folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'daki Kütüphaneler

İstanbul'daki Kütüphaneler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

İstanbulda bildiğini en geniş ağı ve dökümanı bulunan kütüphane neresi veya hangilerii?

Tavsiye ediceğiniz hangisi var  bunlar üniversite kütüphaneside olabilir veya varsa özel kütüphaneler

araştırmak istediğim konu dini konular ama. Tam manası ile dini konular değil örn:Mevlana Mesnevisi de dini kitaplar katogorisinde benin aradığım butarz Öğreti kitapları yani illaki Müslümanlıkla alakalı değil. katogori din ama cok geniş bi çerçevede.

Yada bana bulunmayan kitapları bulabiliceğim, en azından hakkında bilgi bula bileceğim bir kütüphane lazım

Dediğim gibi konu din ama daha boyle efsaneler hurafeler  metafiziksel  konular içeren bir kütüphane

Lütfen tavsiye ve bilgilerinizi esirgemeyin şimdiden teşekkürler...

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

marmara üniversitesi merkez kütüphanede çalışıyorum,yardımcı olabileceğim bir konu olursa hallederim..Ancak bulamadığın kitaplar varmıdır bilmiyorum,en kapsamlı bildiğim kütüphanelerden birisi İSAM diyebilirim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

boğaziçi üniv kütüphanesi türkiyenin en büyük kütüphanelerinden

www.seyhan.library.boun.edu.tr den arama yapabilirsin

kütüphanede  banlıyım bu yüzden istediğiniz kitapları şaapamam size (ab yedim)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

marmara üniversitesi merkez kütüphanede çalışıyorum,yardımcı olabileceğim bir konu olursa hallederim..Ancak bulamadığın kitaplar varmıdır bilmiyorum,en kapsamlı bildiğim kütüphanelerden birisi İSAM diyebilirim

Isama elini kolunu sallayarak giremezsinki hoca. Isam dini konuda dunya uzerinde ciddi bi yere sahip bi kutuphane ozel bi yerdir. Zor yani.. ben 3 defa girebildim iceri.  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı

Isama elini kolunu sallayarak giremezsinki hoca. Isam dini konuda dunya uzerinde ciddi bi yere sahip bi kutuphane ozel bi yerdir. Zor yani.. ben 3 defa girebildim iceri.  

Doğrudur hocam,hiç gitmemiştim ben oraya,sadece ismini duydum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

evet dediğiniz gibi orası epey iyi bu konuda. Türkiyede 1. 

ordan bir kaç arkadaşım var. Onlara sordm gire bilirsin bi sıkıntı olmuyo dediler ama üye konusunda kefil lazımmı onu sordurtuyorum  eger lazımsada arkadaslar var.

ama daha başka varsa hani iletmek istediğiniz bildiğiniz. izmirdede olabilir.

Yukarıda kriterleri verdim zaten. Yazan arkadaslara tekrar tesekkürler

erebos tarafından 25/Şub/13 22:26 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

evet dediğiniz gibi orası epey iyi bu konuda. Türkiyede 1. 

ordan bir kaç arkadaşım var. Onlara sordm gire bilirsin bi sıkıntı olmuyo dediler ama üye konusunda kefil lazımmı onu sordurtuyorum  eger lazımsada arkadaslar var.

ama daha başka varsa hani iletmek istediğiniz bildiğiniz. izmirdede olabilir.

Yukarıda kriterleri verdim zaten. Yazan arkadaslara tekrar tesekkürler

Yok hocam imkani yok disardan giremezsin almazlar ya iceride odasi olan bi tanidigin olacak ya da hocanjn birinin yaninda gireceksin. Devami teferruatli is. Birbirine birlesik 29 mayis unv var onlar bile giremiyor ki senin onunla alakan bile yok. Ben oraya babamla ve istanbul muftusuyle birlikte girebildim oda kapisinsan iceri.. ama sen yimede bi sansinindene muhim bi konu ise.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

boğaziçi üniverstesinin iyi,

itü deki de iyi. ikisi de baya büyük

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

taksimdeki kütüphane

http://www.ibb.gov.tr/tr-tr/subsites/kutuphanelervemuzeler/kutuphaneler/Pages/ataturk_kitapligi_taksim.aspx

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

siz işin yordamını bilmiyorsunuz :P

buyur hocam ibb nin bütün kütüphanelerini burdan sorgulayabilirsin. senin dedigin konudaki kitaplar mevcudunu bilmiyorum ama bi araştır burdan

http://katalog.ibb.gov.tr/Yordamtk.htm

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı

siz işin yordamını bilmiyorsunuz :P

buyur hocam ibb nin bütün kütüphanelerini burdan sorgulayabilirsin. senin dedigin konudaki kitaplar mevcudunu bilmiyorum ama bi araştır burdan

http://katalog.ibb.gov.tr/Yordamtk.htm

Cok tesekkurler işime yaradı :)

Toplam Hit: 1401 Toplam Mesaj: 13