folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Iste Gercek Niyet, İste İspat

Iste Gercek Niyet, İste İspat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Thelordmax hacım nasıl akp olayı değil amk... Kendini belli etme olayıde değil bu akp götlüğü.Ayrıyettem bayrak asmaylamı belli oluyo diyosun bunlar sadece duvarın tasları.Bu olaylar sayesinde biz akp tanıyoruz.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Bune Ya Cük Kadar Bayrak KoymuşLar

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

xxx_simiyagov_xxx kardes cozemedigin konu ne ? kafana takilan konu ?  hangi yasam tarzindan bahsediyorsun, sen baska bir ulkede mi yasiyorsun ki bu olaylari boyle siradan birsey gibi algilayabiliyorsun.

thelordmax bayrak asmak temiz oldugununa isaret olsaydi bugun butun genelevler bayrak asardi, maksat temizlik kirlilik meselesi degil, 

radyoda adamin biri konusuyordu izmirdeki telekom binasi 23 nisanda bayrak bile asmamis. onlarca yabanci kurulus, buyukelcilik bile devasa bayrak asarlarken bile telekom neden bayrak asmamistir diye soruyordu.

ozellestik "gul" gibi olduk iste.

23 nisanda bayrak asmak Turk milletinin sanindandir, gelenek goreneklerinden biridir.

sen bir Turkiye Cumhuriyeti partisisin, iktidarda olan bir partisin sen bayrak asmayacaksan kim asacak ? paranizmi yoktu bayrak alacak ? vaktiniz mi yoktu ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:
    -----------------------------

Müridlerle  bıcak gibi qayrıldıgım tek nokta bu herhalde...bazen dusunuyorum yasam tarzlarımızdan mı kaynaklanıyor bu dusüncelerimiz.görduklerimiz algıladıklarımız bu kadar mı farklı...gercekten üzülüyorum.. bi turlu cözemiyorum........

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=37619

asla bu kadar sosyal bu kadar fazla insan çevresinde büyümemişsindir hocam tek tip bir yerde büyüdüğün için herşey sana farklı geliyordur bana nurculada, komunistlerde, faşistlerde, solcular, sağcılar tinerciler kısacası herşey bir takım açıklaması var bir takım yollarla öyle olmuştur.MEsela bir çok dinci Atatürk üzeirnden çok bilmiş gibi yapan insanlara bakıp heh bu mu ileri görüşlülük diyor, aynı şekilde bir çok insanda din sömürüclerine bakıp bu mu din diyorlar.Aşırı dincileri engellemek ddini ni normal yaşayanların elinde, ayn şekilde Atatürk altından sömürü yapanları egellemek hepimizin elinde sömürücüler oldukça bu Türkiye düzelmez.Bunlarda bitmeyecektir bir çok ülkenin oyunudur..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

anlatmak istediğimi anlamamıssın......  elbetteki burada yasıyorum turkiyede...

anlatmak istediğim nasıl oluyorda bu kadar  farklı görus tasıyoruz sorun nerde....?

bende her  sabah gazete  okuyorum ekonomi ile yakından ilgileniyorum.. vs...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    chp isterse paso türk bayrağıyla sarılmış bi bina yapsın yinede 1000 oyum olsa birini vermem.

nese zaten konu partiler diildi pardon :)
    akp'nin a.k ya onlar artk gizlemiolar ne mal olduklarını normal onlar için.

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    bunları gördügü halde hale akp yi ve yandaslarını savunan  kendini bilmezler  cıkacaktır.  Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.

bunları gördüğüm halde AKP ve YANDAŞLARI nı savunmaya devam eden bi kendini bilmezim ben..hakkınızda hayırlısı olsun.. ee Ne Değişti ?

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

BiGGest bunu yazdı:
    TorNaVida bunu yazdı:
    bunları gördügü halde hale akp yi ve yandaslarını savunan kendini bilmezler cıkacaktır. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.

bunları gördüğüm halde AKP ve YANDAŞLARI nı savunmaya devam eden bi kendini bilmezim ben..hakkınızda hayırlısı olsun.. ee Ne Değişti ?

biggest ben cehepe yi savunmuyorum, akepe yide savunmuyorum, ben Bagimsiz Turkiye Cumhuriyetini savunuyorum,
    peki sen  bunlari gordugun halde neden hale akepe yi savunabiliyorsun.    

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

underzero hocam çok güzel bir konu fkat maalesef konuyu siyasete taşımak isteyenler çıkacaktır.Hea bayrak büyüklüğü endir daha iyi sevdiğini mi gösterir derseniz yok alakasız fakat şuna seviniyorum en azından bayrak asmışlar :) en aızndan hjiç değilsede binde 1 Türk olduklarını göstermişler.

Bunada şükür.Öte yandan chp iyi yada kötü akp iyi yada kötü savunmuyoruz tartışmıyoruz.dsp chp yada iktidara gelen diğer partiler kötü olduğu için Türkiye git gide dibe vuruyor.Fakat esas batan konu şu laikliği sevmeyenler, Atatürk e hakaret edenler nasılda isteksiz bayrak astıklarını gösteriyorlar değil mi?Benim partim olacak baştan aşşağıya bayrak koyarım.

O gün Cumhuriyetin ilanıdır.O gün bağımsızlığın, özgürlüğün ilanıdır o gün bizim günümüzdür.Fakat iş maalesef bundan rahatsız olan kitlede var onlarda bu şekilde belli ediyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

acıklamaların beni güldürmeye yetti ve arttı...

neden akp yi savunuyorum.. ?!? Yada neden Sol Görüşü savunmuyorum ..

Chp Vb Partilerin başlıca amacı neydi mesela..

Deniz Baykal muhalefet ya..her boka muhalefet olmasa olmaz... amacı başa geçmek belli..futbolda bi terim vardır..bu maç 90 diil 900 dk oynansa yine yenemez bunlar diye..aynısı onlar içinde gecerli..siksen başa gelemez o .. ama niye?

yine futbolda bazı futbolcular seyircilere oynar..chp de bundan farksız diil..deniz bykal ağzından Atatürk lafını eksik etmez saolsun...evindede bayrak çoktur onun...e niyee ? bizim laik ülkemiz ne görse hoşuna gider ? bunları görse bayağ bi hoşuna gidiyo..oyun böyle bişeydir..Atatürk ismi ve bayraklara bazı veleterin gözünü boyamak.. kaldı ki chp başa geçse a.q bu ülkenin..

Neden akp ?.. belki sempatik geliyolar bana onlardan başkasını tutamıyorum beşiktaşı tutmak gibi bişey olsa gerek bu..

ne planlar yapsak ta  bi açıklarını bulsak die ugrasanlar..gecen yıldan basladılar.. akp şöye şöyle vs vs diye..hepsi eridi gitti altından ne cıktı ? akp başa geçti mi geçti kim geçirdi ? sizin kendiniz.. memnunmusunuz durumdan ? ben memnunum sizin memnuniyetiniz hakkında bi düşüncem yok..ama görüyoırum ki...sen sonunda 10 yıl öncesine kadar gidebildiniz demek buna gülerim işte..

----------------

Dün kızın biriyle bi muhabbetim oldu...SOl cu bi kız..yası 16 daha bebek...

düşüncesini aynen aktarıyorum...  ben laik bi kızım ve laik kalcam hep..

Ben : "lakiklikten kastın nedir ?"
    kız : "ben sokakta açık dolaşmak istiyorum ya akp buna izin vermez :("

Ben: "senin laiklikten kastın buysa kafanı sikim senin..".... bide diyolar ki...mitingde bilmem kaç kişi varmış...ulan o bilmem kaç kişinin bilmam yüzde kaçı geçen seçimlerde akp ye oy verenler değilmiydi ? Geri kalanların çoğuda cocuk zaten..ve onlar hayatında hiç oy kullanmamış insanlar...

Kimseye karsılık o larak yazmadıgım bu yazı yüzünden kimseye de cvp hakkı düşmemektedir...sadece kendi fikirlerimi belirttim o kadar..kimseylede bu konuda alıp veremedigim yoktur..burası özgür bi ülke ;)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
Toplam Hit: 21382 Toplam Mesaj: 72