İstanbul'u Tek Kareye Sığdırdı
-
Koca istanbul'u tek kareye sığdırdı. Daha önce istanbul'un havadan
cektiği fotoğraflarını bir kitapta toplayan hava fotoğrafçısı Orhan
Durgut, şimdi de 15 milyonluk nüfusu ve Boğaz'ı, Haliç'i,
köprüleri, Kız Kulesi ile bütün istanbul'u bir fotoğrafta topladı. 330
derecelik bir açıyla çektiği bu fotoğraf dünyada ilk.
İşte o fotoğraf...
-
http://img162.imageshack.us/img162/1087/istanbul21fu8sb6px8.jpg
güzelmiş.
-
evet guzel olmuş tşkler
-
hiç güzel değil iğrenç öğg adı yeter neymiş istanbulmuş pehh boşversenize..
özledim be :'(
beni bekle tophane taksim beşiktaş dolmabahçe bebek etiler aşağı bebek nişantaşı kanlıca çamlıca az kaldı hasretin bitmesine zaten okul bitsin sana söz veriyorum birdaha oyle uzun süreli ayrılıklar yaşamıcaz İstanbul..
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
beni bekle tophane taksim beşiktaş dolmabahçe bebek etiler aşağı bebek nişantaşı kanlıca çamlıca az kaldı hasretin bitmesine zaten okul bitsin sana söz veriyorum birdaha oyle uzun süreli ayrılıklar yaşamıcaz İstanbul..
-----------------------------adam özlemiş be.
-
Helal olsun...
-
HeYeT bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------Yahya Kemal istanbul aşığı bir insanmış. kendisine sormuşlar "ankaranın en çok neyini seversin" diye. "istanbula dönüş yolunu" demiş..
gerçekten olay dönüşse harika bir yol
-
gokcan bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------Yahya Kemal istanbul aşığı bir insanmış. kendisine sormuşlar "ankaranın en çok neyini seversin" diye. "istanbula dönüş yolunu" demiş..
-----------------------------yahya kemal bugunu gormemiste ondan.
simdi kapkacisini , apahcelerini , otopark mafyasini , travesitlerini , tinercilerini , pavyonlarini ozluyebilirdi ki yahya kemal o dende insan degil .yani demek istedigim istanbul eskiden iyi guzelmiste , artik guzel degil , ben bursada yasiyorum istanbuldan cok kez gectim , 10-15 defada gitmisligim vardir ,gezmelik . bogaz falan iyide , kultur mozagi falan palavra. yaninda kizla gezemiyorsun , heryer apache , kiz akrabamla markete cikamadik 9 da . kacirma , tinerci olaylari varmis, semtlerinde . dedim nasil sehir bu ve de en onemlisi kendi acimdam ! cesmelerden su da icilmiyor :S
-
Sevilesi şehir.. İstanbul'un en sevdiğim yönü "İçindeki herşeyin İstanbul'u İstanbul yapması"
Başka şehirde yaşanılmaz herhalde. Hele bi de gökten bakacaksın İstanbul'a. Keyif budur..
-
Yahya Kemal istanbul aşığı bir insanmış. kendisine sormuşlar "ankaranın en çok neyini seversin" diye. "istanbula dönüş yolunu" demiş..
---------------------------------------
yahya kemal bugunu gormemiste ondan.
simdi kapkacisini , apahcelerini , otopark mafyasini , travesitlerini , tinercilerini , pavyonlarini ozluyebilirdi ki yahya kemal o dende insan degil .yani demek istedigim istanbul eskiden iyi guzelmiste , artik guzel degil , ben bursada yasiyorum istanbuldan cok kez gectim , 10-15 defada gitmisligim vardir ,gezmelik . bogaz falan iyide , kultur mozagi falan palavra. yaninda kizla gezemiyorsun , heryer apache , kiz akrabamla markete cikamadik 9 da . kacirma , tinerci olaylari varmis, semtlerinde . dedim nasil sehir bu ve de en onemlisi kendi acimdam ! cesmelerden su da icilmiyor :S
İçindeki bi kaç pislik şehri kirletiyorsa bunda şehri suçlamanın anlamı ne? O pislikleri yapanın kaçı gerçek İstanbul'lu acaba çok merak ediyorum. İstanbul'u kötü pis tü kaka yapan kendisi değil insanlar. Ki onlarda genelde bilindiği gibi bi yerlerden gelen insanlar..
-
maximuss'a
kardeşim oyle değil işte o arabalar olmasaydı arabanın altına topumuz kaçıp altına yatmazdık eve gittiğimde oynadığıma sevinen aynı anda kirlenip elbiselerime kızan anneannem olmazdı.
o kapkaçcılar olmasa ben tüm mahalle boyunca koşup kapkaçıyı yakaladığımda mahallede süpermen olamazdım..
o tinerciler olmasa benim hiç tinerci arkadaşım olmayacak ve ben neden o halde olduklarını asla anlamayacaktım..
o appaçiler özentiler olmasa ben özenti olmak ne demek anlamayacak belkide şimdi başkalarının gözünde oyle olacaktım
otopark mafyası kalmadı artık en büyük otopark mafyası "ispark"..ve o eski otopark mafyalarıda en baba adamlardı kabadayı denilenlerdendi..
istanbul'u sevmek için neden çok sevmeyi bileceksin..istanbul'u sevmemek için neden çok gözlerini kapatmayı bileceksin.kısacası ben orda büyüdüm çok şey yaşadım çok şey gördüm..istanbul da büyümek demek gözü açık büyümek demektir istanbulda büyümek sanatla büyümek demektir istanbulda büyümek demek her dilden her dinden her kültürden her insanla aynı şehirde yaşamak öğrenmek demektir..