İşte Yeni Bakanlar !
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Çok defa küfürden banlandım.. ama o zaman ettiğim küfürlerin bi değeri vardı.
Şimdi onemınute küfür etsem ettiğim küfre yazık.
Elden başka bişeyde gelmiyorki. Ancak uzaktan havlar durur bu.
Sen veyselı ne kadar tanıyorsun. Sırf diyarbakırlı diye terörist muamelesi yapıyorsun
İmzana bakılırsa Türkçü geçiniyorsun
Ee mal sen ziya gökalpi tanıyomusun
----------------------------pkk ya dtpye laf ettiğimde biri zıplıyosa hakkında iyi düşünmek saçmalık olmazmı holy(:
-----------------------------lan sen pkk dtp salla bişi dedik mi ama yok hamurunda serefsizlik var illa kürtleri katacan araya
milleti kışkırtacan ama sen ne yaparsan yap bi insanı bile kendine benzetemeyeceksin it gibi sürün
fayda etmeyecek burda senin gibi 5-10tane vardı şimdi sen samimi dostlarım şükürler olsun ki
senin gibi beyni boş mahlukatlar deildi
-----------------------------samimi dost derken? 5-10 tane babayı napıcan kroyzi (: piçsin dedik baban belli deil dedikte sende kokteyl yapmışın bilader(:
-----------------------------haysiyeti bozuk şerefsiz namuzsuz bütün kürtler seni kovalasın adam gibi konuş burda
evdeki anana yazık sövmem merak etme anan bilseydi senin gibi biri olacak taş doğurmayı yeylerdi
seni çıkaran ebe üstüne sıçmış bok gibi adam olmusun serefsiz
-----------------------------namustan söz edecek en son insanlarsınız (insan dedim kıymetini bil) birbirinizi sikmekten başka bişey bilmezsiniz uçkur müsfeertlileri sizi,bizim burda dede torununa tecavüz ettide gölün kenarında buldular cesedini(: tahmin edebilicen gibi apo denen şerefsizin koyunlarıydı(: bak genelleme yapıyormuyum?
-----------------------------ulan götümün kenarı kefilinin kefiline bak pkk die ban yemiş kesin sende aynı boksun burda
diğer pkk şerefsizler gibi çift oynuyorsun alayınız aynı boksunuz dağda pkklı burda türk oldu yafrum
biri götünüze parmak atsa korkudan ses etmezsini sonra gelir millete sallarsınız bsg ve bekle
-----------------------------aynaya baktığınla karıştırma beni,bana kefil olan adam başkasınada olmuşsa bundan banane
-----------------------------Eminim ki sen gündüzün multı hesabısın. Banlanma tarihi senin üye olma tarihin baya ilginç.
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------FaTHeR bunu yazdı:
Bi Mod Yokmu La Online Sitenin İyice Seviyesi Kaydı...
-----------------------------pm attım 3-4 tanesine ses yok :W
Şimdi sana aq senın veysel niye pm atıyosun desem 5 dk içinde banlanırım :D
-----------------------------öledir bu işler
-
içinde kalabalıklar sırılsıklam
ölüm dediğin aslındaaaa yalnızlıkmışşş
bir sabah bir bakıyorsuunnnn
herkes gitmiş...
güzel şarkıdır indirin dinleyin :W
no fayt yes musik :W
-
@ one munite
hoca şu senin yaptığına acizlik denir. bende akpden nefret ederim hattaa aşırı bir kinim var akpye karşı ama bu senin yaptığın acizliğinin göstergesidir profilinde Ata imzanda Türk geçiyo ama ne Ata ya ne Türk e uyuyorsun soy sop bir birine katıyorsun yakışmıyor..
inanırmısın benim okulumda çok büyük bir kürt asıllı nüfusu var ama çoğu senden benden daha fazla nefret ediyor apodan ve itlerinden çünkü apo ve itleri adamların doğuda ailesini öldürmüş abisini dağa çıkmıyor diye vurmuş..
sen burda insanlara yargısız infaz yapıyorsun kürt asıllı diye dtpli yada pkklı olacak diye bir kaide yok
inan bizim okulun ülkücü grubunun çoğu kürt asıllı sadece bu bile senin bu yaptığın yargısız infazın ne kadar haksız ne kadar yanlış olduğunu gösterir
edit: banlanmış köfte boşa yazdık o kadar
-
milli eğitim bakanının değişmesine çok sevindim, umarım nimet çubukçu da hüseyin çeliğin salak uygulamalarına devam etmez..bir kere de milli eğitimin başına eski bir öğretmen bulsalar ya, işi gücü bilmeyen insanlar geliyor, hey allahım.
maliyenin değişmesine de çok sevindim, götüren yine götürür götüreceğini, yapar yolsuzluğunu ama kemal unakıtanın o lanet suratını, iğrenç gülüşünü görmeyiz en azından.ve de salak karısını. -
Cia bunu yazdı:
degişen sadece isimler...zihniyet,düzen aynı...
-----------------------------Aynen....
-
TheD0UBT bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
degişen sadece isimler...zihniyet,düzen aynı...
-----------------------------Aynen....
-----------------------------aynen...
-
off şu bülent arınçtan nefret ettiğm kadar birinden etmiyorum ya
-
Kabinede ne kadar dini sömürecek çok değerli milletvekili - sivil varsa hepsini içeri aldılar sağolsunlar.
Tek ümitli olduğum Bakan vardı artık o da dini iyi sömürememenin,
Kendilerinden olmamaktan nasibini aldı..
Çok değerli Cumhurbaşkanımız sağolsun öyle istemiştir..
-
cüneyt yüksel'in ekonomi bakanı olacağı söyleniyordu. olmaması garip.
milli eğitim bakanı'nın ve maliye bakanının değişmesini olumlu buluyorum ben.