İstihbarat Casus Kitapları??!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

İstihbarat ve casusluk için bildiğiniz kitaplar varmı??gültekin den istihbarat teknikleri, yahudi casusu suzi liverman kitapları e-kitap olarak var gidip alıcam teknikleri vs.. sağlamca gösteren birşeyi

http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=VCNSE5M677TMH3C1U7JU

"İstihbarat Örgütleri" ni almayı düşünüorum fakat gelip istihbarat x yolla olur bu bu istihbarat tarzı değil.Eğitim tarzı birşey olsun.Açıklama şu bu bulabildiklerimi okudum, vucud dili ni 2 farklı kaynaktan okudum.Pisikoloji ile ilgili sağlam bir kitapta düşünüyorum fakat casus-istihbarat  olaylarını eğitim tarzında veren kitap bakıyorum.

Okuyup beyendiğiniz kitaplar varsa bi cvp beklerim.Dediğim gibi eğitim gibi birşey olsun.Girip bu elektronik istihbarat, istihbarat bıdı bıdı anlatmasın.O türde var.Çeşitlerini, nedir ne değildir gibi kitaplardan çok detayına girmek istiyorum :)

Yarım yamalak bir çok bilgi var önemli olan tamamlamak.Tamamlanmadıkça bilginin pek yararı olmaz benim içn

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Her bi istihbarat kitabı için yeni konu açmana gerek yok :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    10ur bunu yazdı:
    -----------------------------

Her bi istihbarat kitabı için yeni konu açmana gerek yok :)

işte bu yüzden tekte topladım burdan veriyorum

Yüz okuma sanatı http://rapidshare.com/files/33318980/Yuez_Okuma_Sanat_.pdf

lazım olur diye veriyorum.3. oldu bu kitap gördüğün gibi tek bir konu altında topluyorum.Açtığım iki konu var buda demek oluyor ki her istihbarat kitabı için farklı konu açmadım öyle değil mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Erkek
    Acar baltaş ın beden dili adlı bir kitabı var. Çok faydalı bi kitap temel düzeyde bedeni okuyabilirsin. Karşındaki konuşmadan nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlayabilirsin. Üstünlük kurabilirsin karşı tarafa. yada karşı taraf sana böyle bi şey yapıyorsa bi profesyonel gibi anlayabilirsin. Yok ben bunları zaten yapıorum diyosan. elin açılarına göre davranışı anlamanı sağlıyor. faydalı yani 15 ytl falandır. her yerde bulunur. daha üst seviye için mesela yalan söylenip söylenmediğini anlaman için tezleri araştır. piyasada kitapları var. ama bilimsel olarak araştırılmış olanları al. sezgi yoluyla çözümlere girme. atıyorum adam bilimsel araştırma yapmış diyo ki konuşurken sağ yukarı çapraza baktı, şu an tasarlıyor beyni bi şeyi demek ki yalan söylüyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam 3 senedir beden dili, pisikoloji üzerine 2 b.dili kitabı aldım okudum.Netten bir sürü şey baktım, pisikoloji kitaplarına fazla bakmadım.

bir kitap http://www.bedendili.net/ bu sitedekilerdi.Yani kitabı siteyemi uyarlamışlar ne yapmışlar.Bir tane daha okudum yazarı hatırlayamadım 3 tane el vardı arıyorum bulursam vereyim oda güzel gerçek örnekler kullanmış gerçekten beğendim.

okulu bitire bilirsem jandarma istihbarat düşünüyorum (5. senem düz liseyim derslerden geçemedim diploma yok).Kazandım aslında belge geldi eve fakat diploma da istiyorlar tabi elimde yok.

İğrenç bir durumda ortadayım.

---------------

Nedenine gelirsek istihbarat olayını çok seviyorum.Pcye bağımlı olurken daha çocuk yaşlardaydım oyundan yavaş yavaş mysiteye falan geçiyordum.Tabi insan ilişkieri hep merakım oldu.LAf alma vs.. bi ton işi seviyordum.

Neysem başladım beden dilinle ilgilenmeye 3 senedir bir çok yazı bula bildim.Kitap tamamen okumadım çünkü aynı şeyler anlatılıyordu bunun yerine elimdeki kitapları uygulamaya çalıştım.Vallahi ne yalan söyliyim her zaman öğrendim diyorum fakat 3. senedeyim yavaş yavaş insanların davranışlarını çöze bilmeye başladım.

Yani burnunu kaşıdı mı yalan söylüyor diyordum önceden fakat artık avuc içlerine, göz kaçırmasına gibi vucudu bir bütün olarka görmeye başladım.Kız benle ilgileniyorsa bunju direk algılamaya başladım.Sıkıldığında karşımdaki lafı hemen değiştirmeye başladım.

Burdan itibaren insanlarla dialog kurmak için uğraştım.Vcdci, bakkal gibi bir çok insanla muhabbet kurmaya başladım.Sıkıntılarım oldu muhabbet takılıyor bir yerde vs..Zamanla farklı bir konu açmayı devam ettirmeyi şunu bunu öğrendim.Şu anda bir çok kişiyle muhabbetim iyi.

Askeriyeyi seviyorum küçüklükten asker olmak istedim pilot, komando, özel harekat, bordo bereli diye gitti.JAndarma hayranıyım.Jandarmayı çok seviyorum.Başlı başına ordu gibi dergilerini falan buluyordum hep.

Yani işin özü askerliği sevmem + insanlara ilişkilerim + vs.. gibi sonuçların toplamında jandarma istihbarat olarak seçtim.2 senedir hayaliyle yaşıyorum hayırlısı diyip bu uzun yazıyı noktalıyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    zumsuk hocam sen bole buldugun e bookları ver ya buraya guzel oluyo :) sagolasın :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

önemli değil hocam bulduğum bilgileri falanda paylaşayım o zaman

http://www.atin.org/isthsair.asp

burda güzel 3-5 olaya rastladım.Baka bilirsiniz.Nasıl işler vs.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

önemli değil hocam bulduğum bilgileri falanda paylaşayım o zaman

http://www.atin.org/isthsair.asp

burda güzel 3-5 olaya rastladım.Baka bilirsiniz.Nasıl işler vs.

yine bekleriz :)) sagol hocam :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek

mehmet eymürün tüm kitaplarını okudum, sitesi de güzel.. gerci uzun zamandr güncellemiyo..

kitaplarını da tavsiye ederim arkadaslar ( analiz ve sentez adında 2 kitabı var ) 

en cok nick dei$tiren mürid
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ayrıca madem istihbarat-casusluk ile ilgili konu açtım filmleri de eklemek isterim (seven falan varsa die)

Çaylak var güzel bir film
    Kirli sırlar var ancelina coli ablamız oynuyor ama baş rolde dğeil oda güzel bir film
    bay ve bayan smith var yine ablamız ve bıred pit oynuyor güzel bir ajan filmi.

hatırladığım bu kadar aklıma gelirse yazarım.Vardı bir kaç hoş film.Üzülüyorum ki türkler olarak askeriyemiz bu kadar ilerdeyken güzel bir film çekemedik.

Toplam Hit: 3814 Toplam Mesaj: 15