İşten Ayrılıyorm Bundan Sonrası İçin Yardım
-
daha öncede konu açmıstım işten nasıl ayrılabilirim diye kasım da işten çıkacağım herşey iyi güzelde sıkıntı aralık 2013 te askere gitecek olmam.bir yıl kalıyor yeni iş arasam bulmam çok zor olcak askerlikten dolayı.askerliği nasıl tecil ettirebilirim yüksek lisansa sırf askerlik için gitcem onada o kadar para vermek istemiyorum yalandan.askere de gidemem hemen borçlarım var aileme bırakmak istemiyorum ne önerirsiniz siz olsanız ne yapardınız?
-
okula gitmeden iki yıl tecil ettiren birini görmüştüm, eski işyerinde şöfördü askerlik şubesinin önünden geçerken iki dakka bi sorim dedi indi gitti geldi bi belge vardı elinde tecil ettiler dedi iki yıl şubeye bi git konuş olmadı dilekçe ver borcum var diye
-
kajmerpac bunu yazdı
daha öncede konu açmıstım işten nasıl ayrılabilirim diye kasım da işten çıkacağım herşey iyi güzelde sıkıntı aralık 2013 te askere gitecek olmam.bir yıl kalıyor yeni iş arasam bulmam çok zor olcak askerlikten dolayı.askerliği nasıl tecil ettirebilirim yüksek lisansa sırf askerlik için gitcem onada o kadar para vermek istemiyorum yalandan.askere de gidemem hemen borçlarım var aileme bırakmak istemiyorum ne önerirsiniz siz olsanız ne yapardınız?
Hocam Eğtim Düzeyin ne ? eğer ki eğitim düzeyin Lise ise işini hallederim ;) -
Tariqat_Sapiii bunu yazdıkajmerpac bunu yazdı
Hocam Eğtim Düzeyin ne ? eğer ki eğitim düzeyin Lise ise işini hallederim ;)yok hocm bilgisayar mühendisiyim 2 yıl tecil ettirdim zaten bana bi sene falan daha lazım rapor alınca bi dönem falan daha uzatılıyor ama resmi belge lazım
-
Anadolu üni ya da master.
-
zfc bunu yazdı
Anadolu üni ya da master.
açık öğretim olmuyor ya lisans mezunu oldugum için yüksek lisansa da bosa para vermek istemiyorm mba bile 4500 liraya falan geliyor az para değil
-
hocam bence bu durumda senin açından en iyisi mba hem 1 yıl değil bildiğin bir kaç yıl tecil oluyor o yüzden. bence bunu ciddi olarak düşün.
-
Milamber bunu yazdı
hocam bence bu durumda senin açından en iyisi mba hem 1 yıl değil bildiğin bir kaç yıl tecil oluyor o yüzden. bence bunu ciddi olarak düşün.
ne bilim hocam sakaryada bile 4500 lira değer mi değmez mi bilmyrm
-
harçlar kalkmadimi
-
mehmetcan bunu yazdı
harçlar kalkmadimi
yok hocam yükseklisans için kalkmamıs sanırım bide bitiremezsen geri alıyorlar :D
-
imkanın varsa yüksek lisans yap.. Sonra bu fırsatları bulacak vaktin olmaz..