İşte Adını Hiç Duymadıgımız Gofretler Bu Ortamlarda Üretiliyor Bide Utanmaz Üretici...
-
Gittigidiyorda geziyordum ve buna rastladım http://urun.gittigidiyor.com/SATILIK-GOFRET-URETIM-MAKINELERI_W0QQidZZ10271049
Geçen underzero niçkli abimizin açtıgı konuyu görmüştüm nekadar haklı oldugu ortada utanmaz üretici birde bu ürünleri ürettigi makinaları satıyor ve satan kişi halkın saglıgıyla oynamaya devam edicek resmin çekildigi ortama bakın nekadar saglıklı bi ortam bide makinalara bakın paslar içinde belkide hala üretilip o ortamlarda ufak çaplı bakkal market vs yerlerde satılmaya devam edicek -
herkesin dini imanı para olmu$ ak :|
-
oldum olası böyle şeylere çok takılmam tabi bu kişisel bir durum. insanların saglıgıyla oynayan mahluklara hayret
ediyorum ne kadar alcalabiliyorlar hiç mi vicdanları acımıyo hic mi ben ne yapıyorum die sormuyorlar kendilerine.
-
Doğru sölüyosun lan herkesin dini imanı para olmuş aq. Şerefsizler kendi evlatlarına yedirsin onları
-
Abi harbiden memleketin civisi cıktı ama bakalım nereye kadar:(
-
Resimde gorulen yer GOFRET fabrikasi degil makinalarin tamiri filan yada neyse imalat yapilan yer adam makinalari satmaya calisiyor ..
Makinayi alan temizlesin hijyenik hala getirsin gofretini uretsin bir kac kisi de is bulur calisir ..
Bence teknik olarak mumkun .
Kalin saglicakla.
-
Mesaj TRTC34 tarafindan 11 Haziran 2008 (Çarsamba) tarihinde yazildi. Resimde gorulen yer GOFRET fabrikasi degil makinalarin tamiri filan yada neyse imalat yapilan yer adam makinalari satmaya calisiyor ..
Makinayi alan temizlesin hijyenik hala getirsin gofretini uretsin bir kac kisi de is bulur calisir ..
Bence teknik olarak mumkun .
Kalin saglicakla.
---------------------------------------------
Bencede orası fabrika gibi durmuyor.tamir imalat yeri gibi. yada depo falan oraya konulmuş duruyo.
Ama o şekilde üretim yapıyolarsa onların..
-
Zaten ben markasız gofret yemem :D
-
BIM ın gofretleri forever en ucuzu :E
-
olayı pişkinlie wurmak
-
Bakklarda 0,50 yekareye satılan gofretler :| orda iletişim numaraları fln var onları bildirmek lzım yetkilililere :| kim yapar bunu