İşte Asus Zenfone 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    saposcol bunu yazdı

Şirketimiz yaklaşık 1000 kişiye asus serisi telefonlar dağıttı.

Bir 7 ay kullandım. Genel kanaatim, çok vasat bir telefon. Çok donma sorunu yaşanıyor, ısınıyor, video çekerken yeşil renkler ortaya çıkıyor, exchange mail alıp/verme sorunu yaşanıyor.

Bu diğer kullanıcılarda da oluyordu.

Naçizane tavsiyem almayın, aldırmayın. Asus pişmanlıktır..

Hangi sirket hoca

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Tasarımın neresi farklı? Yapmayın gözünü seveyim.Hepsi aynı ak.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Hocam GM 5 Plus ile bir karşılaştırma yapmak lazım bunu :)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Hah işte güzel örnek oldu. İkiside başa başa modeller. Ancak General Mobile 2 yıl Android güncelleme garantisi ile önde. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

Hah işte güzel örnek oldu. İkiside başa başa modeller. Ancak General Mobile 2 yıl Android güncelleme garantisi ile önde. 

Aynen hocam şu yazılım güncelleme işi çok önemli bir konu haline geldi. GM bu anlamda önde diyebiliriz. Ama ben GM5'in kameralarından korkuyorum düşük seviye de çekim yapacak diye. Tabii ki 1000 TL olan cihaz çok çok kaliteli bir kamera performansı göstermeyecek ama insan evde normal florasan ışığı altında temiz bir çekim isteme hakkına sahip bence. (Tereddüt ettiğim bu kamera konusunda yanılmak istiyorum.)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

General Mobile kamera için özel yazılım mühendisi tuttu. Google sadece güncelleme kısmına bakacak. Zaten saf Android kullanan adam iPhone kullansa vız gelir. 

Hatta bir bilgi vereyim dünyada tutan tek Android One projesi General Mobile oldu. Diğer ülkelerde tutulmadı ve Google projeyi komple iptal etmeyi düşünüyordu. General Mobile başarısını görünce devam denildi. Şuan Türkiye harici Irak, Arnavutluk gibi ülkelerde satılıyor mesela General Mobile 4G.

Vestel baksında ibret alsın. 

http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2014/07/general-mobile-discovery-irakta.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Valla hocam kamera için özel yazılım mühendisi falan yapmışlarsa eğer şimdi iyice merak etmeye başladım. :)

Aslında Note 4 düşünüyordum. Ki hâlâ düşünüyorum. :) Ancak Gm5 duyunca bu düşünceyi beklemeye aldım. Aralarında 700 TL fark var. Ancak neden bilmiyorum Gm5 Note4'ten daha iyi bir seçenek gibi geliyor bana.

Evet Gm5 kalem yok. Ama zaten ben bugüne kadar kalemli bir telefon kullanmadım. Çok birşey kaybedeceğimi sanmıyorum. (En azından 700 TL'lik) :)

Evet Gm5 kamerası kötü olma ihtimali var. Ancak yeni mühendisle falan arge üzerinde çalışıyorsa bu bir sorun olmaktan çıkar. Çünkü illaki artı değer katacaktır cihaza. 

Evet Gm5 batarya performansı şüpheli. Ama güç tüketimi note4'e(2K) nazaran az olacaktır. Bu da yine Gm5'i ön plana çıkartıyor. (çoğu özellik kapalı iken 2.30-3 saat ekran süresini zor veren bir telefon kullanıyorum da) :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    HarmOniYaFil bunu yazdı
    @YekteranBaymedir hocam, o komuttaki, bu " 2>nul 1>nul" ifadenin anlamı nedir? Hataları görmezden gel gibi birşey mi?

öyleymis buradan öğrendim. XD soru 2013de gelmiş @_@

stackoverflow.com/questions/14686330/how-do-i-make-a-dos-script-completely-silent

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=pGxuSHX0hlk

Reklam filmi yayınlandı. Orta seviye cihaz segmenti bayağı genişledi.

Bu cihaz max 1.200-1.400 arası olmalı. Yoksa Samsung'un A 2016 serisi karşısında tutunamaz.

mkyb tarafından 18/May/16 13:55 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

6 GB RAM ile gelecekmiş. Asus kullanıcı ne istiyor iyi biliyor. Aferin adamlara. 

Toplam Hit: 5674 Toplam Mesaj: 50
asus asus zenfone 3 zenfone 3