İyi Gelir Getiren Bir Web Sitesi
-
hocam senin gözün yükseklerde Hiç Uraşma Google ye Sor :D %3 ortaklık istiyorum de kaca satıyolar : )
-
r10.net in hergün takipçisiyim.. ispatlarlakanıtlayabilirim.. aylık geliri 12.000 tl olan site 15.000tl ye satıldı, aylık 3.000 tl getirisi olan site 5.000 tl ye satıldı, aylık geliri 600tl olan site 1000tl ye satıldı aylık getirisi 250tl olan bir site 450tl ye satıdı.. girip piyasaya bakabilirsin, yanılmıyorsam üye olmadanda gezilebiliyor site.. burda yazılanlar gibi abartmaya gerek yok..
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
r10.net in hergün takipçisiyim.. ispatlarlakanıtlayabilirim.. aylık geliri 12.000 tl olan site 15.000tl ye satıldı, aylık 3.000 tl getirisi olan site 5.000 tl ye satıldı, aylık geliri 600tl olan site 1000tl ye satıldı aylık getirisi 250tl olan bir site 450tl ye satıdı.. girip piyasaya bakabilirsin, yanılmıyorsam üye olmadanda gezilebiliyor site.. burda yazılanlar gibi abartmaya gerek yok..
-----------------------------Ben de onu anlatmaya çalışıyorum ama önce bi arkadaş AYLIK GETİRİ x 12 fiyat çekmiş.. Sonra editleyip 6 yapmış ama yine editleyip 2-3 falan yapacak galiba..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------Ben de onu anlatmaya çalışıyorum ama önce bi arkadaş AYLIK GETİRİ x 12 fiyat çekmiş.. Sonra editleyip 6 yapmış ama yine editleyip 2-3 falan yapacak galiba..
-----------------------------Boş ver Profesyoneller için Gelirli Site elin kiri, ama amatör Birinin böyle bir sitesi Olursa 6 yada Çarpar, 12 Yede Çarpar. :) Sonradan Görmenin Hesapları yani.
Adamın Gelir Getiren Sitesi Olmuş, Tutmuş databasesini Yalamış. :)
-
1500 liraya falan alırsın arkadaşında dediği gibi trde x3 olarak hesaplanıyor tabi hazır scriptse
-
SeRDaR bunu yazdı:
ya aylık 500 tl gelirli siteyi2 ayda 3 ayda çıkarıcaksa site satış parasını bu kadar ucuza kimsatar yaa buna yatırımyapalım o zaman 3 ay kendi parası 3 ay sonrada 1 sitede daha aylık geliri 6 ayda 1000 e çıkarırsın çok çokbilgili olmayabilirim ama bana bu mantıklı gelmiyor oturup düşündüğümde
-----------------------------ayda 500 lira almak kolaymı sanıyorsun sen sürekli pc başında yat kalk :D
-
arkadaşlar bu işi banda gösterirmisiniz tam olarak nasıl yapılıo ?
-
pesimist_98 bunu yazdı:
-----------------------------ohoooo ..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------pesimist_98 bunu yazdı:
ne olduki? -
RootB bunu yazdı:
-----------------------------pesimist_98 bunu yazdı:
-----------------------------dostum arkadş haklı yani :( böyle demeyle olmuyo..