İstanbul
-
istanbulda 20 küsür ilçe var.şindi istanbul'da nereye ayak bassak bi ilçede oluyoruz(kadıköy avcılar)gibi peki ama istanbul nerde.yani istanbulun tam olarak merkezi neresi acaba.
-
surlarin icinde kalan bolgedir heralde
-
eski haritalarda surların içini İstanbul deniyor
-
cami var orda ,yesil, ordan sağa dön , aha orası..
kayışdeği olmadığı kesin .Bu kadar uzakda okul mu olur yaw..!
-
lan büyükşehir belediye binası nerdeyse ordadır ( nerde la? :) )
-
ir2 bunu yazdı:
lan büyükşehir belediye binası nerdeyse ordadır ( nerde la? :) )
kale içi diorlar belediye dğeilde kaymakamlık valilik falan olabilir ama -
peki ii hoş emme beyoğlu kimin oğludur acep?
-
şişli kağıthane beyoğlu vb... bunlar ilçe değildir semtdir ilçe merkeze uzak olur semt ise merkez ile birleşik olur istanbulun merkezi bütün bu semtleri kapsıyor...
-
Bütün haritalarda avrupa yakasında gösterilir merkez(yabancı haritalar da dahil)ama bazı haritalrda da köprünün iki ucu gösterilir merkez diye
-
Sosyete mekanı Taksim ama bu arada sosyete meraklılıları da katılınnca işe kalabalık görünüyor.romantizmin kalesi de eminönü(tabi o ipne seyyarlar var hepsi kazıkçı).
B. şehür belediyesi Fatih'te ama sikleyen yok...valla ben ce bakırköy dür baksananıza bir deprem olsa orda ayakta bina kalmaz hepsi cürümüş yaşlılıktan.
uzattım...merkez ayağımın altı oluyor(ortasını kasdediyorsanız)inanmayan alsın metreyi ölçsün...
-
Bu Sorunun Cewabını Bir Cok İnsan Merak Ediyo. İşte İstanbulun Genel Olarak Asya ve Avrupa Arasındaki Merkez Noktası Görün Kararınızı Verin!...

İstanbul'un Avrupa Yakasındaki Merkez Noktasıda İstanbulun en Büyük İlçesi Olan Bağcılardır!..
Asya Yakasını Bilmiyorum