folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Kandil"İn Son Hali

İşte Kandil"İn Son Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Kahraman Pilotlarımız

http://img183.imageshack.us/img183/6933/lakersturkpilotlarpl6.jpg

http://img183.imageshack.us/img183/7264/1wx9zn7.jpg

İşte Kandil'in Son Hali

İşte%20Kandilin%20son%20hali!%201

F-16’ların 1 Mayıs’ta yerle bir ettiği Kandil’deki PKK kampları gazetecilere açıldı. 150 teröristin öldürüldüğü kamplarda taş üstünde taş kalmadığı görüldü.

İşte%20Kandilin%20son%20hali!%202

Amerikan haber Ajansı AP, Türk savaş uçaklarının 1 Mayıs’ta bomba yağdırdığı Kandil Dağı’na çıktı. AP muhabiri Yahya Ahmed, F-16’ların yerle bir ettiği kampları teröristlerle birlikte gezdi. Teröristler ona Türk ve Amerikan hedeflerine intihar saldırı yapacaklarını söyledi.

İşte%20Kandilin%20son%20hali!%203

ABD’yi Türkiye’ye istihbarat sağlamakla suçlayan, Peritan Dersim kod kadın terörist ‘ABD’ye karşı duruşumuzu değiştirdik ve artık onlara karşı safta yer alıyoruz. Belki günün birinde buna karşılık olarak, gerek Irak’ta gerekse de Türkiye’deki hedeflere intihar saldırıları düzenleyebiliriz. Hatta bu hedefler arasında Amerika’ya ait olanlarda bulunabilir’ dedi

İşte%20Kandilin%20son%20hali!%204

AP’nin geçtiği fotoğraflarda F-16’ların attığı füzelerin hedeflere tam isabet ettiği ve kampların yerle bir olduğu görüldü.

İşte%20Kandilin%20son%20hali!%205

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    "AP’nin geçtiği fotoğraflarda F-16’ların attığı füzelerin hedeflere tam isabet ettiği ve kampların yerle bir olduğu görüldü. "

Demekki daha tam yerle bir olmamış ki orada zırvalayan pislikler var hala..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    kodumunun piçleri beter olsunlar kandil yıkılsın altında kalsınlar.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

teröristler gözümüzün önünde resmen.

bunlar dönme işte. tıpkı ermeniler gibi. fransızlar osmanlıyı yıkmak için kullanmışlardı aptal ermenilerde buna alet olmuştu.

demek amerikadan destekleri kesilmiş sanmıyorum kesildiğine. silah üretmezse yanar usa.

diyorumki;

Teknoloji biraz daha gelişse terörist içinde olan saf gençler akıllanır çile çekeceğine kaçar...

Türk Ordusu kuzey ıraka giremez diyenlere kapak olsun. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    alayı ölsün ! hayır bu gerzekler neyın mucadelsını verıyo anlamıs degılım hala yanı can catlsa 1o.ooo kısınız yoksunuz bıle o kadar fazla abarttım boşa kurek salıyolar dusunseler bız bu ulkeyı bölemeyız dıye ama düşunemiyolar o yuzden egıtım şart.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    hala konuşabiliyo ezikler ya..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yakamoz_alfa
    yakamoz_alfa's avatar
    Erkek
    aslında önce göstermelik atacaksın sonra onlar bakmaya geldiğinde tekrar atacaksın bak ozaman kimse kalıyormu orda...

ZEVK DOKUNUŞLARDAKİ İNCELİKTE GİZLİDİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

yakamoz_alfa bunu yazdı:
    -----------------------------
    aslında önce göstermelik atacaksın sonra onlar bakmaya geldiğinde tekrar atacaksın bak ozaman kimse kalıyormu orda...

o da doğru :) 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    alayı ölsün ! hayır bu gerzekler neyın mucadelsını verıyo anlamıs degılım hala yanı can catlsa 1o.ooo kısınız yoksunuz bıle o kadar fazla abarttım boşa kurek salıyolar dusunseler bız bu ulkeyı bölemeyız dıye ama düşunemiyolar o yuzden egıtım şart.

eğitimle de olmuyo ki birçok okulda da var bunlar gibi ülkeyi bölmek isteyenlerden. hem de bunlardan daha tehlikeli...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Var ol TSK .

Allah askerimizin gücünü kudretini dâim kılsın . 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

kodumun sefilleri yok olun.
    Bazı .. kafalılar da der ki TSK hava bombardımanı yaparken pkk yer altında halay çekiyomuş. aqmun salakları. pkk skimin başını çeker.

...
Toplam Hit: 5473 Toplam Mesaj: 13