İstanbul Da Bu Aralar Kesin Yap Dediğiniz
-
arkadaşlar İstanbul da şu aylarda bu yapılır dediğiniz neler var yani şuraya git şunu yap burda bu etkinlik var ona katıl gibi daha önce İstanbul da bulundum çok ama fazla gezme imkanım olmadı Sultan Ahmet, Eyüp Sultan, İstiklal, Üsküdarı meşhur alışveriş merkezlerinin büyük kısmını gezdim ayrıca dolma bahçe sarayı, topkapı ve Ayasofya yı gezmek istiyorum fiyatlarını nedir bilmiyorum? yer olarak beşiktaştayım.
-
ocağa kadar sabret beraber takılalım hoca (",
-
sadece 1 gün geçireceğim bir kısmını akraba ziyareti bir kısmı gezme şeklinde :)
-
o zaman kitaplara ilgi duyuyosan taksim sahaflar çarşısı güzel yerdir onun dışında kuruçeşme sahil boyu yürümek de benim çok hoşuma gider fotograf makinen varsa onla git çok güzel kareler yakalayabilirsin onun dışında pek aklıma gelmedi beşiktaş civarlarında bi yer he ortaköye gelirsen bi çay ısmarlarım sana :)
-
yazmayı unutmuşum müze kartı var 10 tl'ydi sanırım geçen sene al hemen ondan bi tane turizm bakanlıgının adı geçtigi heryere bedava giriyosun burda topkapı sarayından cıkartılabliyodu ya da geçci 2 aylıklar var sonra karta dönüstürebliyon onları da ben yıldız sarayından almıştım geçiciyi vaktin yoksa da bunu yapmanı tavsiye ederim genelde sıra oluyo topkapıda
-
dolma bahçe içinde geçerlimi?
-
eminönünde balık ekmek - turşu suyu 2 lisini dene,
alibeyköyde tulumba ye,
taksimde ünlü burgerini ye,karaköyde baklava,
tophanede nargile,
üsküdarda da bi çay içersin.
-
Dolma bahçeyi gez, beşiktaş stadının yanından, yukarı taksim meydanına çık. İstiklal de yürü, nevizadede eğer içiyorsan bir iki tek at, sonra yolun sonuna kadar yürü, galata kulesine çık istanbul a kuşbakışı bak.
Daha sonra in eminönünde balık ekmek ye, eğer vaktin kalırsa boğaz turu yapan feribotlar var. Onlara katıl.
-
gezmeyi bilmiyorum morukda yenibosnada starcity var orda 6D var gir 10dk bişey ama süper denemeni isterim.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
dolma bahçe içinde geçerlimi?
---------------------------evet geçerli--
-
beşiktaşta olucaksan deniz müzesinede bir uğra belirli zamanlarda bedava gezmek paralı olsada fazla bir para isteyeceklerini sanmam
sahilde takılacaksan ortakoy arnavutkoy bebek aşiyan emirgan bir turla emirganda sütiş den birde sütlaç ye:)
arnavutkoy kortel korusuna cıkarsan ordan manzara güzel olur
örnek:
kalabalık yerleri seviyorsan taksim istiklalde veya kadıkoyde takılabilirsin ama boğucu kalabalıktan dolayı tavsiye etmem.