folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'da Giyim

İstanbul'da Giyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bursa'da olsan AsMerkez Outlet vardı her türlü bulursun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

u235 da dediği gibi bayrampaşada her markanın outleti var orda olabilir merterde apaçi de olursun kovboyda toptan yerleri oldugu için bilmiyorum bulman zor

Hocam Kadıköyden bu dediğin outletlere nasıl gidebilirim? tam olarak nerede kardeşim ? 

Zehirrr . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

Cia bunu yazdı:

u235 da dediği gibi bayrampaşada her markanın outleti var orda olabilir merterde apaçi de olursun kovboyda toptan yerleri oldugu için bilmiyorum bulman zor

Hocam Kadıköyden bu dediğin outletlere nasıl gidebilirim? tam olarak nerede kardeşim ? 

eminönü ordan bayrampaşadan geçen herhangi bir otobüse binersin topkapı vergi dairesinin orda inersin orda kime sorsan gösterir (hemen orda çünkü)

little big converse levi's collezione mavi zenzen rodi seven hill bunların yerleri var belki aklıma gelmeyen bi kaç tane daha vardır

ayrıca bu tarafa geçmişken forum istanbula da bak o da bayrampaşada avrupanın en büyük avmsi (:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Eğer maddiyatın yerindeyse kalıbını çıkarttır. Bir terzi bul. Gönlünce kıyafetin olsun :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

saolun arkadaşlar.

Zehirrr . . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

Sezpanhe bunu yazdı:

Cia bunu yazdı:

eminönü ordan bayrampaşadan geçen herhangi bir otobüse binersin topkapı vergi dairesinin orda inersin orda kime sorsan gösterir (hemen orda çünkü)

little big converse levi's collezione mavi zenzen rodi seven hill bunların yerleri var belki aklıma gelmeyen bi kaç tane daha vardır

ayrıca bu tarafa geçmişken forum istanbula da bak o da bayrampaşada avrupanın en büyük avmsi (:

Cia, İstanbul'a gelirsem seni rehber olarak tutarım... Ama para vermem...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

Cia, İstanbul'a gelirsem seni rehber olarak tutarım... Ama para vermem..

bahçeyi bostanı sat gel başımın üstünde yerin var lakiiiin tası taragı alıp gelirsen tanımam şerefsizim

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

Pikacu bunu yazdı:

Cia, İstanbul'a gelirsem seni rehber olarak tutarım... Ama para vermem..

bahçeyi bostanı sat gel başımın üstünde yerin var lakiiiin tası taragı alıp gelirsen tanımam şerefsizim

Yazın 3-5 günlük için ya... Öle fazla değil... Kaymak, gezmek, foto çekmek için falan...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:

Yazın 3-5 günlük için ya... Öle fazla değil... Kaymak, gezmek, foto çekmek için falan...

bakarız :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

zeytinburnu - olivium

yenibosna - airport

Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 22