İstanbul‘Da Gezilecek Yerler
-
İyi akşamlar,
Öncelikle 2 yıldır bir baraj inşaatında çalışıyorum Adana Kozanda. Son zamanlarda işlerimiz baya yoğun pek izin alamıyoruz ve çıkış alana kadar da izin alabileceğimi sanmıyorum haliyle artık bunaldık. Çıkışlarda yaklaştı iş sonu haliyle. Şöyle bir planım var ve gerçekleştirebilirsek ne ala tabi sizde yardımcı olursanız daha memnun olurum. Mart ayı gibi çıkış alıp, alacağım tazminatın bir kısmı ile İstanbul gezisi yapacağım, ama İstanbul'u pek bilmiyorum İstanbul'a bir kere geldim o da sabah indim bir işim vardı sora sora Yeni Bosna'ya gittim işimi halletim sonra geri Esenler otogarına ve oradan geri geldiğimiz yere. Yani nereye gitmeliyim ne yapmalıyım nerelere mutlaka gitmeliyim nere mutlaka ne yemeliyim. Martın sonlarına doğru gitmeyi planlıyorum Bilet ayarlaya bilirsem Rihanna'nın konserine gitmekte istiyorum bir 5 günlük (5 Gün İstanbul'a yetmez ama ne yapalım ancak zaman kavramından bu kadarını ayarlayabiliyoruz). Galata ve Kız kullerine mutlaka gitmem lazım bunlar için hangi zamanlarda güzel fotoğraf karesi elde edebileceğim zaman ve hangi saatlerde gitmem gerektiğini söyleybilirseniz, İstanbula kadar gittik anlayın dağ başındayız insan içine pek çıkamıyoruz pm den özel yerleride atabilirsiniz :D
Şöyle bir yardımcı olursanız memnun olurum
1. gün sabah fatih caami öğlene doğru şurası akşama doğru kız kulesi
2. gün sabah taksim .... gibisinden
İstanbul da tanıdık arkadaş var her halde biliyordur çoğu yere nasıl gidebileceğimizi. Yanımda biri olacaktır ben şuraya götür diyeceğim o da götürecektir.
Teşekkürler.
-
1 tam gününü sultanahmete ayır.
-
cemnet bunu yazdı
1 tam gününü sultanahmete ayır.
Teşekkürler. Bir günde neler yapacağımızı yazarsanız çok teşekkür edeceğim.
-
Hocam aşiyana kesinlikle git ordan boğazın manzarasına bakmadan dönme memleketine.Çamlıca tepesine çık orda otur bi kumpir falan ye mis gibi havası da temizdir seyret istanbul ayakların altında.Onun haricinde sahilde otururum denize bakar dururum diyorsan Kireçburnuna git orda simitinle çayınla otur denizi seyret serindir ama dikkat et.Sultanahmet,Ayasofya bunları saymıyorum bile bi git oraları dolaş.Kadıköy benim İstanbul'da en sevdiğim yerdir istersen Eminönü'den vapurla oraya da geçebilirsin moda sahil güzeldir,içen biriysen barlar sokağı hoştur hele akşamları aşık olursun.
-
Kutikula bunu yazdı
Hocam aşiyana kesinlikle git ordan boğazın manzarasına bakmadan dönme memleketine.Çamlıca tepesine çık orda otur bi kumpir falan ye mis gibi havası da temizdir seyret istanbul ayakların altında.Onun haricinde sahilde otururum denize bakar dururum diyorsan Kireçburnuna git orda simitinle çayınla otur denizi seyret serindir ama dikkat et.Sultanahmet,Ayasofya bunları saymıyorum bile bi git oraları dolaş.Kadıköy benim İstanbul'da en sevdiğim yerdir istersen Eminönü'den vapurla oraya da geçebilirsin moda sahil güzeldir,içen biriysen barlar sokağı hoştur hele akşamları aşık olursun.
Üstad çok teşekkürler. Bir liste oluşturacağız içme meselesi kalsın almayayım kafa ayık klasın.
-
İstanbulda 1 Peygamber 30'dan fazla Ashab-ı Kiram ve sayısı mechul evliya var.
Oraları unutma
-
x-files bunu yazdıKutikula bunu yazdı
Üstad çok teşekkürler. Bir liste oluşturacağız içme meselesi kalsın almayayım kafa ayık klasın.
tamamdır öyleyse.bu arada Taksim'e de uğrayın bi yol boyu yapın istiklal'de :D
-
Kesinlikle akşama doğru ağa kapısına git ! "ağa kapısı" kafedir. google yazarsan çıkar ben kız arkadasımla gitmişdim cok beğenmişdi.
http://www.midefesati.com/wp-content/uploads/MF-aga-kapisi-1.jpg Manzara delirtir adamı :)
-
wm-t bunu yazdı
İstanbulda 1 Peygamber 30'dan fazla Ashab-ı Kiram ve sayısı mechul evliya var.
Oraları unutma
Unutmayacağız.
byhackerx12 bunu yazdıKesinlikle akşama doğru ağa kapısına git ! "ağa kapısı" kafedir. google yazarsan çıkar ben kız arkadasımla gitmişdim cok beğenmişdi.
http://www.midefesati.com/wp-content/uploads/MF-aga-kapisi-1.jpg Manzara delirtir adamı :)
Manzara süper gidecez uzun pozlamaya uygun bir yere benziyor.
x-files tarafından 21/Şub/13 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam topkapı sarayı ayasofyaya git sultanahmette he müze kartı al sınırsız olandan olsun türkiyenin heryerinde devlete ait bütün müzelerinde geçiyor diğer türlü çok paran gider he sana bir sır müzelere gider eğer oralarda müze içindeki kafelerde birşey yiyeceğin zaman dersin ben rehberim rehber indirimi yaparlar :D yoksa çok pahalı oluyo git kapalı çarşıyı gez güzelce yerebatansarnıcı gez zaten 1 gunden de fazla surebilir
-
bensiz_aglama bunu yazdı
hocam topkapı sarayı ayasofyaya git sultanahmette he müze kartı al sınırsız olandan olsun türkiyenin heryerinde devlete ait bütün müzelerinde geçiyor diğer türlü çok paran gider he sana bir sır müzelere gider eğer oralarda müze içindeki kafelerde birşey yiyeceğin zaman dersin ben rehberim rehber indirimi yaparlar :D yoksa çok pahalı oluyo git kapalı çarşıyı gez güzelce yerebatansarnıcı gez zaten 1 gunden de fazla surebilir
Eyvallah hacı seniz ağlamayacağım.