folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda İçilecek Mekanlar?

İstanbulda İçilecek Mekanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Tahribatın muhterem cemaati,istanbulda içilebilecek tavsiye ettiğiniz mekanlar nereler?Yenisiyim bu şehrin,şöle az bahsedin nerelerde takılırsınz,nereye mutlaka git dersiniz,taksim meydanındaki öküzler gibi atmayalım kendimizi direk meydan,yol gösterin :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    hocam taksimmi beşiktaşmı yer belirt ona göre yazalım. yok heryer bana uyar diyosan taksimde küçük beyoglunu bi gör derim. ahım şahım bi mekan olmasada güzeldir, alkoller çeşitlidir falan. nevizadeden bahsetmicem zaten herkes biliyor artık orayı :) daha ayrıntılı istersen elimizden geldigince yardımcı oluruz

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam taksimmi beşiktaşmı yer belirt ona göre yazalım. yok heryer bana uyar diyosan taksimde küçük beyoglunu bi gör derim. ahım şahım bi mekan olmasada güzeldir, alkoller çeşitlidir falan. nevizadeden bahsetmicem zaten herkes biliyor artık orayı :) daha ayrıntılı istersen elimizden geldigince yardımcı oluruz

reis kadiköye yakın bulunduğum mekan işte..o civarlarda gidebileceğim güzel yerler..yani sırf içilecek yer değilde böle sabahları takılabileceğim,zaman geçirebileceğim yerler..gecesi bombadır dediğiniz yerler vs. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    parana göre eglenecegin cok yer var dostum ama taxim klasiktir zaten balık pazarına gidersin nevizadesinden tutta ihsanına kadar bir sürü içileck yer var aslında genc işidir birada fazla su yoktur vodkaya vişne suyunu fazla koyarlar falan güzeldir ama benim param var uleyn diosan calıstıgım yere gelebilirsin 5 milyarla masadan kalkarsın 500 lira bahşiş verirsin kıcını gülsuyu ile yıkarsın sonra ne kadar zenginim mınakoyanze yhaf dersin maddiyatına göre iiçeleck cok güsel mekanlar var yhane ve istanbuldan bahsedion oda ayrı bi sey kocaman memleket:W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:
    parana göre eglenecegin cok yer var dostum ama taxim klasiktir zaten balık pazarına gidersin nevizadesinden tutta ihsanına kadar bir sürü içileck yer var aslında genc işidir birada fazla su yoktur vodkaya vişne suyunu fazla koyarlar falan güzeldir ama benim param var uleyn diosan calıstıgım yere gelebilirsin 5 milyarla masadan kalkarsın 500 lira bahşiş verirsin kıcını gülsuyu ile yıkarsın sonra ne kadar zenginim mınakoyanze yhaf dersin maddiyatına göre iiçeleck cok güsel mekanlar var yhane ve istanbuldan bahsedion oda ayrı bi sey kocaman memleket:W

şimdi konuyu garip geliyo olabilir ama asıl mesele şu..tipik aşk hikayesi..sevdiğim kız burda ben orda,ilk gün yaşayacaklarımı bildiğimden ve mekan bilmediğimden usul usul gidip içip kafamı biraz düzeltmek istiyorum.ve bunalım mod takılan mallardan tiksindiğim için sessizce kendime geliyim az toparlayım kıza olan özlemimi gideriyim istiyorum anlatabildimmi? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    Evinde iç kardeşim,  İçkiyse niyetin..  içki mekan aramaz ona muhabbet gerek al arkadaşlarını yanına  için güzel güzel.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    aynen bak murid güsel dedi ha evinde iç bencede dısarıda para falan verecksin al bi vodka al bi arkdasını yanına muhabbetini et bu gun nerdeydin o kadar içesim vardı muhabbet arıodum deligibi adam bulamadım içmeye tek basınada sarmıo :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Cupofcoffee bunu yazdı:
    Evinde iç kardeşim,  İçkiyse niyetin..  içki mekan aramaz ona muhabbet gerek al arkadaşlarını yanına  için güzel güzel.

üni. 1. yıl,yurt :) yoksa derdini dinleyecek birini bulduktan sonra tuvalettede içerim keyiflice..ama kimse yok,yer yok..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çek altına arabayı avcılar sahile in. aç müziği son ses polis gelirse polise rest çek gece nezarette sabaha kadar yat ertesi akşam yine aynı yere gel mekan senin.

orda istediğini yap bir sürü kız düşer gece 12 den sonra ortam fena ;)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

canni sen normal değilsin :W

edit:ben uyuyorum mk yarın işvar adios

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sende iyi olmadığım günlere denk gelion a*k :W

hadi adios :W

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 4021 Toplam Mesaj: 22