İşte Sıralamam Bir Sene Daha Denemeye Değer Mi (Lys)
-
Beyler sınavda 37725. oldum ytü elektrik gazi makina iö gibi yerler tutuyor. sorun şu ki ben bir senede sınıfta kaldım ve 5 senede bitirdim liseyi 91 doğumluyum. seneye sınava tekrar girersem 10-15 bin aralığını başarma olasılığım nedir. en önemlisi buna değer mi?
-
hoca ben olsam gazi makina müh e giderdim güzel yerdir. saten hedefimde öyle bir yerler
-
Bence deneme hocam zaten kafadan 2 sene kaybetmiş gibi olcaksın artık 3.senenin ortalarında sıkıntılara girer bunalım yaparsan daha kötü sonuçlar alırsın. Böylesi nasipmiş diyelim bence
-
bende 91 liyim tercih yapmıycam sanırım :/
-
değer hocam değer ama iyi çalışmak lazım.
bende 91 liyim. üni 1 bitti. bida gircem össye.
iyi bi yer kazanırsam bırakcam
-
Eğer ciddi anlamda bir sezon daha çalışmayı gözün alıyorsa ,etraftan gelen can sıkıcı lafa-söze aldırış etmiyorsan seneye tekrar girmen için bir sebep yok..
şunu hatırltmamda yarar var "tercih" mutlaka yap. Mesela geçen yıl bi tanıdığım sıralamasının 20bin önünde tercih yaptı sonuca o bile şaşırdı ..şimdi dokuz eylülde.yani hiç belli olmuyor bu işler aklında bulunsun..
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler sınavda 37725. oldum ytü elektrik gazi makina iö gibi yerler tutuyor. sorun şu ki ben bir senede sınıfta kaldım ve 5 senede bitirdim liseyi 91 doğumluyum. seneye sınava tekrar girersem 10-15 bin aralığını başarma olasılığım nedir. en önemlisi buna değer mi?
-----------------------------hacı sıralamandan öndeki ünileride yazmanı tavsiye ederim bu sene karısık olaylar bala göte yerlesebilirsin belki =)
-
bende geçen sene 34860. olmuştum. tercih yapmadım. bu sene 14000.
bence kalınabilir. çünkü mezun olunca ders çalışma filan çok rahat oluyor. hem ders hem aktiviteler birlikte oluyor.
okul olunca hepsi birlikte olmuyordu. ayrıca bu sınavda yapamadığın derslere yüklenirsin seneye onlarıda yaparsın. ama karar senin tabi..
-
değmez hocam,yap tercihini gir üniversitene.
-
değmez bir yıl daha kaybetme hayatından
-
Bence puanın oldukça iyi bir daha o stresi çekmeye deymez,tabi karar senin 1 yıl sabredip tıpa girmekte var :)