İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------bu gibi konularda bulutbey adlı müridi olmadığı her yere gelirim şahsen baal kandaşım sende gel tanışamadık bir senle
----------------------------- -
derin konulardan birini yüzyüzeyken yorumlamak veya tartışmak süper bir fikir.
kişi sayısı çoksa ve cafede buluşacaksanız girişte arama yapın bozuk para kesici alet silahları vs. toplayın. yanınıza kamera almayı unutmayın. eğer görüşme ilginç geçerse bi tv prgmına satın görüntüleri parasıylada, açık büfe bi piknik organize edilebilir :)
-
Genel dinleyici kitlesi olarak yazabilirsin hoja.
-
İstanbulda olsam kesin gelirdim güvenlik ve asayiş için (: :F
Aklım kalmasın sizde ama kardeş kardeş konuşun anlaşın. Baktınız ki fikirleriniz uyuşmadı ne kadar konuşsanız da. O zaman sen öylesin ben böyleyim diyip anlayış gösterin birbirinize. -
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbulda olsam kesin gelirdim güvenlik ve asayiş için (: :F
Aklım kalmasın sizde ama kardeş kardeş konuşun anlaşın. Baktınız ki fikirleriniz uyuşmadı ne kadar konuşsanız da. O zaman sen öylesin ben böyleyim diyip anlayış gösterin birbirinize.
-----------------------------ole olacak hocam ztn, biz fikir alısverişinde bulunmaya gidioz birbirimizi yemeye degil :D
guncelledim listeyi
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------konuşmak konuşmak konuşmak... sonuç? bi sonuca varamayacağınıza göre niye b.ş yere konuşacaksınız?
-----------------------------Bilgi paylaşımı!!
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
muha enisle benide yaz :F gidek modada içek akoim hem demleniriz hemde konu$alım :B
-----------------------------içme işini tartısmadan sora yapacaksanız sorun yok.. eniscimin aklında cok soru var, gelsinde yanıtlayalım inş...
----------------------------- Bencede çok hayılrı bi iş yapıyorsun.. en azından konuşma sonucu akıllarda soru işareti kalmamış olur.. -
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------la bende çok soru varda buna kimse cevap verememiş sizmi vericeniz lan
:B
sor cevaplıyım anam -
herşey vatan için yaz benide :D foxyl beklerim yafrum :D
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------la bende çok soru varda buna kimse cevap verememiş sizmi vericeniz lan
:B
ben yanıtlarım inş sen merak etme canım :)