İşte Sakalın Faydaları
-
rappermcs bunu yazdıShockMan bunu yazdırappermcs bunu yazdı
kılda keramet olsaydı götte çıkmazdı beyler.
Bu tamamen şekilcilik. Müslüman adam sakal bırakır mantığı eski çağlardaki putpereslerin bakış açısıyla birebir aynıdır.
Bari şuna Popo diyiverin Nezaket yahu. :)
Hacım şahsi görüşü;
bu konuda göt demek bir hakaret bir aşağılama bir terbiyesizlik değil..
Gidip müridin bir derdiyle ilgili açtığı konuda "göt adam" demek terbiyesizlik ayıp. :) diye düşünüoyrum yanlış mıyım?
Sonuçta hangi kelimeyi nerede kullanacağımızı bilen müridleriz az çok hepimiz :) O yüzden pek de kasmaya gerek yok bence :)
Yok ayıp demedim zaten... ne biliyim popo diyince daha bi şirin oturuyoo konuya o bakımdan şee etmiştim. :)
-
HolyOne bunu yazdı
Sadece müslümanlarda sakal çıkıyor sanki
-
beyler o değil de benim sakallarım kızıllaşıyor çene bölümü esmerim ben amk niye böyle oluyor bu :D
-
WitchKing bunu yazdıbeyler o değil de benim sakallarım kızıllaşıyor çene bölümü esmerim ben amk niye böyle oluyor bu :D
Hocam kişisel kanaatimdir... Sen Seçilmiş adam olabilirsin.!
-
Reberals bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Sadece müslümanlarda sakal çıkıyor sanki
Haberi 3 kere okudum ama içerisinde "müslüman" kelimesi göremedim.
-
halat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
bunlardamı gerici şimdi :)pek ilerici oldukları söylenemez :\
haklısın o yüzden 1800 lerden bu günlere kadar fikirleri desteklenip bu fikirler doğrultusunda ülkeler kururluyor
-
SeRDaR bunu yazdıhalat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
haklısın o yüzden 1800 lerden bu günlere kadar fikirleri desteklenip bu fikirler doğrultusunda ülkeler kururluyor
işte bu zihniyet dünya yuvarlak diyen adamı astı
-
çoğunluğun desteklediği her fikir yanlış fikirdir çünkü dünyanın %60'i gerizekalı %30'u normal sadece %10'luk kısmı zekidir
-
visualeffects bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıhalat bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
işte bu zihniyet dünya yuvarlak diyen adamı astı
O yuvarlak diyeni kimin astığını biliyosun ve bu adamların o asanlarla arasını da biliyorsun. :) Ya da dur unut dediklerimi sen bence yanlış biliyorsun. :)
-
Ben yazınca din konusu diye siliniyor hoca o denli destekli yazıyorum :D O yüzden o boyutuna hiç girmim :D