İstanbulda Linux Satan Yerler
-
Arkadaşlar her seferinde ihtiyacım olan linux sürümlerini indirmek sıkıcı olmaya başladı. istanbulda linux versiyonlarını satan bildiğiniz bir yer varmı ?
Taksimdeyim. Taksim civarı omalı mutlaka ama ezbere gitmek istemiyorum. Bildiğiniz bir yer varsa paylaşın herkes öğrensin.
Edit: Istiklal caddesinde bi yer varsa hemen gidip alabilirim. 5-10 dk içinde...
-
öyle bi olay var mı zaten hacı : | internet cafeye gidersin indiri çeker adam cdye yada indir sen çek cdye niye para veresin zaten bedava olan bişeye : /
-
hacim sen madem para vermek istiyorsun ben sana satarim istanbulda :) ne istiyorsan soyle o gun kargoya veririm 5 tl kargo ucreti 10 tl de cd :p
-
başlığı gördüm başka bişidir dedim ama değilmiş indir tüm sürümlerini netteden yok ben yapamam diyosan net cafeye git sana bütün sürümlerini çekerler ...
-
hocam ben internet ten form doldurdum. gecmis yillarda . yanlış hatırlamıyorsam ingiltere den 5 tane ubuntu göstermişlerdi. göndermezler sanıyordum ama geldi. hemde orijinal cd ... ücretsiz yazılım no payment.
-
Hocam ben zaten normalde indiriyorum. Ama ok dar uğraşmak istemiyorum. Eskiden bir site vardı. linux34.com. Siparişi veriyorduk geliyordu adresimize. Ama son dönemde kapalı. Ayrıca linux bazı işletim sistemleri satılıyor. 10 tl gibi rakamlarla... Ancak ben bunu görmeyeli neredeyse 5 sene oluyor... Bugün gittim o gördüğüm yer başkasına devretmiş. Onlarda linux satmıyor =)
-
imlegend bunu yazdıhocam ben internet ten form doldurdum. gecmis yillarda . yanlış hatırlamıyorsam ingiltere den 5 tane ubuntu göstermişlerdi. göndermezler sanıyordum ama geldi. hemde orijinal cd ... ücretsiz yazılım no payment.
Hocam o ununtu kubuntu edubuntu masaüstü muhabbetiydi. Bende istemiştim gelmişti. =)
-
Millette ne para var lan, sacacak yer arior :P
Ubuntu bi ara bedava adrese gönderiordu arkadasa gelmisti hocam ama biraz zaman alıyor tabi
-
linux "satın almak mı" ? sen çok yanlış gelmişin hocam ...
-
Neyse anlaşıldı satın alamıcaz =)
Zahmetli iş yaa indirmek... Mecbur indirip indirip kuracaz hepsini. Arşiv yapayım bari...
-
linux indirmek buraya konu açmaktan kolay. bi zamunda bi torrent istediğin kadar versiyon bilgisayarında.
http://zamunda.net/browse.php?search=linux&cat=0&incldead=1&sort=7&type=desc