folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşten Ayrılıyorm Bundan Sonrası İçin Yardım

İşten Ayrılıyorm Bundan Sonrası İçin Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

daha öncede konu açmıstım işten nasıl ayrılabilirim diye kasım da işten çıkacağım herşey iyi güzelde sıkıntı aralık 2013 te askere gitecek olmam.bir yıl kalıyor yeni iş arasam bulmam çok zor olcak askerlikten dolayı.askerliği nasıl tecil ettirebilirim yüksek lisansa sırf askerlik için gitcem onada o kadar para vermek istemiyorum yalandan.askere de gidemem hemen borçlarım var aileme bırakmak istemiyorum ne önerirsiniz siz olsanız ne yapardınız?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

okula gitmeden iki yıl tecil ettiren birini görmüştüm, eski işyerinde şöfördü askerlik şubesinin önünden geçerken iki dakka bi sorim dedi indi gitti geldi bi belge vardı elinde tecil ettiler dedi iki yıl şubeye bi git konuş olmadı dilekçe ver borcum var diye

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

daha öncede konu açmıstım işten nasıl ayrılabilirim diye kasım da işten çıkacağım herşey iyi güzelde sıkıntı aralık 2013 te askere gitecek olmam.bir yıl kalıyor yeni iş arasam bulmam çok zor olcak askerlikten dolayı.askerliği nasıl tecil ettirebilirim yüksek lisansa sırf askerlik için gitcem onada o kadar para vermek istemiyorum yalandan.askere de gidemem hemen borçlarım var aileme bırakmak istemiyorum ne önerirsiniz siz olsanız ne yapardınız?

Hocam Eğtim Düzeyin ne ? eğer ki eğitim düzeyin Lise ise işini hallederim ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    kajmerpac bunu yazdı

Hocam Eğtim Düzeyin ne ? eğer ki eğitim düzeyin Lise ise işini hallederim ;)

yok hocm bilgisayar mühendisiyim 2 yıl tecil ettirdim zaten bana bi sene falan daha lazım rapor alınca bi dönem falan daha uzatılıyor ama resmi belge lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Anadolu üni ya da  master.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    zfc bunu yazdı

Anadolu üni ya da  master.

açık öğretim olmuyor ya lisans mezunu oldugum için yüksek lisansa da bosa para vermek istemiyorm mba bile 4500 liraya falan geliyor az para değil

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam bence bu durumda senin açından en iyisi mba hem 1 yıl değil bildiğin bir kaç yıl tecil oluyor o yüzden. bence bunu ciddi olarak düşün.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    Milamber bunu yazdı

hocam bence bu durumda senin açından en iyisi mba hem 1 yıl değil bildiğin bir kaç yıl tecil oluyor o yüzden. bence bunu ciddi olarak düşün.

ne bilim hocam sakaryada bile 4500  lira değer mi değmez mi bilmyrm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

harçlar kalkmadimi

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı

harçlar kalkmadimi

yok hocam yükseklisans için kalkmamıs sanırım bide bitiremezsen geri alıyorlar :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

imkanın varsa yüksek lisans yap.. Sonra bu fırsatları bulacak vaktin olmaz..

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
Toplam Hit: 1365 Toplam Mesaj: 12