folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    MhmdAlmz bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

gecen yine arkadaslarla twitter'i heykliyoruz.....

Sonra bastım tekmeyi girdim albayın odasına dedim lan sen kime iş koyuyorsun.

Albay dedi ki : "Pardon heykır bey , Bizde sizi arıyorduk isabet oldu . Şu bizim hanımın facesini de hekler misin erkeklerle konuşuyor mu bakalım ."

Albayim, dedim; helikopterden helikoptere atliyordum sarjor degistirirken bilegimi incittim. Size zahmet painti acar misiniz?

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spynter
    spynter's avatar
    Erkek

Aynısını atacaktım :) Bi anda popüler oldu aynı hızla dibe çökecek :D

Indie Game Developer. Son oyunum; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SpektraGames.RealCarParkingParkingMaster
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

dalyarak

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Tahribat sağolsun hack işlerinden gram anlamamama (2 kereden fazla okumayın bu kelimeyi kafam yandı anlamamamamamamama) rağmen bana  "ben heykırım" diyenlerin yalan olduğunu küçük yaşta öğretti. Ne zaman orada burada bi hack hikayesi duysam kolpadır diyip geçiştiriyorum. Aynı şekilde bu elemanın da videosunu izleyince aynı tepkiyi verdim "yalanını siksinler" diye.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SSH bunu yazdı

dalyarak

😂😂😂😂😂😂😂 hahahah

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Okurken PCWorld.com web sitesi, sabah gazetesinin bir bölümünü iş olarak alıp kendi adıma yaptım. Okulun ftp sunucusunu mail sunucusuna girdim, Domain serverdan girip 2 katın bütün ekranlarına hacked yazısı çıkmışlığım bile var o ilk zamanların hevesiyle.

Okulu sonunculukla 8 senede burssuz bitiridim. Bunları da açık açık söylememden dolayı başım derde bile giriyordu neredeyse.

Çıkışta Türkiyenin en pahalı dijital contenti olan Digiturk'un yayın güvenliği ve Internet uzerindeki paylaşımını engellemek üzerine ve Anti-Piracy departmanında senior olarak başladım.

Ben okurken neredeydiniz ey bahçeşehir uni, 10 sene sonra hosts dosyasına facebook.com 127.0.0.1 yazan adamla reklam yapın yapın, bizim calculustan dolayı yıllarımızı alın bravo =)

Bu arada sitemim bahçeşehir üniversitesine değil, Ülkedeki cahillikten kaynaklı ve heryerde geçerli bu. 5 para etmez insanların böyle cahilce yüceltilmesine iş hayatında da tanık oldum. Google'a hatasını bildiren adamın aldığı otomatik yanıt mesajındaki "teşekkürler" kelimesinin kendine özel yazıldığını sanan ve "Google çalışmalarımdan dolayı beni bizzat tebrik etti" diye gezen insanlar gördüm. Daha acısı mevki makam sahibi insanların kolayca bu zümreye inanmaya hazır olduğunu gördüm.

Yani hiç şaşırmıyorum bu haberlere. Çevremde acaip efso insanlar oldu her zaman teknik konularda. Bu adamların hepsini toplasan şu lavuk kadar reklamı yapılmaması üzücü.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Okurken PCWorld.com web sitesi, sabah gazetesinin bir bölümünü iş olarak alıp kendi adıma yaptım. Okulun ftp sunucusunu mail sunucusuna girdim, Domain serverdan girip 2 katın bütün ekranlarına hacked yazısı çıkmışlığım bile var o ilk zamanların hevesiyle.

Bunu yazan Şeyh olmasa inanmam :D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spynter
    spynter's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Okurken PCWorld.com web sitesi, sabah gazetesinin bir bölümünü iş olarak alıp kendi adıma yaptım. Okulun ftp sunucusunu mail sunucusuna girdim, Domain serverdan girip 2 katın bütün ekranlarına hacked yazısı çıkmışlığım bile var o ilk zamanların hevesiyle.

Bunu yazan Şeyh olmasa inanmam :D

Ahahah yok yav tbt'deyiz burda öyleleri çıkmaz :D

Indie Game Developer. Son oyunum; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SpektraGames.RealCarParkingParkingMaster
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Okurken PCWorld.com web sitesi, sabah gazetesinin bir bölümünü iş olarak alıp kendi adıma yaptım. Okulun ftp sunucusunu mail sunucusuna girdim, Domain serverdan girip 2 katın bütün ekranlarına hacked yazısı çıkmışlığım bile var o ilk zamanların hevesiyle.

Okulu sonunculukla 8 senede burssuz bitiridim. Bunları da açık açık söylememden dolayı başım derde bile giriyordu neredeyse.

Çıkışta Türkiyenin en pahalı dijital contenti olan Digiturk'un yayın güvenliği ve Internet uzerindeki paylaşımını engellemek üzerine ve Anti-Piracy departmanında senior olarak başladım.

Ben okurken neredeydiniz ey bahçeşehir uni, 10 sene sonra hosts dosyasına facebook.com 127.0.0.1 yazan adamla reklam yapın yapın, bizim calculustan dolayı yıllarımızı alın bravo =)

Bu arada sitemim bahçeşehir üniversitesine değil, Ülkedeki cahillikten kaynaklı ve heryerde geçerli bu. 5 para etmez insanların böyle cahilce yüceltilmesine iş hayatında da tanık oldum. Google'a hatasını bildiren adamın aldığı otomatik yanıt mesajındaki "teşekkürler" kelimesinin kendine özel yazıldığını sanan ve "Google çalışmalarımdan dolayı beni bizzat tebrik etti" diye gezen insanlar gördüm. Daha acısı mevki makam sahibi insanların kolayca bu zümreye inanmaya hazır olduğunu gördüm.

Yani hiç şaşırmıyorum bu haberlere. Çevremde acaip efso insanlar oldu her zaman teknik konularda. Bu adamların hepsini toplasan şu lavuk kadar reklamı yapılmaması üzücü.

İşe girerken diploma notu sormadılar mı :P :D

Toplam Hit: 13138 Toplam Mesaj: 77
hacked cihannalbant cihan nalbant çakma hacker