İşte Google"In Ofisi, Bu Fotoğraflar Sinir Eder

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    azcık çok çalışın da siz de gidin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------
    google da çalışmak için ne gerekiyor :|
    sen git biz seni ararız :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    adamlar rahatlığa önem veriyorlar verimlilik artıyor.. bizim gibi değiller.. mesela kendi fikrimi söyleyeyim bi tane.. tokyo drift i izleyenler bilir.. vavaki  ne olduğunu :) ayağa giyilen yumuşak bişey işte.. ayakkabı yerine eğitimde de böyle ayakkabı yok yumuşak şeffav bişey.. ve rahat oluyor insan ama bizde. nasıll  hele kışın ayakğımızda botlar.. falan.. helede biraz sıcak olursa terliyor.. falan.. işte bizim eğitimimizde böyle.. gerçi böylelerinden iyiler çıkmıyormu çıkıyor çok şükür ama neyse... içimden gelenlerdi bunlar..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    demekki biz amele yiz :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

unutmamak gerekirki; bunlar günün bir çok saati aktif olarak çalışıyorlar.

o kadar hakları ve google.com gibi dev bir hizmeti ücretsiz verebilmek ne mümkün?

yatın kalkın şükredin ,dua edin.

Türk doktorlarıda bunu hakediyor..

aynı bize o güzel korsan oyunları oynamamızı sağlayan

EA GAMES gibi mekanları var. :)

o buz gibi havada , yüzme havuzunda kulaç atarkene kafayı vurmamak ne hacet.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

way bee elin oğlunda neler var :|

tam düşünüodum bunlar ne zaman çalışıolar diye onunda resmi varmış :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    vayy aq millette'ne var be sanki oyun parkındalar hep eğlence hep eğlence şunlara bak

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    abi ben de gogıl da çalışmak istiyom :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    abi ben de gogıl da çalışmak istiyom :D

önermem =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    amk kimse işden soğumazki böle bi yerde çalışınca.. her gün saatinde işime giderim hergün mesaiyle kalrım mesai ücretinede gerek yok :|

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 5443 Toplam Mesaj: 40