İste Yeni Remixim :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar, bunlar beim yeni 2 remixim. yorumlarinizi bekliyorum...

http://www.hemenpaylas.com/download/49261/Antibiotica_Vs_Dj_Shaban_-_Hladno_Prostrantsvo_Extended_Mix.mp3.html  (Antibiotica - Dj_Shaban Mix)

http://www.hemenpaylas.com/download/44888/Doniu_Debiec___Dj_Shaban_-_Uciekaj_Ftatality_Mix.mp3.html  (Doniu - Dj_Shaban Mix)

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum... Sizlerle paylasmak istedim... Indirmeye usenen varsa Kuzey FM den de dinleyebilir... Turkiyede Cekiyormu bilmiyorum... Kibrista olanlar icin problem yok

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Sagol kardes, Biri Bulgarca digeri de Polski :) istedigin remix felan varsa soyle :) 

Dj_Shaban......

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Buarada arkadaslar, 1998 yilinin muziklerini nerden bulabilirim? yardimci olursaniz sevinirim...

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:

Merhaba arkadaslar, bunlar beim yeni 2 remixim. yorumlarinizi bekliyorum...

http://www.hemenpaylas.com/download/49261/Antibiotica_Vs_Dj_Shaban_-_Hladno_Prostrantsvo_Extended_Mix.mp3.html  (Antibiotica - Dj_Shaban Mix)

http://www.hemenpaylas.com/download/44888/Doniu_Debiec___Dj_Shaban_-_Uciekaj_Ftatality_Mix.mp3.html  (Doniu - Dj_Shaban Mix)

fena diilllllllllllllllllllllllllllllllll hatta gözelll.....bu arada katılıorum keke küçültseydin:(

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Kusura bakmayin arkadaslar ya, rarlamaya calissam 1 MB bile kucultmicek, o yuzden boyle biraktim...

Genelde Oyunlardan ses effektleri kullanirim, mesela bu 2 remiximde DooM3 ten bazi ses effektleri var...

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:

abi ben beğendim bakma sen onlara cup die inio ... mızmızlanmayın lan :D ... 1. deki scratch ler hoşuma gitti..bilgisaya5rdan mı yaptın yoksa elle mi yaptın ??

TutrnTable la yaptim onlari, daha sonra da bilgisayardan birlestirdim... Begendigine sevindim dostum...

2 tane daha yapiyorum, birisi neredeyse bitti, (Gabry Ponte - Libera Dj_Shaban Sync Mix)...

Ya abi, 1998 li sarkilari nereden bulabilirim bir fikrin var mi?

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ben 1. yi indirdim gerçekten başarılı en azından Dance Dj ile yapılan full bass parçalara 10 basar.Kalitesi güzel bende zamanında boardla çık oynadımda böle şeyler pek yapamadım:)))

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Ben 1. yi indirdim gerçekten başarılı en azından Dance Dj ile yapılan full bass parçalara 10 basar.Kalitesi güzel bende zamanında boardla çık oynadımda böle şeyler pek yapamadım:)))

abi ilk basta ben de bir b...k yapamiyodum. ama zamanla alisiyorsun... :) Zamaninda az plak parcalamadim... 1998 in top 10 unu plak halinde almistim, manyak sarkilar vardi icinde, bu scart sevdasi yuzunden plak yalama oldu :)  Dance E Jay programi da hicbirseye yaramiyo, cok yapmacik bisey.

ben Sony Acid 9.0 ve Fruity Loop diye bir program kullaniyorum. Abi manyak bir program, Bas ayarlarindan woofere nekadar guc uygulayacagini secebiliyosun...

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ben de birinciyi indirdim harbi güzel olmuş eline saalık

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mysterious_tr
    mysterious_tr's avatar
    Erkek
    eline sağlık kardeşim cidden güzel olmuş öle büyük falan da değil ki... biri 8 mb bir 5 mb.... tekrar eline sağlık baya güzel

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol...
Toplam Hit: 3250 Toplam Mesaj: 19