İstek Üzerine Download Yapılır - Dvd İle Şubeye Teslim !
-
hayırlı satışlar kanka
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
EntelKoylu bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
Ne diyosa yarı fiyatına :P
sen ne diyosan bende yarı fiyatına görsel egitim seti var 100 dvd kaldı gel hepsini satayım sana boş dvd fiyatına
-----------------------------Boş DVD 50 Li 12 TL :D 24 Liraya veriyomusun :|
ben zamannda dvdyi o paraya almadım:D -
FOXXLY bunu yazdı:
hayırlı satışlar kanka
-----------------------------saol kanka ama bi işlerimiz açılmadı hala sinek avlıyoruz :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
hayırlı satışlar kanka
-----------------------------saol kanka ama bi işlerimiz açılmadı hala sinek avlıyoruz :)
kanka dexter tüm sezonlar türkçe alt yazılı görüntü kalitesi boktan olmasın büyütünce sıcmasın yeter... senle anlaştığımız fiytın 25 kurus daha aşağısıyla hesapla... eger uygun olursa alacağım valla...:)) dexter ı çok merak ediyorum :) -
pahalı
-
Silent_King bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
hayırlı satışlar kanka
kanka dexter tüm sezonlar türkçe alt yazılı görüntü kalitesi boktan olmasın büyütünce sıcmasın yeter... senle anlaştığımız fiytın 25 kurus daha aşağısıyla hesapla... eger uygun olursa alacağım valla...:)) dexter ı çok merak ediyorum :)
-----------------------------o görüntü bozulur bozulmaz mevzusu monitörünün çözünürlüğüne bağlı monitörün kaç inc ve çözünürlüğü ney ? sağ tıkla masasüstüne özellikler de orada yazar eğerki 17 inc crt lerdense 300-400 mblik ripler işini görür
-
Silent_King bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
hayırlı satışlar kanka
kanka dexter tüm sezonlar türkçe alt yazılı görüntü kalitesi boktan olmasın büyütünce sıcmasın yeter... senle anlaştığımız fiytın 25 kurus daha aşağısıyla hesapla... eger uygun olursa alacağım valla...:)) dexter ı çok merak ediyorum :)
-----------------------------hoca onun için sen bul linkleri sonra beğenmedim filan deme bul hesabını yaparız
-
Kreyzi bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı satışlar kanka
-----------------------------hoca onun için sen bul linkleri sonra beğenmedim filan deme bul hesabını yaparız
hacı bulsam zaten ben indiririm... yani 1bit ile can çekişen bi netim var ama 1 haftada iner heralde bu hızla... ben beğenmedim felan demem merak etme dediğim gibi görüntüsü çok boktan olmasın yeter şu HDfilmizleme sitelerinde dizifrm da felan yayınlanan kalitede olması yeterli... -
fiyat pahlı diyen arkadaşları Şiddetle Kınıyorum ve canları dayak Istıyor dostum kolay gelsin
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------fiyat pahlı diyen arkadaşları Şiddetle Kınıyorum ve canları dayak Istıyor dostum kolay gelsin
dayak ne alâka ? bunu diyen bence dayak istiyordur