İşte Budur Abi!
-
niyeki gayet hoş ama biraz nahoş :|
nasıl bi cümleyse, bayan da buna benzemiş
-
türban mürban kayarım ben buna :|
-
muhaha "üstü yürü gidem diyo,,alt taraf otur bok yime diyo" :)
-
ulan kaşar.. o madem o eteği giydin,o türbanı niye takıp adını kirletttin,madem o türbanı taktın, niye o rus revü kızlarının
kıçına taktığı bi karış eteği ne bok yemeye üstüne geçirdin? allah seni kahretsin,senin gibiler yüzünden böyle çarptılıyor,
haddine düşmeyen adamlar bunun hakkında konuşuyor lanet olsun..
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------lan gavat. amacın ne senin. copy paste etmeden düşünmeliydin.. 2 yıl önceki resim bu.
tamam bazı aptal beyinli kızlar var ama hepsini katarsan senin düşüncene sıciyim
admin hocalar silin lütfen.
-----------------------------İftira atmayalım efenim bu sanat harikası ablamıza. Hadi 2 sene evvelki resim olduğunu ispatla görek , atıp tutmaın etmein eylemeyin...
-
Kütahya'ya gidin şehir merkezine ( mecburiyet caddesi :D. Bir gördüğün adamı 5 defa görüyon a.q ). orada bu tür Soft mu desem, dinsel iron maiden mı desem. Ben de anlamadım a.q
-
böyleleri yüzünden herkez türbanlıların böyle oldugunu sanıyo.
üstü şiş hane altı top hane..lütfen ibadeti karıştırmayalım içine herkezin tutugu kendine :)
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------lan gavat. amacın ne senin. copy paste etmeden düşünmeliydin.. 2 yıl önceki resim bu.
tamam bazı aptal beyinli kızlar var ama hepsini katarsan senin düşüncene sıciyim
admin hocalar silin lütfen.
-----------------------------İftira atmayalım efenim bu sanat harikası ablamıza. Hadi 2 sene evvelki resim olduğunu ispatla görek , atıp tutmaın etmein eylemeyin...
-----------------------------bir forumda görmüştüm.. Allah o kıza ıslah eylesin. başka diyecek sözüm yok.
-
Atlet üstü türban istemiyoruz..
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------böyleleri yüzünden herkez türbanlıların böyle oldugunu sanıyo.
üstü şiş hane altı top hane..lütfen ibadeti karıştırmayalım içine herkezin tutugu kendine :)
-----------------------------yok abi öyle yapmazlar bak gör. şimdi bütün başı örtlü anaları teyzeleri kızları bu insan statüsüne koyamadğm yaratığın
görünüşüne göre genellerler,sonra dinle olabildiğine alay edebilirler,sonra birileri bu alay mesajlarını alıp azuhahajajaja
ne komiksin bombasın tarzı alıntı mesajlarla bu kutsal değerlerle dalga geçince adam oldğnu sanan yaratığın kaba
yerlerini tavan ettirirler... bekle ve gör...