İstanbul‘Da İs Ariyorum.
-
merhaba hacilar hatirlarsaniz daha once istanbulda yasamak ve calismak diye konu acmistim.
kesin kararimi verdim ne olursa olsun gelicem artik.internetteki butun uygun islere basvurdum. suan sadece bekliyorum.
birde tbt'ye yazayim belki muritlerden birinin bilgisi olabilir.
Bilgi İslem Sorumlululugu,
Server yönetimi, bakımı
Teknik Servis Elamanı (cok iyi degilim ama cokda kotu degilim)
tarzi isler ariyorum.
tanidiklarindan elaman arayan muritler varsa bana ulasirlarsa sevinirim.
beklentim.
ssk + 1200 tl civari maas.
oyle yuksek para felan gozum yok. duzenimi oturtturmak tek amacim.
modlardan ricam konu silinmesin /:
-
Edit:
Umarım bulursun.
Sword hacım yardımcı olsana cevren var?
HoLyCat tarafından 03/Ağu/13 21:33 tarihinde düzenlenmiştir -
modlar neden konunu silsin ki :)
-
bence hastanelere gidebilirsin hocam.hedefinide alçakta tutma acıbadem'den başlayabilirsin :D kolay gelsin
-
pm attım hocam
-
sahin pm attim hocam + facebooktanda ekledim seni. suan denize dusen yilana sarilir gibi bir haldeyim.
nerede en ufak bir umut var. hemen kosuyorum.
ayrica up olsun.
-
Kardeşime up olsun.
Ek olarak abdullah hacı başlığı gördüm dedim ki kim aramıyor ki bir baktım senmişsin.
Soruşturuyorum kanka bende aklımda.
-
Abdullah, hosting yönetimi, paneller (cpanel,plesk panel), işletim sistemleri kurulumu (centos,win server, ubuntu vs.) den anlıyorsan istanbul anadolu yakasında sana iş ayarlayabilirim fakat 1200 tl maaşı ilk etapta alamayabilirsin 1000 tl alabilirsin. Ev konusunda da dilersen beraber bir ev tutarız yükün hafifler işin görülür maaşın yükselincede ben yanından ayrılırım.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
sahin pm attim hocam + facebooktanda ekledim seni. suan denize dusen yilana sarilir gibi bir haldeyim.
nerede en ufak bir umut var. hemen kosuyorum.
ayrica up olsun.
şirketinm ismini ve bilgileri mail attım hocam
-
Maresca bunu yazdı
Abdullah, hosting yönetimi, paneller (cpanel,plesk panel), işletim sistemleri kurulumu (centos,win server, ubuntu vs.) den anlıyorsan istanbul anadolu yakasında sana iş ayarlayabilirim fakat 1200 tl maaşı ilk etapta alamayabilirsin 1000 tl alabilirsin. Ev konusunda da dilersen beraber bir ev tutarız yükün hafifler işin görülür maaşın yükselincede ben yanından ayrılırım.
hocam win server tecrubem hic yok acik konusayim.
centos ubuntu debian felan iyiyim.
hosting yonetimi konusundada cok fazla olmasada tecrubem var.
+ sahin
hocam bakiyorum.
hermesthecat tarafından 03/Ağu/13 23:34 tarihinde düzenlenmiştir -
AbdullahAzad bunu yazdıMaresca bunu yazdı
hocam win server tecrubem hic yok acik konusayim.
centos ubuntu debian felan iyiyim.
hosting yonetimi konusundada cok fazla olmasada tecrubem var.
+ sahin
hocam bakiyorum.
PM attım hocam ;)