(İSTEK) Körfez Yayınları Çözümlü Soru Bankası
-
Arkadaşlar son sınıf öğrencisiyim çoğunlukla test çözmem lazım oluyor eğer çözümlü soru bankası çözersem hocaların arkasından koşmam iyi olur.Zaten dvd de adam anlatıyor anlamazsak tekrar izliyoruz iyi oluyor bu yüzden böyle çözüm dvdli soru bankaları acilen lazım lütfen yardımcı olunuz geleceğim sizlerin elinde.
şimdiden yardım etmeye niyetlen arkadaşlara teşekkürler.
-
FEMset var olmaz mı ?
her sayısı 15 liraya satılıyo
EliteCode tarafından 17/Eyl/12 16:49 tarihinde düzenlenmiştir -
bende vardı galiba hocam ücretsiz göndereyim dur resimlerini atayım hangisini istiyosan
içinden 1 test anca çözmüşümdür
saybirs tarafından 17/Eyl/12 16:43 tarihinde düzenlenmiştir -
saybirs bunu yazdı
bende vardı galiba hocam ücretsiz göndereyim dur resimlerini atayım hangisini istiyosan
içinden 1 test anca çözmüşümdür
valla kardeşim zahmet olmazsa çok iyi olur eğer zahmet olcak çok uğraşcam diyosan sadece dvdsini yollasanda olur.
-
kitap baya haşatmış hocam bazı sayfaları yırtık ve çözülmüş .
dvdsi war
saybirs tarafından 17/Eyl/12 16:54 tarihinde düzenlenmiştir -
saybirs bunu yazdı
FEMSET-5 2011-2012 YGS-LYS HAZIRLIK - SAYISAL BULDUM AMA DVDSİ YOK ORTALIKTA
olsun be kardeşim senin düşünmen niyetin yeter.
-
ben fem set 2 dvd sini kaybetmişim, elinde olan varsa kalıp olarak yükleyebilir mi?
-
Tengri bunu yazdı
ben fem set 2 dvd sini kaybetmişim, elinde olan varsa kalıp olarak yükleyebilir mi?
kitabın tam ismi ne 2011-2012 ygs hazırlık diye bi femset 2 cdsi war eğer oysa upload edeyim
-
korfez videonun cekımlerıni ben yapıyordum bi ara ne gunlermıs arkadas ozaman kımsede akıllı tahta yokken bunlarda dokunmatik akıllı tahta vardı tahta boyutunda kocaman ipad düşün kaynak fılan kalmadı eskiden olsaydı komple digital set gönderebilirdim
-
saybirs bunu yazdıTengri bunu yazdı
kitabın tam ismi ne 2011-2012 ygs hazırlık diye bi femset 2 cdsi war eğer oysa upload edeyim
mavi bir cd olması lazım hocam, odur işte.
-
saybirs bunu yazdı
kitap baya haşatmış hocam bazı sayfaları yırtık ve çözülmüş .
dvdsi war
zahmet olmazsa upload edebilirmisin.