İstanbul"Da Gezilesi Yerler..?
-
Evet üstadlar gayet açık bir başlık var istanbul iyi güzelde bilmediğimiz yerleride yok değil birbirimizle paylaşırsak iyi olur diye düşündüm..
-
Allah seni top üye etsin e mi :|
daha 2 saat önce açıldı benzer konu :|
-
hoca istanbula bi kere gittim geziyle ama dolu dolu gezdik heryeri yerebatan sarnıcını çok beğenmiştim bn ama tekneyle boğaz turunu tek geçerim =) tabi yanındakinede bağlı ama... =)
-
ben hiç istanbul a gitmedim abi
bana istanbul u anlatırmısın
ulen harbide bea şu yaşa geldim yanından geçmedim :)
-
Moda :D
-
Kaynarca, esenyalı, kavakpınar, güzelyalı, yayla,şifa mahallesi, gülsuyu, tershane, gop, kurfalı, yakacık, mustafa kemal, sarıgazi, kocatepe...
Bizim buralarda mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerdir :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------Allah seni top üye etsin e mi :|
daha 2 saat önce açıldı benzer konu :|
-----------------------------Hacı ben göremedim
-
görülecek güzel kısım surların kapladığın alan içindedir hep eminönünden tut taa bütün sultanahmet falan haliçtir :)
alışveriş merkezleri şehrin orta kısmında mecidiyeköydür taksimdir bakırköydür :)
sonra adalarda hoş bi fayton gezisi olabilir :) sonracığıma belgrad hoş piknik düzenlenebilir :)
böyle gider geceleri barlara falan akarsın :B gündüz olur balık avlarsın galatada ortaköyde :D
-
Turansoft bunu yazdı:
-----------------------------
Moda :D
-----------------------------evet arkadasıma katılıyorum moda cay bahcesı ve bastancı sahılı..
-
çamlıca tepesi güzel diyorlar ama nasıl gidilir ya oraya kadıköyden falan bilen war mı??
-
Bakırkoy,Nişantaşı,bebek,etiler ve moda :)