İşyerinde Adam Dövmek
-
ne sicili :D adammı vuruyorsun sanki git ikitane yapıştır işten çıkmama neden oldu sinirlendim vurdum dersin birşey olmaz
-
İçinde kalmasın hocam.. :D
-
il neresi hocam desteğe gelelim mi ?
-
iştende ayrılma, adamıda dövme.
-
eşyaları topluyorum beyler, birazdan geçiricem bi tane.
gıcık apartman yöneticisi tipi ve tripleri var herifte, buna ne iyi gider? ben şöyle aşağıdan yukarıya sağlam bi aparkan düşünüyorum, sonra saçlarından tutup kafasını masaya gömebilirim
edit: aparkat olacaktı o
-
ipTelefon bunu yazdı
gıcık apartman yöneticisi tipi ve tripleri var herifte, buna ne iyi gider? ben şöyle aşağıdan yukarıya sağlam bi aparkan düşünüyorum, sonra saçlarından tutup kafasını masaya gömebilirim
Hiç beklemediği anda burnunun üstüne sağlam bi kafa=) bak bakalım yerinden kalka biliomu:D
ama ama hocam iftardan sonra yapsan:S
benimde başıma gelmişti iftardan 1-2 saat önce adamın kafaya 16 dikiş atmışlardı...
Adam oruçluydu bide
nasıl vicdan azabı duydum naassssıııl :( -
ipTelefon bunu yazdı
hoca kurulma ya sakin ol verdin odunu gidiyosunnn yapma boyle seylerr sakin ol canım kardeşim güzel kardeşim bak sen iyi bi kardeşimize benziyosun
-
milletin ortasında hoş olmaz ortalığı ayaklandırmanın lüzumu yok , iş çıkışı saldır.. ben çağrı merkezinde çalışırken supervizör ı dövdüm gece vardiyasındaydık ve ne yazık ki dışarda yardırma imkanım olmadı 500 kişi adamın altından sandalyeyi çekerek kafasında saydırmamı izledi , çok samimi söylüyorum istanbuldaysan pm'den yaz bende geleyim.
-
Bende iş yerinde kavga etmiştim 5 ay önce adamı sağlam dövdüm.
Adamı işten çıkarttılar. :D
-
adam işten çıkıyo düşündüğü şey "adamı dövmek"