İstanbulda Linux Satan Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar her seferinde ihtiyacım olan linux sürümlerini indirmek sıkıcı olmaya başladı. istanbulda linux versiyonlarını satan bildiğiniz bir yer varmı ?

Taksimdeyim. Taksim civarı omalı mutlaka ama ezbere gitmek istemiyorum. Bildiğiniz bir yer varsa paylaşın herkes öğrensin.

Edit: Istiklal caddesinde bi yer varsa hemen gidip alabilirim. 5-10 dk içinde...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

öyle bi olay var mı zaten hacı : | internet cafeye gidersin indiri çeker adam cdye yada indir sen çek cdye niye para veresin zaten bedava olan bişeye : /

om mani padme hum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

hacim sen madem para vermek istiyorsun ben sana satarim istanbulda :) ne istiyorsan soyle o gun kargoya veririm 5 tl kargo ucreti 10 tl de cd :p

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

başlığı gördüm başka bişidir dedim ama değilmiş indir tüm sürümlerini netteden yok ben yapamam diyosan net cafeye git sana bütün sürümlerini çekerler ... 

Kelimeler Kanatır !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam ben internet ten form doldurdum. gecmis yillarda . yanlış hatırlamıyorsam ingiltere den 5 tane ubuntu göstermişlerdi. göndermezler sanıyordum ama geldi. hemde orijinal cd ... ücretsiz yazılım no payment.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ben zaten normalde indiriyorum. Ama ok dar uğraşmak istemiyorum. Eskiden bir site vardı. linux34.com. Siparişi veriyorduk geliyordu adresimize. Ama son dönemde kapalı. Ayrıca linux bazı işletim sistemleri satılıyor. 10 tl gibi rakamlarla... Ancak ben bunu görmeyeli neredeyse 5 sene oluyor... Bugün gittim o gördüğüm yer başkasına devretmiş. Onlarda linux satmıyor =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    hocam ben internet ten form doldurdum. gecmis yillarda . yanlış hatırlamıyorsam ingiltere den 5 tane ubuntu göstermişlerdi. göndermezler sanıyordum ama geldi. hemde orijinal cd ... ücretsiz yazılım no payment.

Hocam o ununtu kubuntu edubuntu masaüstü muhabbetiydi. Bende istemiştim gelmişti. =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Millette ne para var lan, sacacak yer arior :P

Ubuntu bi ara bedava adrese gönderiordu arkadasa gelmisti hocam ama biraz zaman alıyor tabi

HolyOne tarafından 03/Ara/12 18:19 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

linux "satın almak mı" ? sen çok yanlış gelmişin hocam ...

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Neyse anlaşıldı satın alamıcaz =)

Zahmetli iş yaa indirmek... Mecbur indirip indirip kuracaz hepsini. Arşiv yapayım bari...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

linux indirmek buraya konu açmaktan kolay. bi zamunda bi torrent istediğin kadar versiyon bilgisayarında.

http://zamunda.net/browse.php?search=linux&cat=0&incldead=1&sort=7&type=desc

Toplam Hit: 2876 Toplam Mesaj: 24