folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbul Mecidiyeköy Civarında Kurslar

İstanbul Mecidiyeköy Civarında Kurslar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Arkadaşlar İstanbul Mecidiyeköy civarında iki farklı kurs türü arıyorum. Bunlar dans ve tekvando kursu. 

Öncelikle tekvando için fiziksel özelliklerimi belirteyim. 28 yaşında genç, bekar, temiz, yakışıklı ve çirkin arasında gidip gelen hafif tipsiz, 182 cm ve 60 kg biriyim. Bu özelliklere karşı tekvando için şansım var mı?

İstanbul Mecidiyeköy civarında bildiğiniz ücreti uygun dans ve tekvando kursu arıyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

O saydiğin özellikler dans icin iyi olur.

Nede olsa partnerin bayan olacak. Bekar temiz yakisikli iyi olur :)

Tekvandoyu kafaya takma

Terden kirleneceksin

Darbe yemekten tipin kayacak

Kilo problem actiktan ölüyor gibisin sanirim.

Bekar olman da kötü dayak yiyince kim teselli edecek.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tekwando için bacakların uzun oldugu zaman iyi oluyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

bmi 18,1 ölmüşsün aq ne tekvandosu adam bi tane vursa uçarsın zaten

http://www.mediprocenter.com.tr/hard-line-progainer-5000-gr

3-4 kutu al her gece yatmadan 500 ml sütle karıştırıp iç 4 ayda toplarsın vucut geliştirmeye de başla ü

dansı falan salla ilk kasayı düzelt  bence :/

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı

3-4 kutu al her gece yatmadan 500 ml sütle karıştırıp iç 4 ayda toplarsın vucut geliştirmeye de başla ü

Bu tozların olayı nedir? Bunları kullanmadan vücut yapılmıyor mu? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı

Bence de kasayı düzeltmeden dansa başlama. Pasif sanıp salça olurlarsa danstan da müzikten de soğursun, atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun der ülkeyi terkedersin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Pisibaliqi bunu yazdı

Bu tozların olayı nedir? Bunları kullanmadan vücut yapılmıyor mu? 

günde 2000 kcal lik yiyebiliyorsan alırsın vucutta yaparsın elbet sağlam bir cüzdan ve sağlam bir mide gerekir, hayvansal proteinler tavuk hariç ülkemizde ciddi pahalı durumda :/ 

ayrıca çoğu insan yediklerine o kadar kasarak dikkat edemiyo iş yerine 5 yumurta götürmek herkes için yapılabilecek iş değil.

Ben şahsen kendi deneyimlerimden yola çıkarak bunun çok daha ekonomik ve yıldırmayan bir yol olduğunu düşünüyorum he sende peygamber disiplini ve sabrı vardır saygı duyarım.

Ben sadece bu ürünle 23 kilo aldım 2 senede tabi bunu içiyorum diye yemeğimi kesmedim aynı şekilde yiyip yatmadan bunu çakıyordum dönem dönem 1-2 aylık ara verip dinlendiriyordum vucudu falan

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Besyo61.
    serdar61
    serdar61's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Arkadaşlar İstanbul Mecidiyeköy civarında iki farklı kurs türü arıyorum. Bunlar dans ve tekvando kursu. 

Öncelikle tekvando için fiziksel özelliklerimi belirteyim. 28 yaşında genç, bekar, temiz, yakışıklı ve çirkin arasında gidip gelen hafif tipsiz, 182 cm ve 60 kg biriyim. Bu özelliklere karşı tekvando için şansım var mı?

İstanbul Mecidiyeköy civarında bildiğiniz ücreti uygun dans ve tekvando kursu arıyorum. 

1,82 boy 60 kg bu nasıl bi orantısızlık.

yalnış anlaşılmasın ama bi fotoğrafını görmek isterim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Dans kurslarını pek bilmiyorum ama Taekwondo'ya gönül mü verdiniz yoksa daha etkili veya mixed sanatlar olsa onlara da katılır mısınız?

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    Not bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

Dans kurslarını pek bilmiyorum ama Taekwondo'ya gönül mü verdiniz yoksa daha etkili veya mixed sanatlar olsa onlara da katılır mısınız?

Gönül vermedim. Savunma amaçlı. 

Toplam Hit: 2185 Toplam Mesaj: 17
kurs dans tekvando