İşte Kandil"İn Son Hali
-
Kahraman Pilotlarımız
İşte Kandil'in Son Hali
F-16’ların 1 Mayıs’ta yerle bir ettiği Kandil’deki PKK kampları gazetecilere açıldı. 150 teröristin öldürüldüğü kamplarda taş üstünde taş kalmadığı görüldü.
Amerikan haber Ajansı AP, Türk savaş uçaklarının 1 Mayıs’ta bomba yağdırdığı Kandil Dağı’na çıktı. AP muhabiri Yahya Ahmed, F-16’ların yerle bir ettiği kampları teröristlerle birlikte gezdi. Teröristler ona Türk ve Amerikan hedeflerine intihar saldırı yapacaklarını söyledi.ABD’yi Türkiye’ye istihbarat sağlamakla suçlayan, Peritan Dersim kod kadın terörist ‘ABD’ye karşı duruşumuzu değiştirdik ve artık onlara karşı safta yer alıyoruz. Belki günün birinde buna karşılık olarak, gerek Irak’ta gerekse de Türkiye’deki hedeflere intihar saldırıları düzenleyebiliriz. Hatta bu hedefler arasında Amerika’ya ait olanlarda bulunabilir’ dediAP’nin geçtiği fotoğraflarda F-16’ların attığı füzelerin hedeflere tam isabet ettiği ve kampların yerle bir olduğu görüldü. -
"AP’nin geçtiği fotoğraflarda F-16’ların attığı füzelerin hedeflere tam isabet ettiği ve kampların yerle bir olduğu görüldü. "
Demekki daha tam yerle bir olmamış ki orada zırvalayan pislikler var hala.. -
kodumunun piçleri beter olsunlar kandil yıkılsın altında kalsınlar.
-
teröristler gözümüzün önünde resmen.
bunlar dönme işte. tıpkı ermeniler gibi. fransızlar osmanlıyı yıkmak için kullanmışlardı aptal ermenilerde buna alet olmuştu.
demek amerikadan destekleri kesilmiş sanmıyorum kesildiğine. silah üretmezse yanar usa.
diyorumki;
Teknoloji biraz daha gelişse terörist içinde olan saf gençler akıllanır çile çekeceğine kaçar...
Türk Ordusu kuzey ıraka giremez diyenlere kapak olsun.
-
alayı ölsün ! hayır bu gerzekler neyın mucadelsını verıyo anlamıs degılım hala yanı can catlsa 1o.ooo kısınız yoksunuz bıle o kadar fazla abarttım boşa kurek salıyolar dusunseler bız bu ulkeyı bölemeyız dıye ama düşunemiyolar o yuzden egıtım şart.
-
hala konuşabiliyo ezikler ya..
-
aslında önce göstermelik atacaksın sonra onlar bakmaya geldiğinde tekrar atacaksın bak ozaman kimse kalıyormu orda...
-
yakamoz_alfa bunu yazdı:
-----------------------------
aslında önce göstermelik atacaksın sonra onlar bakmaya geldiğinde tekrar atacaksın bak ozaman kimse kalıyormu orda...
-----------------------------o da doğru :)
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
alayı ölsün ! hayır bu gerzekler neyın mucadelsını verıyo anlamıs degılım hala yanı can catlsa 1o.ooo kısınız yoksunuz bıle o kadar fazla abarttım boşa kurek salıyolar dusunseler bız bu ulkeyı bölemeyız dıye ama düşunemiyolar o yuzden egıtım şart.
-----------------------------eğitimle de olmuyo ki birçok okulda da var bunlar gibi ülkeyi bölmek isteyenlerden. hem de bunlardan daha tehlikeli...
-
Var ol TSK .
Allah askerimizin gücünü kudretini dâim kılsın .
-
kodumun sefilleri yok olun.
Bazı .. kafalılar da der ki TSK hava bombardımanı yaparken pkk yer altında halay çekiyomuş. aqmun salakları. pkk skimin başını çeker.