folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbul‘A Maraş Dondurması Getirtme

İstanbul‘A Maraş Dondurması Getirtme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hocalar başlıktan da anlaşılıcağı gibi, Kahramanmaraş'tan İstanbul'a dondurma getirtmek istiyorum.

Türkiyede yaşıyoruz, daha ömrümde hakiki maraş dondurması yemedim.

Bunu nasıl, nereden temin edebilirim. Daha öncesinden getirten varsa tavsiye edebilecegi markalar,siteler varmıdır ? Fiyatları nasıldır?

yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Şimdiki mado nun asıl dükkanı Yaşar pastanesini bul netten madonun sahibi orda ilk dükkandır ismi değişmemiş halidir. dondurma iste ordan kargoyla buzklu kutuda gönderiyorlar bize çok göndermişti sahibi ufak  ufak olanları var kocaman kapta olanları var sitesinde olması lazım fiyatlarının.

edit saçmaladım git bi madoya ye işte usta onların hepsi orjinal maraş dondurması zaten :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Okadar uğraşacağına maraşa gidip ye bence =) gerçi arada baya bi mesafe var ama yaz tatili gibi bi zamanda gitmek mantıklı. Heleki altında araba varsa ya da para sıkıntı olmazsa gitmişken Gazianteple Şanlıurfaya da gidersin bi kebap bi baklava bi dondurma,ooh mis :)

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdiki mado nun asıl dükkanı Yaşar pastanesini bul netten madonun sahibi orda ilk dükkandır ismi değişmemiş halidir. dondurma iste ordan kargoyla buzklu kutuda gönderiyorlar bize çok göndermişti sahibi ufak  ufak olanları var kocaman kapta olanları var sitesinde olması lazım fiyatlarının.

edit saçmaladım git bi madoya ye işte usta onların hepsi orjinal maraş dondurması zaten :D

Hocam eger hakiki maras dondurmasi madodaki gibiyse felaket hayal kirikligina ugradim acikcasi. Daha farkli birseyler bekliyordum. Ama inanmak istemiyorum onlarin marastan getirdigini.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    BosphorusPasha bunu yazdı:

Hocam eger hakiki maras dondurmasi madodaki gibiyse felaket hayal kirikligina ugradim acikcasi. Daha farkli birseyler bekliyordum. Ama inanmak istemiyorum onlarin marastan getirdigini.

madodaki ile alakası yok hocam bize köpükten kapta buz içinde gelmişti bildiğin bıçak kesmiyo. keçi sütü tadı hissediliyo ve mükemmel bir kıvam aroma vardır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

madonun dondurmasını dondurma diye yiyenin mk :F bide onu yalıyanın diline verim :)
    maraş dondurması nerde madonun dondurması nerde ? kaldıkki madonun sahibi maraşlı olsun dondurmayıda kendisi yapsın :D adamın idealinde bikere dondurma yok mk :)

dostum bağdat caddesinde marpop var git orda ye. dondurmanın kralı orda :F 

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

Mado'yla yaşar pastanesi aynı ama maraş dışındaki madolarla maraştaki nin tadı çok farklıdır en kalitelisini maraşta satıyolar :) ben kervan pastanesini tavsiye ederim maraş gidip yiyeceklere yaşara a göre daha ucuz ve bence tadı daha güzel.

Saçma
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

buz değil şokluyorlar gününe göre 1 aya kadar şoklanan dondurma var içindeki buzu eline al yakar öyle sıkı bir iş çıkartıyolar :D dondurma sevmem ama maraştan geliyosa yerim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Maraşlılar gelsinlerde antepilerden dondurma yapmasını öğrensinler damak tadım çok iyidir maraş dondurmasıda yedim antep dondurmasıda şunu üzerine basa basa söylüyorum antep dondurması maraşı darmadağın eder, maraşta iki yer var birisi mado diğeri yaşar pastanesi, antepde ise en az 5-6 dondurmacı vardır nelerdir bunlar doğan dondurma, kaya dondurma idris dondurma, muzaffer dondurma benim favorim ise kaya dondurma çifte kavrulmuş fıstıklı dondurmadır, yoğun salep ve süt tadını almak için ise bir ay sonra filan yemek gerek dondurmayı şu ankiler inek sütüyle yapıyor,

Edit:Şoklama filan kısmı hikaye dondurmanın özelliği bozuluyor lezzeti alamıyorsun benim damak tadım his eder, esas lezzetli olan ise frig dir frig dondurma yiyeceksin ki bak tadına frig nedir tam dondurma donmadan kaşırım halindeyken yenen halidir hekes bilmez bu haline hakiki löpcüler biler, gel antepe misafirim ol sana dondurmanın tatlının kralını yedirim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Maraşlılar gelsinlerde antepilerden dondurma yapmasını öğrensinler damak tadım çok iyidir maraş dondurmasıda yedim antep dondurmasıda şunu üzerine basa basa söylüyorum antep dondurması maraşı darmadağın eder, maraşta iki yer var birisi mado diğeri yaşar pastanesi, antepde ise en az 5-6 dondurmacı vardır nelerdir bunlar doğan dondurma, kaya dondurma idris dondurma, muzaffer dondurma benim favorim ise kaya dondurma çifte kavrulmuş fıstıklı dondurmadır, yoğun salep ve süt tadını almak için ise bir ay sonra filan yemek gerek dondurmayı şu ankiler inek sütüyle yapıyor,

mado yaşar ikisi aynı aq .ayrıca maraşta bi tane pastane yok kervan ferah karmen,ahdo zilyon tane yer var.mado nun sadece ismi var gidip sadece orda dondurma yiyip laf atmanın alemi yok.Ayrıca maraşın antep fıstığıda bana göre daha güzel.Fıstık ezmesinide biz icat ettik zaten

Maraşlı damarım kabardı :D

Saçma
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

seretide bunu yazdı:

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

mado yaşar ikisi aynı aq .ayrıca maraşta bi tane pastane yok kervan ferah karmen,ahdo zilyon tane yer var.mado nun sadece ismi var gidip sadece orda dondurma yiyip laf atmanın alemi yok.Ayrıca maraşın antep fıstığıda bana göre daha güzel.Fıstık ezmesinide biz icat ettik zaten

Maraşlı damarım kabardı :D

Lan yürü git, :) kervanhanın arkasında opet var saniyinin orada oradaki dondurmacı 6 tl ye satıyor dondurmayı onun dondurması ile övdüğün yerlerin dondurmasının tadı aynı adam bana neler anlattı bi kaç kere sabah kahvaltısa gelmiştim kervanhana oradan da oraya gitmiştim oradan biliyorum, kısacası sen antepde dondurma yememişsin ye ondan sonra iddaa et, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3375 Toplam Mesaj: 23