İthal Parfüm
-
Arkadaşlar bu instagramda çıkıyor genelde 4 tanesi 600 lira ithalmiş felan
bana şişesi lazım bunlar salatalık mı yolluyor yoksa replika şişede boş parfüm mü
-
Link paylas istersen ama buyuk ihtimalle cakmanin cakmasi üründür veya salata gönderirler
-
underzero bunu yazdı
Link paylas istersen ama buyuk ihtimalle cakmanin cakmasi üründür veya salata gönderirler
hocam websiteleri var çoğunun bazıları shopier bazısı sipariş için whatsapp diyo onlardan zaten almamda
websitesi olan denk gelirse reklam instada paylaşayım şişesi gelsin yeterli ben kendim yapıyorum zaten parfümü
-
Bügün sipariş verdi m bakalım ne olacak
-
ErastoX bunu yazdıunderzero bunu yazdı
hocam websiteleri var çoğunun bazıları shopier bazısı sipariş için whatsapp diyo onlardan zaten almamda
websitesi olan denk gelirse reklam instada paylaşayım şişesi gelsin yeterli ben kendim yapıyorum zaten parfümü
Korsan parfüm mu satıyorsun hocam
-
3 yıldır kendi parfümümü yapıyordum
-
end bunu yazdıErastoX bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Yok hocam eşe dosta yapıyorum
-
ErastoX bunu yazdıend bunu yazdıErastoX bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Yok hocam eşe dosta yapıyorum
yolluyorlardır muhtemelen yüzeri görünüyor ama içindeki su dur. yada eser miktarda senin gibi kendi dolduruyordur alırsan haber ette bende kendim yapıyorum parfüm bende alayim boş şişesi iin :D
-
DracuLax bunu yazdı
nereden hocam
-
4 tane 600 lira var bu ara alan varsa şişeler nasıl bilgilendiren olursa sevinirim.
zirve parfüm
https://www.instagram.com/afrodiparfumm/
https://www.instagram.com/zirve.parfum/
muhtemelen ayni kişi olabilir. alan olursa bilgilendirrirse sevinirim. şişe kalitesi önemli benim içinde yoksa bu fiyata satılan parfümü bırak tene ayakkabıya bile sıkılmaz
-
ErastoX bunu yazdıDracuLax bunu yazdı
nereden hocam

Hocam parfüm efendisi diye bir gruptan aldım muhtemelen alttaki linkle aynı gruplar farklı adreslerden sipariş çekiyor olabilir ler ama ben ilk başta salatalık beklediğim için geldi koku bazı fena değil bunlar iyi olanlar mesela eros var ama keskin gelmedi kokusu bana alınırmı evet bu ikisi hoş 2 ürün daha gelecek bunlardan farklı kokuları denicem iyi olanı daha ileride sepet yapmayı planlıyorum.