Itunes Iphone'u Gormuyor :/
-
Arkadaslar bilgisayarima format attim.. itunes u (muzik icindeki itunes klasoru) yedeklemistim onceki windowsta yeni windowsta dosyalari yerine koydum.. itunes apps, muzikler, videolar herseyi goruyor hersey eskisi gibi fakat iphone'u bagladigimda itunes te gozukmuyor..
bundan anlayan veya daha once basina boyle bisey gelmis olan var mi?
-
yok mu bilen :(
-
benm yok iphone fakat şunu buldum alıntıdır
arkadaşlar 5 saatlik uğraştan sonra sonunda hallettim. yapmadığım şey kalmadı en sonunda bi sitede "usbaapl" dosyasıyla ilgili bir işlemi denedim ondan da sonuç alamadım. rastlantı sonucu tam bıkmışken itunes in içindeki dosyaları gezerken
"C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers" klasörünün içindeki driver dosyalarına rastladım. eğer benimle aynı sorunu yaşıyorsanız yani iphonunuz u windows fotoğraf makinası şeklinde vs.. görüyorsa yapmanız gereken önce yukarda verdiğim dizin adresini kopyalayın. ardıkdan bilgisayarıma sağ tuş özellikler , donanım ve arkasından aygıt yöneticisine giriyioyoruz. burada görüntü aygılarında olan apple iphone umuzu görüyoruz ve sağ tuş tıklayıp özelliklerine giriyoruz. sürücü sekmesinden "sürücüyü güncelleştir" i seçiyoruz .çıkan seçeneklerden "evet yanlızca bu kez " i seçip ileri ye basıyoruz. Çıkan pencerede "listeden yada belirli bir konumdan yükle" yi seçiyoruz ve ileri ye basıyoruz. ardından çıkan sayfada " bu konumlarda en iyis sürücüyü ara" yı seçip sadece "arama şu konumuda içersin" i işaretliyoruz ve aşşağıdaki boşluğa yukarda verdiğim
"C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers" (sizde farklı olabilir eğer farklıysa bilgisayarınızda "usbaapl" yi aratın)
klasör adresini girip ileri ye basıyoruz. bundan sonra iphone umuz artık kamera olarak değil usb aygıtı olarak gözükmelidir ve işlem tamamlanmıştır.
bu kadar uğraşıp delirip çözümün bu kadar kolay olmasıda ayrı bi sinir krizine yol açıyor. az kaslın formatlıyordum pc yi :D -
yok benimki usb aygiti olarak goruyor fakat itunes ta gorunmuyor :(
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------
yok benimki usb aygiti olarak goruyor fakat itunes ta gorunmuyor :(
-----------------------------ayarı yokmu ? usb aygıt , modem , itunes pc nin nasıl görmesini istiyorsan onu seçiyorsun samsung ve nokia da öyle htc de öyle :'
-
edit.
-
Gharzvog bunu yazdı:
hocam başlığı düzelt konu silinmeden.
Konu başlıkları, Forum içerisinde aramayı kolaylaştıracak şekilde, ":|", ":)", ":D" gibi işaret simge içermeyen,normal yazı standartlarında Türkçe dilbilgisi kurallarna uygun olarak yazılmalıdır. Aksi taktirde "Dördüncü Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)
Üçüncü Sınıf Ceza - Üye siteden durumun önemine göre 1 ile 3 gün arası uzaklaştırılır. Eğer varsa içerik silinir.(Link)
-----------------------------eywallah hocam duzeltiyorum!..
-
bu arada nasil duzenleniyor ??
-
belli bir süresi var düzenlemk için. açtığın konuya giriosun sağda üstte düzenle seçeneği var ama sende şuan olmayablir
-
hackingo bunu yazdı:
bu arada nasil duzenleniyor ??
-----------------------------çok gecikmişiz :) konuyu açma saatini görmemiştim. 30. dk dan sonra konu editlenemez oluyor.
-
upp!