folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İşte Başbakanın Çılgın Projesi !

İşte Başbakanın Çılgın Projesi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Sadece göz boyama bunlar.Eee tabi çoğu akıllı Türk vatandaşı kanacaktır buna

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

IRET bunu yazdı:

Boğazdan kuru yük gemilerinin geçişini nasıl engelleyecek? Hangi kanuna hangi uluslararası anlaşmaya uyduracak? Rusyaya söz geçirebilecek mi? Montrö boğazlar sözleşmesi bu işe nasıl adapte edilecek? Somut şeyler görmek isteriz.

Türkiyede hiç boğaz köprüsü olmasa ve ilk kez bu çılgın projede boğaz köprüsü yapıyoruz deseler onada bok atma çabaları eksik olmaz. Bu projenin asıl amacını kimse bilmiyor boş boş yorumlar yapılıyor. istanbul boğazından montrö anlaşması gereği geçiş ücreti alamıyoruz kanal yapıldığında boğazdan geçen gemiler kanala yönlendirelecek ve montrö devre dışı kalmış olacak böylece geçiş ücreti alınacak bu çok büyük para demek sadece süveyş kanalından yıllık 5 milyar dolar gelir sağlıyor diğer ülkeler bu kanal yapılarsa dünyanın en yoğun boğazının da istanbul olduğu düşünülürse (asya ve avrupanın birleşme noktası) yıllık minimum 15 milyar dolar gelir demek bu müthiş bişey türkiye için.. Şimdiye kadar türkiye jeopolitik yerinin değerini bilmedi. Proje çılgın değil MUHTEŞEM!

bu soruların hangisinde bok atma var?  boşa yatırım yapılması hoşunuza mı gidecek? amaç yeni bir su şeridi oluşturmaksa bu farklı bir tartışma konusudur. sen gemileri kafana göre ben kanal yaptım buraya yönlendiriyorum diyerek o kanala gönderemezsin, uluslararası hukuk diye bir şey var, adamın tepesine binerler, montröyü devre dışı bırakabilmen için bütün imza sahibi ülkelerin kabulü gerekir, sen varolan bir su yolunu kapatamazsın, karşına alacağın devlet rusya federasyonudur.

edit: haritayı iyice inceledim :) ulan yine dört ayak üstüne düştüm, hamidiyedeki zilyetlik yerler için 2b beklerken kanal düştü :) biraz da biz rant yiyelim yapsınlar a.q. sonuna kadar destekliyorum. hep destek tam destek. tek başına iş başına yürüyün bakayım koçlarım benim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Aynı konuya yazdığımı buraya da taşıyorum

Hiç bu kadar halkla dalga geçen bir siyasetçi daha gelmemiştir Türkiye'ye insanları aptallaştırarak ve tarih bilgisi yoksunu gibi yada sadece AKP ile varolmuş gibi değerlendirerek gözünün içine baka baka, höt zöt ederek ve çamur atarak vaadler sıralamak nedir yahu ?

İnsanda biraz izan insaf olur...

Rahmetli Ecevit'in projesini alıp allayıp pullayıp millete yedirmek ardından dönüp kötülemek kadar ikiyüzlü bir politika... yazık. ( 18 ocak 1994 tarihli gazetelerde projeyi okuyabilirsiniz hadi örnek bir link vereyim HABER DETAYI 11. SAYFA DA

http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/Arsiv/1994/01/18

Adama biri çıkıp demiyor ki onca para harcamayı planlayacağına '' Sen önce mahallene giden 30 yıllık hurda otobüsleri yenile, 1 litre mazota 1/2 litre kalın yag koyarak anca yürütüyorlar döküntüleri, arkasında bıraktığı zehir zifir dumanı gören de mi yok ''

soruyorum şimdi;

* Açlık sınırının 870TL, yoksulluk sınırının 2833TL olduğu ülkede 630TL'lik asgari ücretle geçinebilmek çok daha çılgınca değil mi?

* Tayyib'in İstanbul kanalı; Digitürk kaçıncı kanalda çıkacak ?

* Yurdu demir ağlarla örecekmiş 8 yıl önce de aynısını söylemiştin onca yıldır kaç km. yeni hat demiryolu yapıldı ( onarım harici ) Hızlı tren makyajından başka T.C.D.D ye ne yapıldı ?

* Melih Gökçek hazretlerinin Ankara'ya deniz getirme projesi mi daha hayalprest yoksa RTE nin Arap modeli projesi mi ( bakınız: Dubai )

* Panama kanalından büyük olacağına göre Panama kanalının yapılması kaç yıl sürmüştür ? Süveyş kanalı da sotuya dahildir... ( ben biliyorum bilmeyenler ögrensin )

* 2002 seçimlerine otoyol projeleri ile dalan RTE 2011 seçimine de '' çılgın Proje '' ile girdiğine göre acaba çocukken müteahhit olmak istedi de mecburiyetten Başbakan mı oldu ?

* Teknolojik ürünler kilosu 500- 600 $ (bkn: laptop vs. ) iken ihraç ettiğimiz konfeksiyon, tahıl, inş. malz. vs. kilosu 5-6 $. Neden Hindistan bile yapmışken teknoloji ve yazılıma yönelik yatırım yapılmaz ?

* İsdihdam sağlayacak ( sürekli ) fabrika ve yeni iş kolları neden açılmaz ? ( inşaat sürekli iş kolu değildir )

* Türkiye sadece İstanbuldan ibaretmidir ?

* En bi harbi ileri demokrasiye ne zaman geçilecek ?

* Alevi- Sünni, Kürt- Türk kutuplaşmasını hangi çılgın proje ile bitireceksiniz ( bak bu BOP ile olur gibi gireriz BOP'a hepimiz Amerikanyalı oluruz )P )

* Dağları delip Ferhat olmakla övüneceğine İlk yağmurlarda Venedik olan İstanbul'a, Asvaltı yalanması söylenen Ankaraya kar düştüğünde ne yapılacak ondan haber ver

* Sahi DEPREM ile ilgili çılgın proje '' yıkılsın amk. baştan yaparız '' mı ? yoksa deprem unutuldu mu?

* Projenin maliyeti tahminen 12 milyar dolar kaynak nerede '' bulamazsan benim adım RTE ben bulurum '' demezsin umarım...

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTRoLi
    PeTRoLi's avatar
    Erkek

bizimkiler orada çamaşır falan yıkar, benden söylemesi :)

Akıllarınızda ne Uhud kaldı, ne Hendek ne de Bedir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaw amk Tayyibin.

AMQ oglu ne bok ki acikladigi proje ne bok olsun.

Istanbula kanal yapacakmis. Kimin parasi ile yapacaksa oda ayri bir soru(n).

It herif istanbul a kanal yapacagina git doguya, guneydoguya okul yap, oradaki insanlar cahillikten aganin kolesi olmus durumda aganin kolesi olmayanda pkk nin kolesi olmus durumda.

Turkiye'de aclik siniri neredeyse 1000tl ama emeklinin aldigi maas 500tl. Once buna bi care bul.

Simdiden soyluyorum, O kanal yapilacka araziler cooooooooktan kapatilmistir bile. Birileri bu isten deveyi hamudu ile goturecege benziyor(artik Bilal'im tanesi 50,000,000 dan 2 GEMICIK daha alir).

Daha yazacak cok sey var ama lanet olsun bu itin adini aninca midem bulaniyor AQP.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

PeTRoLi bunu yazdı:

bizimkiler orada çamaşır falan yıkar, benden söylemesi :)

ilçe olur o bölge tek başına ilçe olur, kafayı çalıştıran için hala şans var, orman içinde zilyetlik alan hâla var, para olsa da 3-5 yer daha kapasam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Thelordmax bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Boğazdan kuru yük gemilerinin geçişini nasıl engelleyecek? Hangi kanuna hangi uluslararası anlaşmaya uyduracak? Rusyaya söz geçirebilecek mi? Montrö boğazlar sözleşmesi bu işe nasıl adapte edilecek? Somut şeyler görmek isteriz.

Türkiyede hiç boğaz köprüsü olmasa ve ilk kez bu çılgın projede boğaz köprüsü yapıyoruz deseler onada bok atma çabaları eksik olmaz. Bu projenin asıl amacını kimse bilmiyor boş boş yorumlar yapılıyor. istanbul boğazından montrö anlaşması gereği geçiş ücreti alamıyoruz kanal yapıldığında boğazdan geçen gemiler kanala yönlendirelecek ve montrö devre dışı kalmış olacak böylece geçiş ücreti alınacak bu çok büyük para demek sadece süveyş kanalından yıllık 5 milyar dolar gelir sağlıyor diğer ülkeler bu kanal yapılarsa dünyanın en yoğun boğazının da istanbul olduğu düşünülürse (asya ve avrupanın birleşme noktası) yıllık minimum 15 milyar dolar gelir demek bu müthiş bişey türkiye için.. Şimdiye kadar türkiye jeopolitik yerinin değerini bilmedi. Proje çılgın değil MUHTEŞEM!

bu soruların hangisinde bok atma var?  boşa yatırım yapılması hoşunuza mı gidecek? amaç yeni bir su şeridi oluşturmaksa bu farklı bir tartışma konusudur. sen gemileri kafana göre ben kanal yaptım buraya yönlendiriyorum diyerek o kanala gönderemezsin, uluslararası hukuk diye bir şey var, adamın tepesine binerler, montröyü devre dışı bırakabilmen için bütün imza sahibi ülkelerin kabulü gerekir, sen varolan bir su yolunu kapatamazsın, karşına alacağın devlet rusya federasyonudur.

edit: haritayı iyice inceledim :) ulan yine dört ayak üstüne düştüm, hamidiyedeki zilyetlik yerler için 2b beklerken kanal düştü :) biraz da biz rant yiyelim yapsınlar a.q. sonuna kadar destekliyorum. hep destek tam destek. tek başına iş başına yürüyün bakayım koçlarım benim.

sen devlet olarak boğazları kapatamazsın bütün ticaret gemileride senin yeni yaptıgın kanala bir hoşgeldin demek için gelip

geçmez.

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

Daha yazacak cok sey var ama lanet olsun bu itin adini aninca midem bulaniyor AQP.

Cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum

başbakana küfür her babayiğidin harcı değil

edit: kefil renegeadelaninmiş ?

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:

sniperscope bunu yazdı:

git ispiyonla en yakın nazi bürosuna.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

aliyk bunu yazdı:

sniperscope bunu yazdı:

git ispiyonla en yakın nazi bürosuna.

ne alaka birader ?

hiç bir mesajımda akp yanlısı olduğumu gördünmü

bilakis zıttı

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 9804 Toplam Mesaj: 84