İstanbul'da Rakı-Balık Yapılabilicek Adresler ?
-
önce markete gidecen dardanelton mudur nedir ondan alacan 3 kutu falan, sonra bi ufak alacan suyunu bardağını çatalını alacan esenyurta gelecen çıkacan tarlaya açacan müziğini keyfine bakacan :F ne uğraşıyosun eminönü taksim nezizade :F
-
ya bu rakı ile balık çok mu güzel oluyor ?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu rakı ile balık çok mu güzel oluyor ?
rakıyı içerken hayvan gibi 10 çeşit meze yiyen adam aaa rakıyla balık tabi iyi gidiyor diyemez hocam :F rakıyla meze, balıkla şarap güzel gider. rakı balık olayı abartı :F -
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=rakI+iCmeyip+mezeden+hayvan+gibi+yiyen+insan :)
-
çiçek pasajındaki restoranların mezeleri baya kötü.galata iyidir beşiktaşta balık çarsısının arkasındaki yerlerde de fiyatlar daha ucuzdur.
-
Nocturness bunu yazdı:
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=rakI+iCmeyip+mezeden+hayvan+gibi+yiyen+insan :)
-----------------------------bide bunun rakıyı siken türleri var(= bazıları rakının yanına su die rakı içiyo yine gelde sövme(=
aklıma geldi bak şimdi zmnında öle ocakbasındayız içiyoruz felan 8kişiyiz 4kişi ilk bardaktan sonra bıraktı bizde diger 4kişi içiyoruz fln. mezeciler ztn anasını aglattı masanın elemanın teki geldi utanmadan bide bnm tabagımdaki adanaya göz dikmiş telefonla konusurken yarısını yemiş, o kafayla diyorum alla alla nere gitti yarısı bunun derken utanmadan uzattı catalı biraz daha almaya calısıyodu snmisin alan sapladım çatalı eline baya baya yarılmıstı elemanın elini çok üzüldüydüm(aslında umrumda da değil müstehak olsun:d )
-
kandilli iskelesindeki balikciyi TEK gecerim!!!!!!!
-
kadıköy moda da koça diye bi yer var.. orası da iyi. manzarası falanda güzel.
-
memur warsa aranızda ortaköydeki polis evi ideal, ikinci alternatif galata köprüsü ve son öneri manzarasız bi yer olan nevizade :-)
-
anadolu yakasi,
kuzguncuk,
ismet baba nin yeri
(balik anadolu yakasinda yenir)