İşte Size Bi Abazanın Mezarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek
    zebanilerden vakit bulabilirse fantazi kurar atık heykelle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne alakası var amk abazayla? süper bi mezar.. keşke benimde böyle olsa mezarım.. bi anlamı varki böyle yapılmış mezar. karısı tarafından yapılmış olabilir. yada bi hikayesi vardır abazalıkla alakası yok ama..
    Ciddimisin ?  Ama Heykel Çırıl Çıplak yahu, Utanır insan bence.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Bence yaşarken kendi yaptı,benim üstüme bunu koyun dedi :) Yaratıcı ve ilginç bişey olmuş...

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

Bence yaşarken kendi yaptı,benim üstüme bunu koyun dedi :) Yaratıcı ve ilginç bişey olmuş...

HolySeclorum benimde bir fantezim var Ölüm sonrası için nedir biliyormusun, Hava almayacak şekilde Hazırlanmış, Tamamen kalın Camdan, bir Küp içerisinde Çok ama çok derin bir mezarda Yatmak istiyorum, bunun için maddi birikintiyi yapabilirsem Vasiyetime ekleyecem.

Böylece öldükten sonra Kurtlar ve Yılanlar bana ellemeyecekler. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    pessimist bunu yazdı:
    ne alakası var amk abazayla? süper bi mezar.. keşke benimde böyle olsa mezarım.. bi anlamı varki böyle yapılmış mezar. karısı tarafından yapılmış olabilir. yada bi hikayesi vardır abazalıkla alakası yok ama..
    Ciddimisin ? Ama Heykel Çırıl Çıplak yahu, Utanır insan bence.

ne utancan hoca sanki girip çıktığın bi yermi ölmüşsün bitmiş.. gelen herkez mezarına bakar fenamı :) ismini okur. bide not yazarsın dua gibi.. ya neyse işte güzel bi mezar bence.. ben gerçi melek koymak isterdim mezarımın üstüne.. şöyle bişey olabilir : 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

HolySeclorum benimde bir fantezim var Ölüm sonrası için nedir biliyormusun, Hava almayacak şekilde Hazırlanmış, Tamamen kalın Camdan, bir Küp içerisinde Çok ama çok derin bir mezarda Yatmak istiyorum, bunun için maddi birikintiyi yapabilirsem Vasiyetime ekleyecem.

kurt ve yılanlar diyince içim bi tuhaf oldu ben bu başlığa dahada girmem zaten :S :|

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

kurt ve yılanlar diyince içim bi tuhaf oldu ben bu başlığa dahada girmem zaten :S :|
    Yahu Hocam ama ölümün Gerçeği budur, Ceset Kurtlar sayesinde Çürüyorki. Sende benim gibi yap kurtul.

Pesimist Hocam O adamın değil ama Senin fikrine katılıyorum, Güzel olur tuttum valla. :) Derin ve Camdan mezarımın üstünede bir melek Heykeli iyi gider. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Yahu Hocam ama ölümün Gerçeği budur, Ceset Kurtlar sayesinde Çürüyorki. Sende benim gibi yap kurtul.

Pesimist Hocam O adamın değil ama Senin fikrine katılıyorum, Güzel olur tuttum valla. :) Derin ve Camdan mezarımın üstünede bir melek Heykeli iyi gider. :)

günah olmasa yaktırırım cesedimide günah. yaktırsam nah yer börtü böcek beni :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    töbe töbe :|
    aynen ak :|
    aynen amk :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

günah olmasa yaktırırım cesedimide günah. yaktırsam nah yer börtü böcek beni :D

Anaaa o ne be Asıl senin bu dediğini içim kaldırmıyor, Yahu ben biricik vücuduma ellemesinler diyorum, sense Vücudunu tamamen Yakıp kül etmekten bahsediyorsun.

Belkim Öldükten sonra ne biliyon Vücudunda olan olaylar seni rahatsız ediyordur, bence bırak etin üstünde kalsın, Çürümeyecek bir ortam hazırla Havasını aldır, Soğutulmuş Cesedini koyup İlaçlayıp havasını aldıktan sonra mezara indirsinler, böylece mikroplar dahi sana ulaşamazlar. Dezenfekte mezar. :)

Toplam Hit: 3065 Toplam Mesaj: 28