafik felç olur.

bir yağmur yağdı sel oldu. taa bir hafta önceden meteoroloji basbas bağırıyordu SEL var dikkat dedi. 30 dan fazla ölü var.şu an Atv yi seyrediyorum.

maddi hasar rakamlarla ölçülemez. O TIR ların hali ... anlatacak birşey yok. Sözün bittiği yer. o selin önüne katıp götürdüğü insanlar.

herkesin gözü önünde ama kimse ona müdahale edemiyor. Çok meraklıyız. ne oluyor diye bakmaya gidiyoruz bizde sele.elektriğe,yangına kapılıyoruz.

hiçbir şekilde tedbir almıyoruz.

İstanbul .... eğer yaşanacak yer Megakent istanbul ise. yok arkadaş ben almayayım. Benim İZMİR'im gerçek yaşanacak yer.

İstanbul yaşanacak şehirler arasında.

Ama sen üç şehirlik yeri tek belediyeye verirsen, o belediyede gidip halkı suçlarsa böyle işler daha çok görülür.

Neymiş dere kenarına ev yapmışsın. O zaman taşı bu adamları, hadi taşımadın, bir hafta önceden belli bir olaya hiç mi önlem alınmaz.

He is finding himself.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Hocam bir elin 5 parmağı nasıl farklıysa istanbulda farklı dediklerinde haklısın önlem alınsa bu kadar zarar olmazdı ama o bölgelerde  istanbulun çukurda kalan bölgeleri :(

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

bu sabah ezana yakın bi ses duydum

vııuuvvvvv diye bi ses geldi sonra pat elektrikler gitti

adamlar bas bas bağırdılar sel basabilir dikkatli olun.

sabahtan beri burdan helikopter geçip duruyo.

allahtan tepede oturuyoruz yoksa vay halimize 

ölen insanların hepsi işe giderken veya iş yerinde ölüyor.

babamı işe yollamıcam a.q.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    Hocam bir elin 5 parmağı nasıl farklıysa istanbulda farklı dediklerinde haklısın önlem alınsa bu kadar zarar olmazdı ama o bölgelerde istanbulun çukurda kalan bölgeleri :(

Abi mal mülk gider tamam.

Ama bu insanları nasıl uyarmazsın, nasıl taşımazsın, nasıl zorla taşımazsın şu felaket geçene kadar? 

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    istanbuldaki imkanlar başka herhangi bi şehirde olsa o herhangi şehir istanbuldan kat kat daha güzel olurdu. havası pisliği trafiği insanları çekilcek gibi değil.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

istanbul halkalıdaki fecaati gördüm az önce. tırlar yan yatmış, arabalar hala tavana kadar sular içinde. trafik zaten sabahın erken saatlerinden beri felç..

cuma günü daha sert gelecek diyorlar. bakalım o gün neler göreceğiz.

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Eskişehire bekleriz (h)

itin kopuğun olmadığı, ankarada askılıyla gezemezken her mahallesinde gezinebilindiği (kızlar için)  güzel bir öğrenci cenneti

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

istanbul yaşanacak yer değil parar yiyilecek yer.Ben balıkesirde 2 ay kaldım hayat buymuş dedim.gürültü yok patırdı yok it kopuk yok.

ama cebinde olacak 5binlira zevk için yee niyetindeysen istanbull dünyanın en güzel yeridir.

Konumu silenlere inat kürdüm
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    aynı yağış new york a düşsün aynı bok orada da olur bu kadar basit düşünmeyin. alt yapıyla alakası yok yani bu işin en kral alt yapı bile belli bi süre dayanabilir sonra yalan olur. felaketin farkında değilsin sanırım.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 3085 Toplam Mesaj: 25