İstanbulda İnternet Sorunu Yaşayan ?
-
Yarım saat öncesine kadar internet yoktu. İşin kötü tarafı şifresini bildiğim 3 komsudada internet yoktu.
istanbuldaki 3 sunucumada ulaşamıyorum ayrıca yurt içindeki çoğu site ya geç açılıyor yada hiç açılmıyor.
Sorun bizim bölgedemi yoksa istanbul genelindemi bir bilgisi olan varmı ?
-
Bursa'dayım burada da aynı sorunlar var.. Sanırım ttnet yine bir şeyler yapıyor ... Kafa ile ilgili olanı anladınız (=
-
istanbulda ve ek olarak pc kendini resetleyebilir sık sık elektrik cükü tutmus yasasın istanbul yasasın avrupanın baskenti :W
edit:opendns i normal e alın girio bende ögle girdi :W
-
evet var bi okey oynayamadık feyste 2 kişi istanbuldandı bi biri bi diğeri düşüyordu..
-
ben ben ben ben :F .. 1 haftadır non-stop evde iş yerinde komşuda arkadaşda net sorunu yaşıyorum. ( Yuuhhh deja-vu oldum bu postda )
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
istanbulda ve ek olarak pc kendini resetleyebilir sık sık elektrik cükü tutmus yasasın istanbul yasasın avrupanın baskenti :W
-----------------------------bébuuuuuuuuuuu :D
-
ha bu nicki herkez unuttu bi siz unutamadınız Mk
-
yabancı sitelerin coguna girmiyor + teamviewer açılmıyor REsillik :))
-
neti bırak elektrik gidip geliyo sokcam boyle işe.
-
burası megakent gencler ögle demeyin ne dediler afete hazırız hazırız:W AL hazırsın bas hazırsın nah hazırsın ulan internet ucmus elektrik kafası güzel gidip gelio dogalgazda zam var ısınamadım flan :W derrltliyim:W
-
net - elektrik - su hepsinde sorun yaşamaktayız ev ahalisi olarak şu an .. yaşasın istanbul altyapısı.çok seviyorum ulan