




İster Ev Sahibi Olun, İster Kiracı! Konut Sigortası Kampanyası
-
Hocam bu fatura olayına kafam takıldı misal fatura bir şekilde yok. nedeni önemli değil yok.:)mesela 2. el ürün ama sonuçta pahalı ve çalındı. Ne olacak ? evim yok ama meraktan soruyorum.
-
solutionman bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu fatura olayına kafam takıldı misal fatura bir şekilde yok. nedeni önemli değil yok.:)mesela 2. el ürün ama sonuçta pahalı ve çalındı. Ne olacak ? evim yok ama meraktan soruyorum.
-----------------------------1- Yangın Sigortası ve ek teminatları kapsamındaki hasarlarda;
w İtfaiye Raporu (yangın hasarları için)
w Takipsizlik Kararı (bazı yangın hasarları için savcılıktan)
w Fatura
w Olay beyanı
w Fotoğraf
w Tapu veya Kira Kontratı
w Meteoroloji Raporu (fırtına hasarları için)
2- Hırsızlık Sigortası kapsamındaki hasarlarda;
w Müracaat Tutanağı
w Görgü Tespit Tutanağı
w Bulunamadı Yazısı (Emniyet Birimlerinden)
w Hasar talebi beyanı
w Çalınanlara ait fatura, garanti belgesi, resim v.s.
3- Cam Kırılması Sigortası kapsamındaki hasarlarda;
w Fotoğraf (eksper gönderilmeyen hasarlarda)
w Beyan
4- Bireysel Kaza Sigortası kapsamındaki hasarlarda;
w Trafik Tutanağı (Trafik Kazalarında)
w Beyan
w Ölüm Raporu
w Veraset İlamı
w Sakatlık sözkonusu ise maluliyet raporu (Tam teşekküllü hastaneden)
5- 3.Şahıs Sorumluluk Sigortası kapsamındaki hasarlarda;
Bedeni Zararlar
w Beyan
w Hastane Raporu
w Tedavi Masraf Faturaları
Maddi Zararlar
w Beyan
w Masraf Faturaları
w Fotoğraf -
up
-
sigorta = dolandırıcılık..
-
yıllık mı bu para şimdi
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------yıllık mı bu para şimdi
-----------------------------yıllık 100 tl
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------sigorta = dolandırıcılık..
-----------------------------Bunlar senin gibi düşünseydi vay hallerine Gidip Ucuzu arayıp 3. sınıf şirketlyere yaptırırsan hasar ödemezlerse bütün şirketleri suçlama
aşağıdaki tablo benim 2 yıllık 1 sigorta şirketine ait 2 siyle birlekte 2 yılda 400 k TL yi geçiyor
Bu sadece benim acenteliğime ait hasarlardır.
çok arzu ediyorsan bütün hasar dosya nolarını vereyim sigorta şirketinin hasar sorgulamasından görebilirsin? :)
ben herzaman açığım
-
Sözleşmede de yuva ları tırnak işaretine aldıysan geçimsiz çiftlere sigorta yaparak köşeye dönersin alper :D
-
Deprem vermemişsin de depremsiz konut, işyeri sigortası yaptırmayın. Konut, işyeri sigortası yaptırıcaklar kesinlikle depremi de belirtsin. Yoksa depremde bina giderse içindeki eşya ile ilgili 5kuruş alamazsınız. Deprem bölgesinde yaşıyoruz. Risk büyüdüğü için fiyatta artıcakdır. Onuda ekletince sanırım Alper'in verdiği fiyat 150-200 lira arasında değişir. Bana göre herkes yaptırmalı.
Örn; 10 sene boyunca her sene 200 lira ödeseniz 2bin lira eder. Ama içindeki eşyalar olurda yangın,deprem vs giderse çıkacak masraf çok çok daha fazla.
Ayrıca alper içerideki eşyaların fotoğraflarını çekseler oda oda yeterli olur herhal, fatura olmadan. Soygun,yangın,deprem olduğu sürece kanıt niteliği taşıyacaktır. Yangın depremde enkazdan, soygunda ise zaten soygun belirtileri olduğundan karşılamak zorunda ?
-
N0NSt0P bunu yazdı:
-----------------------------Deprem vermemişsin de depremsiz konut, işyeri sigortası yaptırmayın. Konut, işyeri sigortası yaptırıcaklar kesinlikle depremi de belirtsin. Yoksa depremde bina giderse içindeki eşya ile ilgili 5kuruş alamazsınız. Deprem bölgesinde yaşıyoruz. Risk büyüdüğü için fiyatta artıcakdır. Onuda ekletince sanırım Alper'in verdiği fiyat 150-200 lira arasında değişir. Bana göre herkes yaptırmalı.
Örn; 10 sene boyunca her sene 200 lira ödeseniz 2bin lira eder. Ama içindeki eşyalar olurda yangın,deprem vs giderse çıkacak masraf çok çok daha fazla.
Ayrıca alper içerideki eşyaların fotoğraflarını çekseler oda oda yeterli olur herhal, fatura olmadan. Soygun,yangın,deprem olduğu sürece kanıt niteliği taşıyacaktır. Yangın depremde enkazdan, soygunda ise zaten soygun belirtileri olduğundan karşılamak zorunda ?
-----------------------------Ek hizmetleri çok düğün günü bartından araba kiraladım poliçede kiralık arabada %50 indirim sağlanır yazıyordu :) hemen kullandım
kendi evime deprem dahil 142 TL ye yaptım seneye indirime uğrayacak dediğin gibi 10 esene yaptırsan 1 milyar eder 1 tv parası bile değil10 yıl boyunca mutlaka başına bir iş gelir evin :)