İşte Karşınızda Yeni Site Projem - İlacogren.Com
-
evet sevgili mürid(e)ler epey zamandır düşündüğüm ve anca 2 gün önce hazırlamaya başladığım site projem bitti
daha önce konusunu açmıştım zaten bilen billir 8 9 yıldır eczanede çırak/kalfa'lık yaptım bunları internet ortamına dökeyim dedim
sitemin amacı kuralları hedefi filan gayet açık sanırım sitede :W
ilk olarak sizlere tanıtayım dedim yer imlerine alın mutlaka birgün lazım olur
not : yayında ve yapımda hertürlü emeği geçen herkese buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
not2 : fb sayfalarınızda filan 1 kere paylaşırsanız iyi olur siteyi ufaktan tanıtmak lazım :F
site adresi : http://ilacogren.com/
not3 : işi sululuğa vurup saçma sorular sormazsanız sevinirim :W
-
hayırlı olsun hacım :)
-
Sukur be sonuda !!
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------
Sukur be sonuda !!
-----------------------------anca dayı :)
@saybirs
saol hocam
-
hayırlısı olsun. şuan içerik göremedim ama umutluyum kreyziden :)
-
faydalı bir site
-
tbtgezgini bunu yazdı:
-----------------------------hayırlısı olsun. şuan içerik göremedim ama umutluyum kreyziden :)
-----------------------------site soru cevap şeklinde ilerliyor hocam sorular geldikçe içerik artacaktır.
ayrıca blog sitemiz yayına girmiştir oradan sağlık haberlerini takip edebilirsiniz.
-
güzel olmul ama hocam google ye sorsa aynı cevap bizim insanımız hızlı cevap istersen 7/24 online olma şansın varmı sitede ?
-
Hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın..
-
dostum siteye önce google da en fazla araştırılan soruları ve ayrıntılı cevaplarını yaz. biraz hit kas.
sonra eczacılarla git konuş ayart 2-3 tane. sonra işin kolay.
ne diye tavsiye verdim bilmiyom bi an içimden geldi, sen biliyosundur zaten napacağını, minareyi çalan kılıfını hazrlar ;)
-
ilk soru benden gerisi TBT den :)
Hayirli olsun.