İthal Parfüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu instagramda çıkıyor genelde 4 tanesi 600 lira ithalmiş felan

bana şişesi lazım bunlar salatalık mı yolluyor yoksa replika şişede boş parfüm mü

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Link paylas istersen ama buyuk ihtimalle cakmanin cakmasi üründür veya salata gönderirler

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Link paylas istersen ama buyuk ihtimalle cakmanin cakmasi üründür veya salata gönderirler

hocam websiteleri var çoğunun bazıları shopier bazısı sipariş için whatsapp diyo onlardan zaten almamda

websitesi olan denk gelirse reklam instada paylaşayım şişesi gelsin yeterli ben kendim yapıyorum zaten parfümü

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Bügün sipariş verdi m bakalım ne olacak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

hocam websiteleri var çoğunun bazıları shopier bazısı sipariş için whatsapp diyo onlardan zaten almamda

websitesi olan denk gelirse reklam instada paylaşayım şişesi gelsin yeterli ben kendim yapıyorum zaten parfümü

Korsan parfüm mu satıyorsun hocam

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

3 yıldır kendi parfümümü yapıyordum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Yok hocam eşe dosta yapıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    end bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Yok hocam eşe dosta yapıyorum

yolluyorlardır muhtemelen yüzeri görünüyor ama içindeki su dur. yada eser miktarda senin gibi kendi dolduruyordur alırsan haber ette bende kendim yapıyorum parfüm bende alayim boş şişesi iin :D

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    DracuLax bunu yazdı

nereden hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

4 tane 600 lira var bu ara alan varsa şişeler nasıl bilgilendiren olursa sevinirim.

zirve parfüm

https://www.instagram.com/afrodiparfumm/

https://www.instagram.com/zirve.parfum/

muhtemelen ayni kişi olabilir. alan olursa bilgilendirrirse sevinirim. şişe kalitesi önemli benim içinde yoksa bu fiyata satılan parfümü bırak tene ayakkabıya bile sıkılmaz 

In every job there is a no
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    DracuLax bunu yazdı

nereden hocam

Hocam parfüm efendisi diye bir gruptan aldım muhtemelen alttaki linkle aynı gruplar farklı adreslerden sipariş çekiyor olabilir ler ama ben ilk başta salatalık beklediğim için geldi koku bazı fena değil bunlar iyi olanlar mesela eros var ama keskin gelmedi kokusu bana alınırmı evet bu ikisi hoş 2 ürün daha gelecek bunlardan farklı kokuları denicem iyi olanı daha ileride sepet yapmayı planlıyorum. 

Toplam Hit: 826 Toplam Mesaj: 13
parfüm